Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Jimmy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [ZdjÄ™cia] Jimmy

Z tą Cizetą to nie chodziło mi o to tak na serio tylko,no wiecie,czy wygląda wiarygodnie,wiem że by jej nie podniosło.

Następne fotki,wstawiam trochę bałaganiarsko bo mam jeszcze trochę poprzednich fotek z Mercedeskiem które wstawię w najbliższym czasie ale tak jest chyba ciekawiej,bardziej różnorodne :mrgreen:

Fotki:

1.Niezła dupcia,nie?Nawet się zastanawiałem czy by na fotosiku nie zaznaczyć pola "Erotyka" :wink:

2.Jazda "dupcią" po pijanemu może w 0,000000000001 sekundy zmienić nas w naleśnik.

3.A teraz I cz. zdjęć chyba najbardziej oczekiwanego autka :wink: .To dopiero 1/4 fotek bo nie mam za dużo czasu na wstawianie :wink:

4.

5.Buu!!!!

6.

7.Zap*****lanko

8.Fotki nie były grzebane więc można zobaczyć pixele.

9.I Bonus który zawsze musi być a auto już z miesiąc stoi w garażu i oblazło grzybem więc musiałęm je na spacer wziąć :mrgreen:

Czekam na trochę więcej ocen bo ostatnio zauważyłem że tylko dwie czy trzy osoby oceniają moje fotki (no może 4) a reszta się jakby ode mnie odwróciła?Może coś im zrobiłem?Macie mnie dość?

Pozdrowienia ,dla tych którzy nie mają mnie dość :wink:
    GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

No to oceniam:

1-ładne auto ale brzydkie tło ;p
      2-zwyczajne
      3-jak dla mnie za blisko
      4-bardzo ładne
      5-cudowne :mrgreen: :mrgreen:
      6-te kropki wyglądają jak by mucha narobiła... :wink: a dodatku zdublowałeś sam siebie>> http://images27.fotosik.pl/234/8346f794bed230d0.jpg
      7-ładnie ale mogłeś pokazać jeszcze trochę asfaltu...poza tym takie coś juz było w Twoim wykonaniu>>http://images31.fotosik.pl/297/099c81e704d682ab.jpg
      8-he he skopiowałeś mój pomysł >>http://images23.fotosik.pl/243/abebd8a8b7b15b9b.jpg
      9-Tu też niemal identyczne jak moje... >>http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...1cf5687ac5974a

Całkiem niezła sesja :wink: ...a te ostatnie... podpatrzyłeś u mnie lub zwykły zbieg okoliczności :mrgreen: :mrgreen:

I chyba zaczyna brakować Ci pomysłów bo zaczynasz powtarzać już zrobione przez siebie zdjęcia. :wink: Sorki ża tak surowo ale szczerze. Aha i nie myśl że ktoś tu się od Ciebie odwraca,są wakacje i nie wszyscy zaglądają już tu tak często

Pozdrawiam.

Komentarz

Co do 8 i 9 to fotki zrobiłęm półtora miesiąca temu i czekały na wstawienie więc pomysł pierwszy wymyśliłem,hehe :mrgreen: i wstawiłęm bo zobaczyłęm że ty masz to samo więc nie mogę czekać.Fotki z Glantem sie powtarzaja wiem ale tamte sa chyba gorsze :wink: a nie czuję się samotny co do ostatniego zdania,rozumiem to ale naprawdę nikt nie oceniał moich fotek wiecej niz dwie czy trzy osoby nigdy.

Komentarz

Zamieszczone przez Jimmy
          Co do 8 i 9 to fotki zrobiłęm półtora miesiąca temu i czekały na wstawienie więc pomysł pierwszy wymyśliłem,hehe :mrgreen: i wstawiłem bo zobaczyłęm że ty masz to samo więc nie mogę czekać.Fotki z Glantem sie powtarzaja wiem ale tamte sa chyba gorsze :wink: a nie czuję się samotny co do ostatniego zdania,rozumiem to ale naprawdę nikt nie oceniał moich fotek wiecej niz dwie czy trzy osoby nigdy.
          Nie będziemy się spierać kto pierwszy miał pomysł bo każdy może powiedzieć inaczej, w każdym razie ja pierwszy wkleiłem więc wyszło tak jakbyś ze mnie ściągnął ale nieważne :mrgreen: nie o to tu chodzi.

3 czy 4 osoby-to normalne zobacz jak jest u innych u mnie czy u Lukasa tez maksymalnie oceniajÄ… ze 4 osoby.

