Uwielbiam to auto !! Ale na tym torze jeszcze nim nie jeździłem, a sam tor ma kilka trikowych miejsc Zaraz (w)siadam chyba, bo aż ciekaw jestem jaki czas mi się uda tak za pierwszym razem.
P.S. Szkoda, że w GT4 nie ma więcej aut ze stajni RE Amemiya, tych bardziej cywilnych.
Ten tor ma pare mozliwosci przejazdu. Bardzo go lubie, zarowno jak i auto, dlatego wybralem wlasnie ten zestaw na kolejna runde Ciesze sie, ze sie podoba Koleshiya pochwal sie pierwszym czasem Ja narazie mam 1'09.883.
Drugi przejazd 1'11.9XX ale nie martwi mnie to, bo zwykle zaczynam powoli. Bardzo lubię tę sekcję przed ostatnim tunelem, duża prędkość, a potem hamowanie i w prawo i ciasno w lewo.
EDIT
Tzn. hamowanie dopiero przed tym drugim, lewym zakrętem, w prawo trzeba pełnym ogniem, żebyście nie pomyśleli że jakiś leszcz jestem
A tak na marginesie, ten samochód jest po prostu GENIALNY ! Zakręty przechodzi idealnie, hamuje znakomicie, a przyśpiesza nieziemsko...po prostu CUUUDO !
Przy okazji muszę to sprawdzić na "Ringu" przy czasie :wink:
No to fakt. Autko prowadzi sie idealnie. Moc nie za duza, mozna ja latwo opanowac nawet przy manualnej skrzyni. Jezdzi sie rewelacyjnie. Czysta przyjemnosc.
tymczasem poprawilem delikatnie moj rekord na 1'09.823 Slabiutko jak narazie
Komentarz