Chciałbym pogratulować jeszcze raz Slik5'owi - Bo pokazał klasę !
Szkoda, że Galant nie seryjny - Bo seryjnym umiem trochę jeździć, z Quick Tune'm nigdy nie próbowałem....no i tor...mokry jest bardzo wymagający - Ale miło, że termin ustawiłeś taki długi, przynajmniej każdy zdąży
Życzę jak najlepszych czasów panowie, i nie porozbijajcie mi go za bardzo :wink:
Zaczełem od razu treningi jak tylko zobaczyłem kolejną rundę . Jak narazie mój najlepszy czas to 1'14.914 . Ale mam jeszcze 24 dni na poprawienie tego czasu . Tak więc życzę powodzenia innym uczestnikom turnieju !
Pozdrawiam !
Pozdro dla Wszystkich Fanow Gier z Serii Gran Turismo !!!!!
Ja uważam, że skoro zaczął się rok szkolny, a my mamy jeszcze 2 konkursy fotograficzne - Rundy turnieju BEST LAP powinny trwać minimum 10 dni.
Pozdrawiam
7 czy 10 dni myśle że nie robi dużej różnicy... i tak na zrobienie czasu będziesz potrzebował zawsze tyle samo czasu, nieważne kiedy jest termin. Poza tym jak jest za długi deadline można o konkursie po prostu zapomniec
No ale jak chcecie, pewnie tylko ja mam takie zdanie.
Lukas ma racje musi byc kilka dni na zrobienie czasu. Nie każdy ma czas lub nie każdemu się chce od razu siadać do konsoli i katować kilka godzin żeby zrobić czas.
Dzięki temu mamy tez trochę rywalizacji (podbijamy swoje czasy)
Witek myślałem o tych punktach (pamietasz?) tylko mam jeszcze jeden pomysł-problem. I nie wiem co z tym zrobić. Opiszę wam dokładnie to może coś doradzicie ale nie teraz. Bo jestem zmęczony (9 godzin w szkole) a poza tym komuter mi się psuje i w każdej chwili może przyjechać brat i wziąść go do naprawy.
Komentarz