Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Jimmy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] Jimmy

A dziś trochę zabawy na Wet.Jedna fotka powtarza się na dwóch okrążeniach,zgadnijcie która i powiedzcie któa jest ładniejsza,jeśli któraś wogóle jest ładna .

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.A teraz mieszanka,troszkę bawarii z dodatkiem niemca,z Merola przechodzimy do BMW...

12.

13....,a z BMW do Toyoty. :wink:

14.

15.

16.

Proszę o ocenę.W nagrodę za dużo uwag i waszych sądów gotuję już coś hmmm...no jeszcze mu nie robiłem fotek w każdym razie :mrgreen:

Pozdrawiam wszystkich,
    GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Moja Opinia

Cześć Jimmy
      1.Kiepskie foto, nawet nie wiem co to miało być....
      2.Piękne
      3.Tutaj troszkę za jasno....ale fotka jest piękna
      4.Ładne cienie tu uzyskałeś, a ogólnie foto dużo zyskuje poprzez to artystyczne rozmycie
      5.Piękny cień....dopiero teraz pokazałeś jak wspaniałą linię nadwozia ma ten samochód !
      6.Klon numeru 4, ale to ujęcie jest słabsze...
      7.Tutaj jakoś tak mi się gorzej podoba....przesadzone ?
      8.Ładny głęboki kolor, ale to wszystko....no i zdecydowanie za ciasny kadr !
      9. PIĘKNE
      10.Fotka jest prawie mistrzowska, ale prawie dlatego, że wolałbym w tym miejscu widzieć głęboką kontrę kół
      11.Pomysł bardzo dobry, ale GT4 Cię trochę ograniczyło....mam na myśli tutaj pixele w okolicach reflektorów Mercedes'a, bo cała reszta fotki jest SUPER !
      12.Ale genialny refleks na masce
      13.Toyota wyszła wspaniale (gdyby cień był jeszcze większy, wyglądałaby jak stare Probe), ALE: "Te samochody do siebie nie pasują"
      14.To zdjęcie jak dla mnie nieudane...
      15.A to bez wątpienia najlepsze zdjęcie tej sesji, jest wspaniałe, urocze, mistrzowskie i genialne. BRAWO !
      16.Piękne, prawie tak dobre jak nr.15, ale "prawie" nie robi tu już aż tak wielkiej różnicy...

Moja Ocena: 5.1/6.0 - Fotki bardzo dobre, ale niestety jest też kilka mniej udanych, o których napisałem też powyżej :wink:

Zamieszczone przez Jimmy
      gotuję już coś hmmm...no jeszcze mu nie robiłem fotek w każdym razie
      Wiedziałem ! Wiedziałem, że to będzie Galant Jeden z mojej "świętej trójcy" Jeśli to nie kłopot, zrób mu choć jedną na Suzuka Circuit, najlepiej na tym ostrym nawrocie :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Heh...Dobrze wiedziałeś,fotki Galanta już zrobione,czekają na wstawienie,zrobiłęm mu je w dwóch sesjach,dziś wstawię tylko 1 część i coś jeszcze. :wink:

Komentarz

Fotki bardzo dobre, nie ma się do czego przyczepic.. nie będę wszystkich tak opisywał, bo trochę teraz nie mam głowy do tego, ale sesja na plus. Co prawda nic mnie nie urzekło, ale też nic nie odstraszyło.

a galant jest brzydki i niefotogeniczny minus ^^
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Eee tam,..bredzisz. :wink: Galant jak nie jest fotogeniczny to jest ładny...zaraz...albo na odwrót :mrgreen: .I jest dostępny tylko w białym kolorze (i srebrnym),więc ma niższe możliwości. :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Jimmy
              Eee tam,..bredzisz. :wink:
              No oczywiście, że bredzi....
              Zamieszczone przez Jimmy
              Galant jak nie jest fotogeniczny to jest ładny...zaraz...albo na odwrót :mrgreen:
              Galant VR-4 jest piękny ! Szkoda, że w GT4 nie ma wszystkich 9 generacji.....Jest samochodem moich marzeń i bez wątpienia jeszcze długo nim będzie
              Zamieszczone przez Jimmy
              I jest dostępny tylko w białym kolorze (i srebrnym),więc ma niższe możliwości. :wink:
              W rzeczywistości wersja VR-4 z roku 1989 też była dostępna tylko w srebrnym lub białym GT jest po prostu realistyczne...

