Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Jimmy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] Jimmy

Siemka, mam wrażenie że sesja była zrobiona trochę pod Lukasa... ale nie jestem tu oceniać intencji tylko foty a więc:

Galant:
    1-całkiem ładne zdjęcie,to auto ma ładny przód ale jako całość to robi normalne wrażenie.
    2-wszystko takie rozmazane (wiem chciałeś uchwycić tą prędkość) no i ten tył auta. Gdzieś już pisałem że to auto ma ładny przód ale tył trochę jak pudełko zapałek.
    3-pędzące auto,rozmazane tło i strasznie rozjaśnione niebo. Mieszane uczucia.
    4-to zdjęcie mi się zdecydowanie podoba, przechylone ładne auto przodem i świetna sceneria- bombowo :mrgreen:
    5-ładnie ale ciasno (widać te felgi co wyglądają płasko jak placki i wewnątrz auta widać ogromne pixele)
    6-co tu pisać podoba mi się
    7-ach ten tył.

Ford GT:
    1-ładnie i tylko tyle.
    2-bardzo ładnie pomijając fakt ze z tyłu tło nieco rozpixelowane i przód w sporym cieniu.

Audi R8:
    1-nie wiem jak to opisać sporo takich widziałem ale podoba mi się,rewolucji nie robi ale przyjemne dla oka :wink:
    2-Nie (wszystkie z rządku i tak naprawdę żaden się nie prezentuje)
    3-Tu takie zapierdalanko.
    4-Tu mi się bardzo podoba jedna z lepszych fot. (znów pomijając nieostrość i plackowate felgi) ale naprawdę fajowo.
    5-Prawie identyczne zdjęcie widziałem u Lukasa (tylko tło buło przerobione) nie wiem jak to nazwać... przypadek?
    6-znowu zapierdalanko tym razem 3 auta :wink:
    7-super!!

Oceniam te foty nie sugerując się zdaniem Lukasa (specjalnie nie czytałem jego opinii na temat tych fot by być w pełni obiektywnym).

Powiem tak jest kilka naprawdę fajnych fot ale orgazmu nie dostałem. Jimmy to jedna ze słabszych Twoich sesji (na prawdę wcześniejsze były o niebo lepsze)
    Więc wracaj szybko brachu do formy. Tym bardziej że w dziale Photo Event jesteś owiany dobrą renomą :mrgreen:

Pozdrawiam.

Komentarz

Re: Moja Opinia

Zamieszczone przez Lukas
      ...Mam nadzieję, że zrobisz mu jeszcze raz porządną sesje...ale taką godną Ciebie
      ...Liczę na Tą sesje Galant'a, ale taką na jaką Galant zasługuje ...
      Stary sorki że zapytam ale skoro tak lubisz te auto to czemu sam mu nie zrobisz tej sesji? Uważam że jeśli Ty tak bardzo go lubisz to Ty najlepiej sobie z ta sesją poradzisz (pewnie masz jakiś obraz tej sesji w głowie). A robisz wspaniałe zdjęcia i uważam że było by na co popatrzeć ;D Wiec liczę że sam weźmiesz sprawy w swoje ręce.

Pozdrawiam.

Komentarz

Zamieszczone przez Jimmy
        Dzięki za ocenę,właśnie takie oceny są ocenami :wink: .A co do Galanta to mówiłem że to są te gorsze zdjęcia i mi tez się nie podobają,białe samochody są trudne do fotografowania.
        Stary to na jakiego grzyba wstawiasz zdjęcia które Ci się nie podobają żeby ludzie oceniali? To się lekko mija z celem ...

Po tej krótkiej dygresji wracam do fotek:
        1-nie które elementy tła są brzydkie ale samo auto ładnie się prezentuje (zaliczone :mrgreen: )
        2-najs :wink:
        3-nie bardzo ta fota do mnie przemawia
        4-ta też.
        5-bardzo bardzo ładna znów się tło zkiepściło ale na prawdę jest OK!
        6-Znów te tło i pixele w aucie. Ale chyba najbardziej mi się podoba!! Urzekł mnie ten kawałek felgi i piękne odbicia na karoserii!! Super.
        7-Kamyczki i fajna fura. That's All.
        8-jedna z lepszych (ach znów ten krajobraz rozmazany ) ale robi wrażenie :wink:
        9-bardzo ładne tylko że prawie połowę foty to sam śnieg

Bardzo poprawnie ale podobnie jak z wcześniejszą sesją nie wybiłeś sie ponad przeciętną. Ale powtarzam jest w sesji kilka fajnych i udanych fot.

