Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] BelegU$

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] BelegU$

Witam,

1.Trzyma poziom ale najsłabiej,Aston łądnie ale M5 nie widać :wink:
    2.Tutaj ślicznie choć mi samochody do siebie nie spasowały trochę :wink:
    3.TO JEST MISTRZOWSKIE,BEZKONKURENCYJNE I JEDYNE W SWOIM RODZAJU!!!Wiedziałem czego chciałem prosząc Cię o tę fotę :wink: ,kolory pasują do siebie jak cholera i tworzą ten niepowtarzalny klimat :wink: (dla niektórych jak w NFS'ie :wink: )

Ocena 5.0/6.0-Ostatnie zawyżyło ocenę :wink: Wstawiasz foty rzadko ale jak już wstawisz to mucha nie siada :wink:
    GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Ta - dam:

Full (1280x1024): http://img363.imageshack.us/img363/7371/fickg4.jpg
      Dobór aut nieprzypadkowy Być może niektórzy zauważą pewne podobieństwa i połączą fakty

Komentarz

Niezły parking już się na osiedlu widzę zrobił Wykonanie bez większych zarzutów, jedynie Lotus jak dla mnie wygląda nienaturalnie a poza tym jest za bardzo "wciśnięty" w ten dom.
        Zamieszczone przez BelegU$
        Dobór aut nieprzypadkowy Być może niektórzy zauważą pewne podobieństwa i połączą fakty
        Hmmm....pomyślmy.....Jest M5, jest DB9, inne auta też bardzo ciekawe - Ulubione Belegu$owe samochody ?

Pozdrawiam

Komentarz

Właśnie z tym Lotusem to tak nietenges wyszło. Jakby był w blok wbity, ale musiałem tak kombinować, aby się to wszystko zmieściło

Nie, to nie są moje ulubione samochody. Z moich ulubionych jest tylko kochane M5, a reszta... cóż, ulubione wozy moich przyjaciół i znajomych, zrzeszonych w pewnym kabarecie. Ale ustawienie ich koło siebie jest w ogóle nieprzypadkowe <lol>

Komentarz

Niewiarycholerniegodnie miażdży :mrgreen: Tylko Lotus źle ustawiony, reszta idealna.
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Bosko! :wink: Lotus trochę szpeci i ustawienie także ale ogólnie super.
              GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Pod względem wykonania to czysty majstersztyk. I bardzo mi się podoba,tylko znów te auta poustawiane jak by z nieba spadły,taki chaos. :wink:

Komentarz

Witam znów.

Tym razem to nie jest zdjęcie. To coś trochę innego. Ale też znajdziecie tam kilka moich prac z GT4, a także z TDU i GRID'a:

http://pl.youtube.com/watch?v=9ABd9291n4g

Filmik. Miłego oglądania.

Komentarz

Bardzo podoba mi się początek, zgranie muzyki z wyjazdem tego TVR'a z garażu jest po prostu wspaniałe Dalej pokazujesz kilka fotek, znanych już z forum - No i fajnie, że na ostatniej zmieniłeś tego badziewnie ustawionego Lotusa, na wspaniale ustawionego TVR'a :wink: Chwilę później widzimy TDU - Bez rewelacji, ale bardzo podoba mi się następny kawałek z BelegU$'ową "Be-Em-Ką" Następnie kawałek z TDU, nie wiem co to za samochód, ale wnętrze ma piękne.....dalej badziewny GRID....a następnie kilka miłosnych BelegU$'owych fotek z kompletnie nie spasowanymi samochodami Skaczący Viper mi się podoba, a kolejne ujęcia z TDU jak dla mnie do bani :wink: Potem mamy chwilowy Crash-Mix z GRID'a - Nic specjalnego. Po chwili TVR z wysp wdzięcznie przyciera bieżnik Następnie kilka kamer z wnętrz samochodów - Całkiem ładnie ukazane - Co potrafi TDU Następnie "masakracja" Lacetti'ego - Bardzo dobrze :wink: I Manji TVR'em z TDU :wink:

Dla starych przyjaciół....

Ogólnie bardzo ładnie zrobiony filmik - Co prawda trochę nieład tam panuje, ale samo wykonanie po prostu wspaniałe

Gratuluję produkcji !

Ps.Od razu zabieram się za ściąganie "Angels" :wink: Utwór mnie zauroczył

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                      .....dalej badziewny GRID
                      Według mnie GRID to bardzo dobra gra

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
                        Zamieszczone przez Lukas
                        .....dalej badziewny GRID
                        Według mnie GRID to bardzo dobra gra
                        Miałem na myśli wyżej opisany fragment, i to co przedstawiał :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Dziękuję za komentarze

Z tym chaosem to rzeczywiście - bajzel nieopisany. Tak miało niby być - swego rodzaju "szaleństwo", "gonitwa myśli" - ale "chcieliśmy jak najlepiej, wyszło jak zawsze", bajzel jest straszny. GRID'owe kraksy też by mogły być lepsze, ale nie uwierzycie, jak ciężko jest zrobić od "chcenia" udaną, spektakularną i katastroficzną kraksę. A jak się "niechce" to zazwyczaj zawsze wyjdzie. W najmniej odpowiednim momencie

"Dla Starych Przyjaciół". Nie martwcie się, to nie o Was, Wy mnie w d**ę nigdy nie zrobiliście. (polecam przeczytać tekst utworu - równie dobry, co piosenka. Czyli kapitalny).

...a następnie kilka miłosnych BelegU$'owych fotek z kompletnie nie spasowanymi samochodami
                          Cholercia... najtrafniejsze podsumowanie mojej znajomości z pewną piękną i wspaniałą miłośniczką tego wspaniałego DB9... kompletnie nie pasującego do mojego ulubionego M5...

Pozdrawiam

Komentarz

Całkiem niezła produkcja. Nie zachwyciło mnie ale za to ucieszył widok Ferrari :wink:

Komentarz

Mały upload, w weselszym tonie

Pozdrawiam

Komentarz

Nooo sama przyjemność ale będę surowy:

1-cudne! Nic dodać nic ująć. Ładne auta fajnie ustawione.
                                2-Legnum jak najbardziej ale reszta kiszka.
                                3-żółty,zielony,czerwony-kolory Reggae :mrgreen: A tak na poważnie-fajny pomysł ale jak dla mnie monotonne i przekombinowane.
                                4-auta-nie,ustawienie-nie, bambusy-tak! (gdzieś już widziałem te białe bambusy.... :mrgreen: )
                                5-na pierwszy rzut oka można się naciąć że to już było i wcześniej wkleiłeś identyczne- nic podobnego! Zdjęcie super :mrgreen:

Komentarz

Pracuję...
                                X