Eeee...Nie rozumiem Cię,rozmiar nie rozszerza forum i jest na tyle duży że dobrze widać a to chyba dobrze.Jakos nikt się nie skarży,czemu ich nie oceniłeś,wogóle nie rozumiem,ostatnio wszyscy okazują do mnie przejawy złośliwości ale nieważne :wink: Proszę o oceny,Mariofele przeszkodziłeś mi trochę.Twój post utrudni teraz ocenieanie ponieważ po otwarciu tego tematu nikt nie zobaczy fotek,trzeba do tyłu dawać a dopiero je wstawiłem Jeśli to możliwe to usuń ten post,albo niech to moderator zrobi a jak usunie to mój też usuncie bo zależy mi na uwagach co do fotek :wink: Proszę żeby się tym zajął admin lub moderator.
Sorry,ale uważam żę twój post jest bez sensu,usuń go :wink:
Cześć
Fotek jest dużo podobnych, więc nie będę pisać o każdej, ale postaram się wybrać te które wpadły mi w oko :wink:
Jeśli chodzi o Astrę DTM:
Zdjęcie nr.2 jest wspaniałe, pięknie ukazany drift, i ogólnie ładny kontrast wszystko trzyma, fotka nr.4 co prawda uchwycona troszkę za ciasno, i lekko się spixelowała to i tak uważam ją za dobrą, nr.5 jest wspaniałe, a nr.6 jeszcze lepszy, pomijając już to, że wolałbym nie mieszać DTM i JGTC, ale zdjęcie i tak jest piękne Pozostałe fotki Astry nie przemawiają do mnie ani trochę.
A teraz Vw:
Fotka nr.10 jest genialna, zawsze podobało mi się to ujęcie , nr.12 co prawda pixele pożerają to i tak mnie się jakoś tak podoba, takie stylowo-kultowe jest :wink:, co do nr.13 to nie podoba mi się, ale napiszę tylko, że KARMANNA NIE OBRACA SIĘ NA RĘCZNYM ! nr.14 bardzo ładny cień, ale tutaj niestety ten samochód ni wpiął ni wciął :wink: I jeśli chodzi o Vw to tyle, reszta mi się nie podoba, jest jakaś blada, za ciemna i nuuudna...
I na deser S2000:
nr.21 jest wspaniały, te napisy ADVAN wspaniale współgrają z kolorem samochodu, a rozmycie jest nie za duże, lecz w sam raz, na prawdę piękne zdjęcie, nr.24 zasługuję na pochwałę ze względu na ten refleks na karoserii bo reszta jest trochę za bardzo jednolita :wink:, nr.25 sam pomysł był świetny niestety tutaj pixele jednak bardzo Cię ograniczyły, trzeba by jakoś oczyścić to zdjęcie, czasem jednak dobrze jest użyć Photoshopa....
Co do ostatniego zdjęcia, to tutaj od razu widać, że już coś PS'em poprawiłeś, widzę przede wszystkim "czystość" co bardzo mi się podoba, no i piękne wyostrzenie samochodu :wink: Różnicy pomiędzy tymi zdjęciami generalnie.....nie widzę !
Reszta fotek "er-jedynki" słabiutka....
Moja Ocena: 3.8/6.0 - Kilka jest na prawdę dobrych i ładnych zdjęć, ale cała reszta jest średnia, nawet bardzo średnia...
Może by teraz na jakość bardziej zamiast ilości postawić ?
Ps.Przewijanie strony ? - Też chciałbym mieć takie problemy...
Mi się podoba, nie słuchaj innych że za dużo czy cos, ważne że nie ukazałeś na tylu fotkach jednego auta tylko, bo ego bym nie strawił. Fajne fotki, nawet niektóre bardzo, powiew świeżości, widzę że idziesz swoją drogą i tak ma byc.
Dziex,wstawiłem wszystkie jakie zrobiłem,nie wybierałem najlepszych
A jak myślisz która fotka jest lepsza?Chodzi mi o te dwie z Hondą ostatnie.