Sorki że dziś tak trochę krytycznie ale mam wrażenie że te dwie galerie to trochę tak na poczekaniu i nie dbale żeś robił. Może sie mylę.

Pozdrawiam i czekam na kolejne zdjęcia :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
          Lukas napisał(a):...Mam nadzieję, że zrobisz mu jeszcze raz porządną sesje...ale taką godną Ciebie
          ...Liczę na Tą sesje Galant'a, ale taką na jaką Galant zasługuje ...

Stary sorki że zapytam ale skoro tak lubisz te auto to czemu sam mu nie zrobisz tej sesji? Uważam że jeśli Ty tak bardzo go lubisz to Ty najlepiej sobie z ta sesją poradzisz (pewnie masz jakiś obraz tej sesji w głowie). A robisz wspaniałe zdjęcia i uważam że było by na co popatrzeć ;D Wiec liczę że sam weźmiesz sprawy w swoje ręce.

Pozdrawiam.
          Ostatnio zrobiłem jedno zdjęcie Galantów w BelegU$'owym stylu (to znaczy więcej aut na mapie w Photo Travel), możesz je obejrzeć TUTAJ :wink:. A jeśli chodzi o sesje Galanta to generalnie od dłuższego czasu planuję mu coś takiego zrobić, ale chcę by były to moje najlepsze fotki. No, ale możesz być spokojny, że prędzej czy później fotki się pojawią Tylko nie chce wrzucać jakiejś kaszany :wink:
          A robisz wspaniałe zdjęcia i uważam że było by na co popatrzeć
          Dzięki Dreadlock Zawstydzasz mnie :wink:
          mam wrażenie że sesja była zrobiona trochę pod Lukasa...
          Tak sobie myślę, że gdyby tak na to patrzeć, to wyszłoby na to, że każdy kto zrobi zdjęcie Mitsubishi Galanta, Nissana 350Z czy Mazdy 6 robi je "pode mnie".....a to chyba jest lekko bez sensu :wink:. Bo przecież nie tylko mi podobają się wymienione wyżej samochody, prawda ?

Pozdrawiam

Komentarz

Galanta tylko Ty lubisz, reszta sie podlizuje :mrgreen:
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
              Galanta tylko Ty lubisz
              Przestań....Galant ma miliony fanów :mrgreen:
              Zamieszczone przez Witek Enzo
              reszta sie podlizuje
              Ale do Galanta czy do mnie ?

Pozdrawiam

Komentarz

Nie offtopujmy,sesji nie robiłem pod Lukasa żeby się podlizać tylko jak byście dokładniej czytali posty to zauważylibyście że Lukas jakby poprosił o to żebym zrobił łądne fotki Glantowi,więc ze względu na to że ostatnio nie mam czemu robić zdjęć to spróbowałem Galanta ale jak widzicie narazie mi nie wyszło a fotki jak już zrobiłem to i wstawiłem :wink:
                GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Bardzo lubię Silverado. Bardzo dobre ujęcia. Rezta amerykańców też porządnie wygląda

Komentarz

Mam trochę fotek,przerozmaitych ale jest ich na tyle dużo że będę wstawiał po kawałku :wink:

Zabawa S4 na Ringu:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.Proszę nie patrzcie na stan znaku wiem co z nim jest,poprostu znalazłem takie fajne miejsce i chciałem pokazać :wink: .

8.Jak już Audi to i...następne Audi

9.

10.

11.Moja Minolcia

12.Trochę dirtu bo daawno nie było :wink:

13.

14.

15.Eee.Dirt drift asflat :mrgreen: ale wyszło :wink:

16.I bonus z Wiesiem.Wiesiu:Muszę się skoncentrować,skoncentrować,to przeciez wyścig...

17.3 godziny pózniej -->Wiesiu:O...Ozzo chozzi?Śniło mi się koło...