Pozdrawiam

Komentarz

Pamiętam jak jakieś 5-6 lat temu kiedy jeszcze byłem mniejszy i pojechałem z moim tatą na giełdę (chyba pierwszą w moim życiu :mrgreen: wtedy).Dobrze zapamiętałem Galanta którego wtedy zobaczyłem,bardzo mi się spodobał a widziałem go wtedy pierwszy raz i pamiętam że był ciemny,zielony granatowy albo nawet czarny ale raczej był ciemno zielony,pamiętam,to był ten sam model.Niewiem czemu mi tak utkwił.Bardzo mi się wtedy podobał i nie widziałem auta o tak ciekawym i oryginalnym wygladzie (wtedy tak uważałem)

Komentarz

Mitsubishi Galant to samochód który wielbię, kocham, i ubóstwiam. Jego wygląd jest ponadczasowy, i szczerze liczę na to, że w GT5 będziemy mieli okazję pojeździć wszystkimi z dziewięciu generacji :wink:
                  A tak kontynuując OT to na dniach wrzucę do działu "Motoryzacja" info na temat poszczególnych generacji Galanta, tylko na razie zbieram potrzebne informacje I chętnie bym o nim podyskutował, tylko, ze na temat tego samochodu mogę mówić cały czas i podejrzewam, że szybko zostałbym tutaj znienawidzony.....ale to z miłości

Ps.Czekam na te fotki, chyba najbardziej z nas wszystkich

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Jimmy
                    Pamiętam jak jakieś 5-6 lat temu kiedy jeszcze byłem mniejszy i pojechałem z moim tatą na giełdę (chyba pierwszą w moim życiu :mrgreen: wtedy).Dobrze zapamiętałem Galanta którego wtedy zobaczyłem,bardzo mi się spodobał a widziałem go wtedy pierwszy raz i pamiętam że był ciemny,zielony granatowy albo nawet czarny ale raczej był ciemno zielony,pamiętam,to był ten sam model.Niewiem czemu mi tak utkwił.Bardzo mi się wtedy podobał i nie widziałem auta o tak ciekawym i oryginalnym wygladzie (wtedy tak uważałem)
                    Ble ble ble- wazelina i lizustwo. :wink: hi hi

Bez obrazy żartuje. :mrgreen:

Komentarz

Bez OT Panowie

Moderator Serwer

Komentarz

Dawno nie wstawiałem fotek bo nie miałem czasu.Teraz wstawię tylko 1 cz. fotek Galanta,tę gorszą,postaram się coś fajnego zrobić jak znajdę trochę więcej czasu,wybaczcie.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

To auto ma duszę i się nie starzeje. :wink: :

8.

9.