Cholera,chyba nie wstawiłem chyba fotki nr.26,wstawiłem możecie ocenić
Ooo widze że już dziś zaszły pierwsze zmiany zapowiadające uruchomienie "reklamowanej" już długo funkcji PhotoMode ("[Zdjecia] Jimmy]").Nie w pełni wiem jak to będzie działać ale już się nie doczekam.Dziś porobie trochę nowych fotek :wink:
Szczerze mówiąc tylko RUF mi się podobał. Reszta trochę nudna, mało ambitna, no i przede wszystkim zdecydowanie za ciemna!
Ostatnia uwaga dotyczy praktycznie wszystkich zdjęc.
No cóż, czekam na coś nowego, bo potencjał masz.
Mam trochę nowych fotek,najpierw Lancery,których mam bardzo dużo w garażu (jeden do driftu,jeden bo był rzadki,jeden bo ładny itd. itd. )
Oto pierwszy,oczywiście mój ulubiony kolor :
1.
2.Face (te cholerne piksele żrą )
Teraz kolej na mojego ulubionego Lancerka.Przedstawiam wam Driftera :
3.Wcielenie diabła...
4.Lep na muchy
5.Ach te oczy... :wink:
6.Extremalny zjazd w dół iii....
7...tunel.
8.Kurcze ta trasa jest w połowie pod ziemią :wink:
9.Zakręt, a po nim...
10....następny zakręt.
11.Uff...Dobrze że nikt nie stał za słupkami. :wink:
12.Bestia już oswojona :wink:
13.Zów face.
14.I na koniec bonus
Wiem,wiem,na wszystkich fotach jedzie bokiem... :wink: proszę o uwagi,oceny i wszystkie wasze sądy.
Pozdrawiam,
Dzięki ale nie używałem żadnych filtrów.Poprawiłem tylko w kilku zdjęciach kontrast i tyle,nic więcej bo były poprostu za ciemne. A czemu jesteś tak wrogo nastawiony do filtrów ,są raczej dobre do zdjęć nie prawdaż? Tylko o to pytam bo tak nagle ich nie lubisz...
Witam
1.Lancer tam gdzie być powinien, piękne dynamiczne ujęcie sprawiające, że ta fotka jest cudowna
2.Gdyby nie te pixel'e byłaby świetna fota, bo sam pomysł jest b.dobry, tylko GT Cię ograniczyło...
3.Trochę mocno rozjaśnione, ale i tak całkiem dobre zdjęcie :wink:
4.Piękne rozmycie, co prawda nie lubię podsterowności....fotka jest SUPER
5.CUDOWNE
6.A tutaj trochę przekombinowane....samo ujęcie mi się nie podoba, z obróbką jest jeszcze gorzej...
7.Ładny refleks na samochodzie...i to wszystko, cała reszta fotki jak dla mnie....DNO !
8.Trochę za duży kąt samochodu do drogi i ogólnie średnio bardzo...
9.A tutaj z kolei bardzo ładne kolorki, tylko ten samochód jakoś tak dziwnie jest ustawiony
10.A tutaj ? PIĘKNIE Bez gadania, to najlepsza fotka jaką zrobiłeś ! BRAWO !
11.Piękny ostry samochód, przy rozmytym tle....ideał
12.Człowieku....to się nadaje na plakat dla fana EVO ! Świetne
13.Co prawda pixel'e aż tak nie gryzą, ale jednak za blisko...
14.Wiedziałem, że coś z nim nie tak :mrgreen: Jak Delayant....Trójkołowiec, śmiesznie to wygląda
Moja Ocena: 5.2/6.0 - Kilka zdjęć obniża ocenę, ale wszystkie inne są GENIALNE....po takich fotkach od razu widać, że lubisz ten samochód :wink: Ja osobiście nie darzę Evo, jakąś wielką miłością, ale wiem, że jest świetnym wozem, mimo to....ja wolę Subaru :wink: Ale wracając do fotek, przez te kilka które opisałem pozytywnie, czuję się zmiażdżony....jeszcze długo nim zrobię taaaakie zdjęcia. Gratuluję.
Zamieszczone przez mariofele
Na Ice Arena nawet ładnie. Reszta też dobra ale te filtry. 2 ostatnie najlepsze. 2.5/10
mariofele - Wybacz....ale te filtry są lepsze od połowy Twoich zdjęć...tej połowy zepsutej nieumiejętnym używaniem filtrów...
Komentarz