Pozdrawiam i proszę o poświęcenie tej dłuższej chwili na oceny,docenię to,będę wdzięczny i nie pozostanę dłużnikiem :wink:

Komentarz

• Moja Opinia

Witam

Z przyjemnością oceniam kolejne fotki

1.Podoba mi się ten pionowy kadr, i ta droga przed samochodem, ale całe zdjęcie wydaje mi się takie lekko poruszone, przez co czar pryska, niestety Wolałbym gdyby samochód był ostry, a tło rozmyte, wiem, że to trudne do zrobienia tym bardziej przy takim kadrze, no ale mówię co myślę :wink:
                      2.A tutaj nie mam zastrzeżeń, fotka jest niemal bezbłędna
                      3.Bardzo lubię fotki na Schwedenkreuz kiedy ta kamera już się tak obróci całkiem jest piękny widok na tor, niestety u Ciebie trochę krótki, ale zdjęcie i tak jest dobre
                      4.Słońce jest jakieś nienaturalne....zbyt duży kontrast pomiędzy poszczególnymi punktami na zdjęciu (sam też tak robię :mrgreen: ), ale fajnie, że jest drift, za to plus :wink:
                      5.A to z kolei jest cudowne, pięknie wygląda ten napis na torze "Audi" i wspaniałe S4 go mijające, brawa za to zdjęcie !
                      6.Jeśli chodzi o sesję z S4, to zdecydowanie najlepsze zdjęcie, jest po prostu wspaniałe no i ten dym....poezja
                      7.To zdjęcie mi się niestety nie podoba, już nie chodzi nawet o ten spixelowany znak, ale jakość tego samochodu jest jakaś słaba, nie wiedzieć czemu....a czy ta droga w tle, to nie jest przypadkiem prosta na Trial Mountain ? :mrgreen:
                      8.Co za potęga....niezły pomysł z tym miałeś :wink: Najbardziej podoba mi się atrapa i ten charakterystyczny wzór, który Audi także mają na kierownicy :wink: Bardzo ładne zdjęcie, no i piękne refleksy na karoserii
                      9.Wspaniały ogień, tylko ten przód mnie martwi....wygląda jakby dostał solidnego dzwona....ale ogień jest piękny.
                      10.Nie tak fajne jak nr.8, ale i tak całkiem niezłe. Bardzo podobają mi się te tylne światła, a nie podobają mi się widoczne pixele w okolicach łączenia tylnej klapy bagażnika ze zderzakiem i błotnikami :wink:
                      11.Cuuuudo ! Trochę krzywe, ale cudo ! Na prawdę GENIALNA fotka
                      12.Co tu dużo gadać ? PIĘKNE
                      13.Ładne kolorki, ale te pixele na podwoziu trochę psują efekt, ogólnie fotka nie najgorsza
                      14.Wygląda jak prawdziwe Piękny efekt kurzu.....robiłeś coś przy nim ? Ogólnie to najlepsze zdjęcie tej całej sesji
                      15.Slajd terenówką po asfalcie niezbyt mi pasuje....aczkolwiek wykonanie samego zdjęcia jest bardzo dobre
                      16.Niezły "ziom" :mrgreen: Tylko trochę spixelowany, zwłaszcza w okolicach butów...
                      17.Ależ on się poskładał....a jego kierowca przysnął czy co ? Nie wiem jak na to foto patrzeć Śmieszne takie.

Moja Ocena: 5.3/6.0 - Bardzo dobre zdjęcia, najlepsze są tutaj fotki z terenową Toyotą, "mroczne zbliżenia" też całkiem niezłe, ogólnie ocena takich fotek to sama przyjemność Teraz pozostaje mi tylko zrobić jakieś dobre fotki, bo ostatnio coś w cieniu zostaję :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

• Re: [Zdjęcia] Jimmy

Te ostatnie dwie fotki miały być właśnie w formie komiksu,na pierwszej (przynajmniej według mnie) wygląda na próbującego się skoncentrować i starającego się nie przysnąć a na drugim wstaje zaspany już dawno po wyścigu.

Fotka nr.14-Albo nic przy niej nie zmieniałem albo tylko rozjaśniłem,miałem poprawić kontrast ale już dodałem ją na fotosika i nie chciało mi się jeszcze raz więc zostawiłem oryginał.

