i tak na zrobienie czasu będziesz potrzebował zawsze tyle samo czasu
Ale zakładając, że będziesz na to poświęcał codziennie 30 minut - Lepiej byś miał jak najwięcej dni, czyż nie ?
Zamieszczone przez Witek Enzo
Poza tym jak jest za długi deadline można o konkursie po prostu zapomniec
Hmm....na ten przykład JA NIE ZAPOMNĘ
Zamieszczone przez Dreadlock89
Nie każdy ma czas lub nie każdemu się chce od razu siadać do konsoli i katować kilka godzin żeby zrobić czas.
Już nawet nie o to chodzi, ale każdy z nas ma szkołę, naukę, obowiązki, dziewczyny - I nie każdy może siedzieć kilka godzin przed konsolą :wink: Ja wolę codziennie przeznaczyć ze 40 minut, ale robić to systematycznie - A nie w jeden wieczór pobić wszystkie czasy :wink:
Z tymi punktami to wydaje się dobry pmysł, dodałby troszku "pikanterii" taka dodatkowa rywalizacja. Do tego możnaby np. wyłonić mistrza po powiedzmy 10rundach.
Zamieszczone przez Lukas
Dla mnie to robi różnicę
Dla mnie też, a dlaczego to Lukas wyjaśnił już wystarczająco...
Jak tam runda 4 wam idzie? Ma ktoś już jakiś czasik?
Hmm...patrząc na czas....sporo pracy masz jeszcze przed sobą, a powiedz, jak się samochód podoba ? Mokry tor nie oddaje tego co na prawdę potrafi :wink: Przejedź się seryjnym po "Zielonym Piekle" - Galant 100%
Wiadomo , że trzeba to dopracować . Ten czas jest po 30 min. treningu na tym torze . No i rozumiem to pytanie w końcu to twój ulubiony wóz . Jeżdzi się naprawde przyzwoicie nawet na mokrym torze . A tak się złożyło że jak wracałem ze szkoły to widziałem 2 w całkiem dobrym stanie Galanty . W realu również fajnie się prezentuja
Pozdro dla Wszystkich Fanow Gier z Serii Gran Turismo !!!!!
Komentarz