Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[DYSKUSJA]TURNIEJ-Your best lap in GT4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [DYSKUSJA]TURNIEJ-Your best lap in GT4

Dzieki, No wisial tam juz troche czasu slabszy przejazd... Po 20 wszedlem na forum patrze na dzial turnieje i widze Twoj piekny czas. To rowniez bez namyslu chwycilem pada i zaczalem jezdzic Jakos po godzince udalo mi sie wykrecic moj czas
    I co najlepsze, wykrecilem ten czas w sumie przez moj blad Przed ostatnim dlugim zakretem zawiesilem sie i zaczalem za pozno hamowac. Mysle sobie, ze juz okrazenie stracone, a wczesniej jechalem dosyc ladnie. Nacisnalem gaz do dechy i wyszedl bardzo ladnie wyprzedzajac Ghost'a Zaraz zgram replay i zaczne wrzucac na YouTube'a wiec sobie obejrzycie Nowa runde podam raczej z rana, albo jeszcze dzis poznym wieczorem.

Komentarz

No tamto wyjście na prostą start-meta jest trikowe, kiedyś starałem się trzymać cały czas wewnętrznej, wydaje się szybko ale wcale nie jest :] A na mokrym to zupełnie co innego

Komentarz

Jechałem podobnie, aczkolwiek niestety wolniej...

Czekam na replay - luk4szm

Ps.Koleshiya - Wszystkie filmy "pokrewne" od tego Twojego są autorstwa użytkowników Granturismo.pl, w tym moje

Pozdrawiam

Komentarz

Lukas - wiem wiem dlatego w tagach dałem granturismo.pl

P.S. ładne dorifto w IROC-Z

Komentarz

http://pl.youtube.com/watch?v=96KOEKSQJa8 jakosc moze nie zachwycac ale lepszej nie dam rady osiagnac.

Komentarz

luk4szm - cholernie płynny przejazd!!! Pierwszy zakręt wygląda perfekt! Możesz podać czas na koniec pierwszego sektora > to powinno być ok. 17 sekund.

Komentarz

0'17.115 - pierwszy sektor.

Komentarz

Zamieszczone przez luk4szm
                  0'17.115 - pierwszy sektor.
                  Dzięki
                  A dlaczego pytam? Bo ja wchodząc gładko w ten zakręt za nic nie mogłem szybko tego zrobić. Raczej tor mojej jazdy był jak ostry szczyt jajka typu "hamuj jak najpóźniej, szybko skręć i rura" u mnie było 0'17.102, więc żadna różnica.

Pozdrawiam.

Komentarz

Na pierwszym sektorze udawalo sie uzyskiwac czasy ponizej 0'17. Jadac wlasnie najblizej prawej krawedzi, albo nawet ciut za nia (jak sie wyjechalo delikatnie na trawke dwoma kolami to tak fajnie wyrzucalo na nast. prosta i mozna bylo jechac dalej) ale takie czasy to bardzo rzadko no i niestety nie w tym przejezdzie

Komentarz

Widzę, że rozpoczęła się następna runda, ale nie będę mógł wziąć udziału bo słabo jeżdzę na manualu
                      Życzę powodzenia!
                      i tyle..

Komentarz

Zamieszczone przez duffy20
                        Widzę, że rozpoczęła się następna runda, ale nie będę mógł wziąć udziału bo słabo jeżdzę na manualu
                        Życzę powodzenia!
                        Phi Ja przed turniejem też tylko jeździłem na AT Przełączyłem se na MT i nawet zacząłem uzyskiwac lepsze czasy
                        http://najalternatywniej.blogspot.com/
                        keep calm & carry on
                        digart - lastfm
                        ---
                        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Duffy20 - najwyższy czas spróbować na manualu. Mnie AT wkurza jak kontrola trakcji, dodatkowo przy wysokoobrotowych silnikach często zmienia za wcześnie bieg. :]

Komentarz

Zamieszczone przez Koleshiya
                            P.S. ładne dorifto w IROC-Z
                            A dziękować, dziękować :wink:

No cóż nowa runda zapowiada się fantastycznie...mam nadzieję, że będzie czas :wink:

No i obiecuję, że tym razem wrzucę czas bez względu na jego długość :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

No to w tej rundzie będzie sporo czasów, bo ja też wezme udział.

Komentarz

A probowal ktos juz jezdzic? Jakies pierwsze czasy?

Komentarz

Pracuję...
                                X