Dzięki za oceny,poświęcenie czekam na kolejne żeby wstawić następne fotki :wink: (w większości to tylko ty zaglądasz do moich fotek,Witek,od niedawna Dredzik i kyjgel ale większość ocen stanowią twoje posty i za to Cię podziwiam)

Pozdrawiam

Komentarz

Trochę przysnąłem ale teraz ja:

1-nie przetażała mnie po dywanie ale spoko
                          2-Ta mi się podoba lubię jak auto jest ustawione w jakimś ładnym krajobrazie
                          3-to samo co 1 jednak chyba trochę lepsze.
                          4-bardzo fajne ale jeśli mam się przyczepić to trochę za dużo rozmycia jak dla mnie i auto prawie cały przód ma zaciemnione poza tym ok :wink:
                          5- ha ha tu jest beka super!!!!!!!!!!!!
                          6-bardzo ładna estetyczna i udana
                          7-To już widziałem na konkursie więc nie robi już takiego wrażenia.
                          8-godne podziwu jednak chyba troszkę za blisko.
                          9-eksplozjaaaa!! :wink:
                          10-podobne do 8 fajne tylko troszkę pixelki widać
                          11-nie podoba mi się za blisko i jakiś niebieski filtr walnąłeś
                          12-dużo już takich było
                          13-fajnie to schwyciłeś... ale te podwozie samochodu... bleee kwadraty
                          14-za to to jest wyjebane w kosmos :wink: serio
                          15-eeeeeeee tam

Haaaa i te najśmiszniejsze :mrgreen:

16-wygląda jak by o czymś zapomniał np.zatankować? albo turbosprężary DD
                          17-kiedyś zrobiłem bardzo podobne foto (http://www.granturismo.pl/forum/view...hp?f=20&t=3767) ale jajo znów sie gienek zamotał

Ogólnie sesja oki ale trudno mi oceniać bo rozbawiły mnie dwa ostatnie zdjęcia :mrgreen:

Komentarz

Wstawiam parę fotek na poczekanie,to pierwsza część.Mam ich jeszcze ze setkę do wstawienia i nie tylko mi się ni chce ale i nie mam czasu.

1.Cizetka,jedno z ciekawszych supercarów w grze.

2.Wycieczka w plener Merolkiem

3.

4.

5.

6.

7.

8.I odpowiednik numeru 7.Które lepsze?

I Bonus,drag,tyle mocy nie może nie podnieść przy starcie samochodu :wink: Wygląda jak drag?
                            9.

Pozdrowienia

Komentarz

• Moja Opinia

Witam

1.Przypomina mi się fotka Kyjgel'a, z RUF'em w tym miejscu, ale Twoje zdjęcie jest równie piękne
                              2.Również fajnie.....turystyczny klimat :wink:
                              3.Ależ pięknie wygląda ten samochód....ale to wszystko jeśli chodzi o fotkę
                              4.Nie ma się do czego przyczepić, bardzo poprawnie wykonane
                              5.Tutaj słabo, jak dla mnie
                              6./8.Tutaj wybieram nr.8, co prawda piękny widok na Ex-Muhle, jest na obydwóch zdjęciach, ale nr.8 jest niemalże doskonały :wink:
                              7. Masakrycznie fajna fotka !
                              9.Ależ do podbiłeś....ale jak dla mnie trochę za duży kąt.....musiałby mieć chyba betonowe opony, żeby tak zrobić...

Moja Opinia: 5.0/6.0 - Standardowo, bardzo dobrze. Czasem może przydałoby się coś niezwykłego w Twojej galerii, ale ogólnie trzymasz wyrównany znakomity poziom

Pozdrawiam

Komentarz

Zdjęcia:
                                1-cyklop he he ładnie ale te tło pixele...
                                2-ha ha ukradłeś mi pomysł też tak miałem zrobić :wink:
                                3-auto za ciemne a asfalt ohydny.
                                4-estetycznie i przyjemnie.
                                5-bardzo fajne! Wygląda jakby z rury tak kurzył :mrgreen:
                                6-znów ukradłeś mi pomysł.

Drag- Cizeta w dragu? Raczej szaleństwo ale sama fota mi się podoba :mrgreen: :mrgreen:

Ogólnie bardzo dobrze ale stary serio przysięgam 2 i 6 to wyczytałeś w moich myślach :wink: :wink:

Komentarz

Pracuję...
                                X