Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

TURNIEJ 1/4 MILI - kto szybszy...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: TURNIEJ 1/4 MILI - kto szybszy...

Zamieszczone przez David87
    Witam. Ciesze sie, że jest jeszcze ktoś kto chce sie scigac na 1/4. Jestem oczywiscie chętny do tego turnieju i zabieram sie za tunig skylinre tylko chciałbym sie zapytac jak znaleśc tego GTR z 01 ja mam tylko z 00' Prosze o kontakt czy ma to znaczenie jakies
    Skylina można normalnie kupić u Nissana i jeżeli jest '00 to taki ma być. Mogłem popełnić błąd.

-------------------------------------------------------------

Komentarz

Zamieszczone przez poindexter
      Witam. Ciesze sie, że jest jeszcze ktoś kto chce sie scigac na 1/4. Jestem oczywiscie chętny do tego turnieju i zabieram sie za tunig skylinre tylko chciałbym sie zapytac jak znaleśc tego GTR z 01 ja mam tylko z 00' Prosze o kontakt czy ma to znaczenie jakies
      Skylina można normalnie kupić u Nissana i jeżeli jest '00 to taki ma być. Mogłem popełnić błąd.
      To super kupuje go i zaczynam Poprostu myslałem ze chodzi o jakas wersje od firmy tuningowej. Pozdrawiam i mam nadzieje ze bedzie sporo chętnych do tego turnieju

Komentarz

Witam widze, że narazie nikt nie zapisuje sie bo chyba brak im motywacji wiec zaczynamy od 8.501 to moj wynik po pół godziny modyfikacij więc
        napewno mozemy poszelec do 8 sec Dobrą furke wybrał poindexter

Komentarz

Witam widze, że narazie nikt nie zapisuje sie bo chyba brak im motywacji wiec zaczynamy od 8.501 to moj wynik po pół godziny modyfikacij więc
          napewno mozemy poszelec do 8 sec Dobrą furke wybrał poindexter
          Na razie nie ma co pisać wyników bo mowa była o zdjęciach. Wyniki jak będzie potrzeba podamy wraz ze zdjęciami po 21.06.2008
          Zapraszam

Komentarz

A zdjęcia gdzie mamy wysyłasc?? skoro ma nie byc wyników na stronie przed koncem kokursu??

Komentarz

A zdjęcia gdzie mamy wysyłasc?? skoro ma nie byc wyników na stronie przed koncem kokursu??
              Np. na zippyshare.com

Komentarz

Proponuję wznowić turniej 1/4 mili. Na początek proponuję Nissana Skyline GTR '01. Tuning dowolny, technika jazdy dowolna. Chodzi o najlepszy czas. Trasa - Las Vegas. Proszę potwierdzić chęć udziału do 21.06.2008 czyli do soboty. Jeżeli będą chętni to od 21.06.2008 do końca czerwca potrwa konkurs. Wyniki konkursu można przedstawiać tylko w postaci zdjęć po przejechanym odcinku.
                Pozdrawiam i zapraszam
                ja sie pisze tylko powiedz czy to może być ten GTR midnight purple bo go mam i nie musiałby upować

Komentarz

Ten Midnight Purple ma po prostu tylko inny kolor, raczej nic więcej
                  http://najalternatywniej.blogspot.com/
                  keep calm & carry on
                  digart - lastfm
                  ---
                  REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Witam Chciałbym sie zapytac czy konkurs sie odbędzie i czy jest wystarczająco chętnych.

Komentarz

Proponuję wznowić turniej 1/4 mili. Na początek proponuję Nissana Skyline GTR '01. Tuning dowolny, technika jazdy dowolna. Chodzi o najlepszy czas. Trasa - Las Vegas. Proszę potwierdzić chęć udziału do 21.06.2008 czyli do soboty. Jeżeli będą chętni to od 21.06.2008 do końca czerwca potrwa konkurs. Wyniki konkursu można przedstawiać tylko w postaci zdjęć po przejechanym odcinku.
                      Pozdrawiam i zapraszam
                      Jesli sie cos proponuje to wypadało by chociaz wejsc i odpisac, że turnieju nie ma to przestał bym meczyc to auto ale nawet tyle pan nie potrafi ehh

Komentarz

Nie było mnie parę dni i już panika Co do turnieju to chyba nie ma sensu pocić się dla jednej osoby ale jak ktoś ma jeszcze chęci do ustalania rekordów na 1\4 mili to może zawsze tu wpisać albo wkleić zdjęcie.
                        Zainteresowanie tematem jest malutkie.

Komentarz

ja moze troche odbiegne od tematu.. wedlug mnie oczywiscie jednym z najlepszych furek na 1/4 jest lancia delta s4 rally car.. 572HP 890kg... i elegancko. a czas... po chwili dlubania 7.978 przecinak :] pozdrawiam

Komentarz

witam czy bym tez mogł dołoczyc do turnieju

Komentarz

Mój rekord 7.98 minoltą
                              To nic że mam mało postów....ale mogę udzielać lekcji początkującym

Komentarz

Górnicy ... Ja z jakiegoś powodu nie przepadam za Dragiem . A Minoltą miałem 7.62 ale już nie pamiętam na jakich ustawieniach

Komentarz

Pracuję...
                                X