10.Audi R8 Race Car

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Komentarz

Moja Opinia

Witam

Galant:
                          Fajne zdjęcia to 4 i 6, ale reszta ? Co to ma być ? "Maniana" jakiej mało.....wybacz mój ostry język, ale krew mnie zalewa jak widzę Galant'a na zdjęciach zrobionych na szybko i niedbale....Mam nadzieję, że zrobisz mu jeszcze raz porządną sesje...ale taką godną Ciebie
                          A z tych zdjęć co mi się spodobały to na nr.4 świetnie ukazałeś tor za samochodem no i ten wspaniały artystyczny przechył
                          A zdjęcie nr.6 jest GENIALNE Jeszcze przy okazji powiem Ci, że "Galant" oznacza "Rycerski, Wojowniczy", więc zrób mu sesje godną Rycerza, bo wiem, że Cię na to stać :wink:
                          Ford:
                          Chłopie, te zdjęcia są WSPANIAŁE, GENIALNE i MISTRZOWSKIE Naucz mnie tak Te fotki są idealne dla fana tego samochodu, po prostu czyste zobrazowanie legendy Wielki Lukas'owski +
                          Audi:
                          Tutaj zdjęcie nr.10 jest najlepsze, po prostu jest jak dla mnie wspaniałe Pięknie wyglądają te linie skontrastowane ze samochodem...
                          Bardzo podoba mi się też fotka nr.12 z podobnych względów co powyżej, ale nr.10 mimo wszystko jest nieco lepszy :wink:
                          Fotka nr.14 to klasyka tego miejsca, a tutaj jeszcze we wspaniałym wykonaniu Reszta zdjęć z Audi jak dla mnie jest znacznie słabsza....więc nie będę jej opisywać :wink:

Moja Ocena: 5.0/6.0 - Jeśli miałbym ocenić, fotki które opisałem powyżej (zdjęcia które mi się podobały), ale jeśli miałbym ocenić całą sesje to 3.0/6.0 i to i tak jest naciągana ocena...

Liczę na Tą sesje Galant'a, ale taką na jaką Galant zasługuje

Pozdrawiam

Pozdrawiam

Komentarz

Dzięki za ocenę,właśnie takie oceny są ocenami :wink: .A co do Galanta to mówiłem że to są te gorsze zdjęcia i mi tez się nie podobają,białe samochody są trudne do fotografowania.Obiecuję sesję Galanta a nie takie wypociny tylko nie dziś,może do końca tygodnia będzie gotowa,mam jeszcze kilka fotek srebrnego galanta w zanadrzu i je wstawię ale jutro wo ich nie zuploadowałem,narazie proszę to na taką przekąskę choć to nawet zakąską nie jest...

Obiecałem coś bardziej "Terminatorowego" :mrgreen: ,mam nadzieję że bardziej pasuje:
                            1.

2.Choć to kolos,jednak driftuje się nim miło

3.

4.

5.

6.I konkursowe foto

7.I jeszcze amerykański klimat

8.

9.I trochę ochłody :wink:

Pozdrawiam,dziś jeszcze jedna porcja będzie ale nie jestem pewny Proszę o surowe uwagi i oceny. :wink:

Komentarz

Fotki raczej słabe, głównie chodzi mi o pick-up'a. Reszta wcale nie nadrabia, sesja jak dla mnie niezbyt udana.
                              http://najalternatywniej.blogspot.com/
                              keep calm & carry on
                              digart - lastfm
                              ---
                              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Moja Opinia

Zamieszczone przez Jimmy
                                Obiecuję sesję Galanta a nie takie wypociny tylko nie dziś
                                W takim razie czekam

A teraz nowe fotki:

1.No i to jest prawdziwy Terminator....nareszcie mi się podoba Prawdziwy "Bunt Maszyn"
                                2.Nie jest źle, ale nawierzchnia wyszła koszmarnie...
                                3.A to jedno z tych ujęć które kocham.....PIĘKNE
                                4.Nieforemnie go ustawiłeś....słabe jakieś to ujęcie
                                5.To tło mogłeś rozmyć, bo wygląda na to, że "lekko" się spixelowało...
                                6.Widziałem już to zdjęcie w temacie konkursowym i muszę przyznać, że jest całkiem dobre, ba podoba mi się, zwykle nie lubię ciasnych kadrów, ale tutaj nawet mi się to podoba
                                7,8.Te są zwyczajne, i bez rewelacji....Fotki GT40 w tym miejscu były znacznie lepsze....
                                9.I na koniec najlepsze....PIĘKNA FOTKA Idealna fotka na tapetę ! Gratuluję

Moja Ocena: 4.3/6.0 - Dobre, a resztę napisałem powyżej.....więc czekam na sesję Rycerza

Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...
                                X