Komentarz

Ostatnie sesje oceniałeś tylko ty i Lukas.Ale nie chodzi mi konkretnie o to,poprostu jeśli wypowiem się na jakiś temat czuję się lekceważony :wink: Ale dość tego żalenia bo wpadnę w depresję maniakalną :wink:

Zamieszczone przez Dreadlock89
            3 czy 4 osoby-to normalne zobacz jak jest u innych u mnie czy u Lukasa tez maksymalnie oceniajÄ… ze 4 osoby.
            A powinno dużo więcej

Komentarz

Zamieszczone przez Jimmy
              Ostatnie sesje oceniałeś tylko ty i Lukas.Ale nie chodzi mi konkretnie o to,poprostu jeśli wypowiem się na jakiś temat czuję się lekceważony :wink: Ale dość tego żalenia bo wpadnę w depresję maniakalną :wink:

A powinno dużo więcej
              Trochę wale Ci tu offtopy wydaje Ci się,nie jesteś lekceważony,bynajmniej nie przeze mnie. I rzadko Cię ostatnio widać na forum więc może stąd masz takie uczucie. Ale nie sądzę żeby tak było.

A no widzisz nasze forum raczej nie narzeka na zbyt wielki napływ nowych userów a jeśli już to ludzie się rejestrują i nawet nic nie piszą,więc została stara aktywna paczka (ja jak wiesz goszczę tu od niedawna ale się staram) dlatego w Photomode też niema szału jest jak jest a nikogo nie zmusisz oceniać fot kto chce ten ocenia. Wiadomo że jest miło jak ktoś wykazuję zainteresowanie i ocenia ale jak widzisz cudów niema. A szkoda :mrgreen:

Komentarz

Siedzę zazwyczaj tylko 30 min dziennie i co drugi dzien albo gorzej więc jak mogę to próbuję oceniać ale poproastu nie mam czasu...
                A paczka jest :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Jimmy
                  Siedzę zazwyczaj tylko 30 min dziennie i co drugi dzien albo gorzej więc jak mogę to próbuję oceniać ale poproastu nie mam czasu...
                  A paczka jest :wink:
                  No to już nie offtopujmy. Paczka musi być, :wink: jak to sie mówi trzymajmy sie kupy gówna nikt nie ruszy he he :mrgreen:

No to czekamy na kolejne foty. Pozdro.

Komentarz

• Moja Opinia

Witam

Nr.2, znakomity, kolejna fotka z przygód Cizetą....jak dla mnie super Nr.5 to GENIUSZ Podobnie jak nr.7, który jest równie wspaniały....Nr.8 niezły, a tak na marginesie, to nie kłótnia o to kto pierwszy pokazał to ujęcie jest trochę bez sensu....bo z tego co pamiętam, to moja "Meganka" była tam pierwsza Nr.9 też jest całkiem ładny, aczkolwiek tak magiczne miejsce jakim jest "Ring" potrafi pokazać więcej tego niesamowitego "klimatu". Reszta fotek, jak dla mnie jest bardzo słaba...

Moja Ocena: 4.9/6.0 - SUPER, że wybrałeś Galant'a Ale wciąż brakuje mi u Ciebie sesji idealnej...

Wybacz, że tylko tyle, ale mam straszny "zajazd" i ostatnio mało czasu dla forum....to co najważniejsze opisałem, a za Galant'a bardzo dziękuję

Pozdrawiam

Komentarz

Nie każdem chce się oceniac tyle fotek. Ogladam wszystkie, jednak te najciekawsze oceniam.

Komentarz

jakoś nie leży mi ta sesja , może za wyjątkiem 2 i 6. hej Jimmy a może jak już robisz tyle zdjęć jednej bryki to spróbuj na innych trasach. pozdrawiam :wink:

Komentarz

Trochę zdjęć z sesji do Photo Event.To tylko połowa bo wiem że wam się nie chce oceniać :wink:

1.

2.

3.

4.Fota konkuroswa której Witek jednak nie przyjął z niewiadomych przyczyn...Zgadnijcie jakich :mrgreen:

Pozdrawiam,

Komentarz

No sesja bardzo fajna, ładne kolory, foty trzymają jeden wysoki poziom i widac, że są częścią jednej sesji - jedno zdjęcie współgra z innym
                            8,5/10
                            A foty nie przyjąłem tylko dlatego, że sie nie zmieściłeś w czasie
                            http://najalternatywniej.blogspot.com/
                            keep calm & carry on
                            digart - lastfm
                            ---
                            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Fotka nr.4 - Piękna, może to i dobrze, że nie wystartowałeś w tej rundzie :mrgreen: Ale fotka nr.2 - TO JEST MISTRZ !

Pozdrawiam

Komentarz

UUUU nie śpimy lecimy!!!!!!

1-ciasno ale ładnie.
                                2-yyy nie bardzo.
                                3-jak w nr.1
                                4-bardzo bardzo ładna dobrze że nie zdążyłeś z wklejeniem (na konkursiwo)bo byś wszystkim mocno zagroził :mrgreen: :mrgreen:

Nieźle.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X