Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[DYSKUSJA]TURNIEJ-Your best lap in GT4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [DYSKUSJA]TURNIEJ-Your best lap in GT4

Zamieszczone przez Lukas
    Zamieszczone przez Witek Enzo
    Zaraz dam jakąś recenzyjkę
    Ale to już w wyznaczonym do tego dziale :wink:

Gratuluję posiadania, i niech Ci służy....i pomyśleć, że on jeździ Citroenem :mrgreen:

Pozdrawiam
    Dzięki W GT5 Prologue też zaczynałem kariere Citroenem C4 :mrgreen:

Zamieszczone przez Dreadlock89
    Zamieszczone przez Witek Enzo
    Zamieszczone przez Dreadlock89
    Czyli jednak? Masz te PS3? :mrgreen:
    To ja jeszcze nic oficjalnie nie wspominałem? To wszystko przez GT5 Prologue, zbyt mnie wciągnął :mrgreen: Zaraz dam jakąś recenzyjkę

Niewdzięcznik! Najpierw kochał się z PS2 i GT4 a teraz zostawia ją dla lepszej :mrgreen:
    Jak w serialu brazylijskim. Gadaj jak się Ferrari jeździ!
    Chciałbym powiedziec, ale za drogie dla mnie to F430 :mrgreen: O F40 już nawet nie mówie.
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Dobra ale o GT5 to już pogadamy w dziale GT5 ok? Bo tu bardziej o turnieju jest... :wink:

Komentarz

Co do Galanta: ma tendencje do rycia przodem, ale da się to opanować, chociaż rano mnie wkurzał Nie wiem jak ma się to do rzeczywistości, ale powodem tej podsterowności są chyba tylne skrętne koła, bo przy skręcie samochód płynie już wszystkimi kołami i nie daje się wyprowadzić dodaniem gazu (tylko na jedynce jako tako). Poza tym nie wiem czy to "uczciwe" 4WD czy wiskoza (albo coś podobnego) jest między osiami??

Komentarz

Żebyś tylko Wituśiu szkoły nie zarwał dla nowej kochanki :wink:

SFOT, panowie !

Zamieszczone przez Koleshiya
          Nie wiem jak ma się to do rzeczywistości, ale powodem tej podsterowności są chyba tylne skrętne koła, bo przy skręcie samochód płynie już wszystkimi kołami i nie daje się wyprowadzić dodaniem gazu (tylko na jedynce jako tako).
          Przejedź się 3000GT VR-4 - On ma skrętne tylne koła.
          Poza tym nie wiem czy to "uczciwe" 4WD czy wiskoza (albo coś podobnego) jest między osiami??
          Z tej podsterowności można korzystać przy szybkich dohamowaniach, których niestety na Tsukubie nie ma zbyt wielu...

Pozdrawiam

Komentarz

Akurat ta Galantowa podsterownosc była dla mnie nie aż tak bardzo uciążliwa, auto skręcało
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Wystarczy go ładnie poprosić a będzie skręcał jak należy :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Z tej podsterowności można korzystać przy szybkich dohamowaniach, których niestety na Tsukubie nie ma zbyt wielu...
                Na Tsukubie problemem jest to, że w 3 miejscach trzeba przeciągnąć hamowanie jednocześnie wchodząc już w zakręt.

Komentarz

Przechodząc te sekcje prawidłowo, można zapewnić sobie pozycję przed "duchem"...

Pozdrawiam

Komentarz

Mam pytanie: Czy można wyłączyć ducha jakoś? Bo często mnie wnerwia, a czasem znika po wielu okrążeniach... ?
                    Generalnie duch potrafi zdopingować, ale różnie to bywa, mnie właśnie jak zniknął to zaczęło się lepiej jechać :]

Komentarz

Mam pytanie: Czy można wyłączyć ducha jakoś? Bo często mnie wnerwia, a czasem znika po wielu okrążeniach... ?
                      Generalnie duch potrafi zdopingować, ale różnie to bywa, mnie właśnie jak zniknął to zaczęło się lepiej jechać :]
                      U mnie na DFP jest to strzałka w górę chyba Na padzie powinno byc to samo.
                      keep calm & carry on
                      digart - lastfm
                      ---
                      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Dzięki, pewnie po tych okrążeniach sam sobie przypadkiem wyłączyłem Pozdrawiam

Komentarz

Dobra, po dłuższym namyśle - Rezygnuję z uczestnictwa...fakt, mógłbym jeszcze powalczyć - Ale dzisiaj pierwszy raz usiadłem do konsoli po prawie 2tygodniach, i po prostu nim bym wszedł w jakikolwiek rytm musiałbym jeździć strasznie długo, a niestety na to nie mam czasu....

Kolega Koleshiya wykręcił niesamowity czas...czego serdecznie mu gratuluję ! I jeśli mogę prosić to niech ta kolejna runda ma co najmniej 2 tygodnie, ok ?

Pozdrawiam

Komentarz

Luk4szm - ładnie Chyba mogę Ci już pogratulować! Akurat wrzuciłem na youtuba swój filmik i patrze obok w "podobne" i luk4szm ale skasowany słabszy troche czas, to zajrzałem na forum Szczerze mówiąc złapałem jeszcze za kierownice, ale daremny trud za pięc dwunasta :wink: Chyba, że konkurs trwa według czasu na forum?? :>

Komentarz

No panowie...zarzucić jakimiś linkami proszę

Chcę zobaczyć co musieliście mu zrobić, żeby sprawić że był jeszcze szybszy niż w moich rączkach...

Pozdrawiam

Komentarz

Proszę:

Ale niestety nie najszybszy :wink:

Komentarz

Pracuję...
                                X