Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] BelegU$

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] BelegU$

Tutaj moim zdaniem znacznie słabiej niż na poprzedniej.....Mercedes i Audi są za bardzo "doklejone" i jasności mi nie pasują....Ale fotka z M5 i DB9, była SUPER !

Pozdrawiam

Komentarz

Tutaj efekt miał być taki, że Audi i Mercedes mają być w "pełni blasku" a "obserwujące ich M5 w cieniu. Ale trochę wykonanie leży...

Komentarz

Mi się podoba.Muszę spróbować ale narazie coś mi Photoshop nie chce chodzić,chyba przez to ostatnie czyszczenie systemu.

Bardzo dobrze zrobione,brakuje mi tu czegoś ale i tak jest ciekawie.
        GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Zdjęcie jest niezłe. Ale domysłów może być wiele :wink:

Moderator Serwer

Komentarz

Belegu$ - nie bądź taki emo dobra, już się nie odzywam

Fotka jest niezła, ale nie za bardzo mi się podoba
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Chyba ostatnie zdjęcia z tej "fatalistycznej" i "smutnej" sesji. Trzeba żyć dalej, M5 musi sobie znaleźć inny obiekt uwielbienia
              Dziękuję wszystkim za pozytywne przyjęcie tej "alternatywnej" metody robienia zdjęć. Mam teraz w planach inną, jeszcze bardziej szaloną - ale o tym na razie "sza". Bo i wykonanie trudne, i efekt może być mizerny.

Plac Świętego Marka. Nightwish powinien zaśpiewać "M5's Falls First"

Zmiana. Miast "mojego" DB9 ona wybrała "jego" TT . Third in Kioto. Podoba mi się to zdjęcie.

BONUS!:

Tak, dla picu i zabawy - niewykorzystane w Montażach zdjęcia trafił pod "nóż" Photoshopa. Ustawienia kontrastu i poziomy na auto i dodany mały drobiazg

Komentarz

Ciekawie przedstawiona sytuacja...brawo super fotki ale BelegU$ ile ty masz lat żeby się pokemonami bawić :wink: .Fotki z miśkami nie wywarły na mnie większego wrażenia ale cała reszta jest super.Mam prośbę,postaw koło siebie Camaro i Chevelle na mapie w tym wielkim garażu,sam ułóż je jakoś ładnie :wink: .
                GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Z tymi Pokemonami to kawał był. Lubię to środowisko ale zaś bez przesady (choć karcianka fajna). W moim wieku to już głupio (rycząca 16 ) ale Suicune to takie moje "sympatyczne" alter-ego. Zawsze zabawniejsze niż Beleg

A co do zamówienia na Camaro i Chevelle - napisz na PW jaki model (rocznik) i kolor i coś jak się dorwę do PS2 spróbuję wyczarować. Ale cudów nie obiecuję...

Komentarz

Pierwsze 2 bardzo mi się spodobały, na prawdę widać, że sporo czasu zostało poświęcone....choć na 2 fotce M5 wygląda trochę jakby tył w powietrzu wisiał...
                    Pokemony też fajne, choć bardziej spodobał mi się pomysł :wink: Jednak mam do Ciebie wielki szacunek, bo wiem jak trudno się robi takie rzeczy...

Pozdrawiam

Komentarz

Mały upload:

Everybody Sometimes Fall In Love...

W Samo Południe...

I montaż zrobiony dawno temu dla Jimmi'ego

Pozdrawiam

Komentarz

1. Jest fajne, przeróbka wykonana świetnie, ale samo zdjęcie mogłoby byc nieco lepsze Ujęcie mi sie nie podoba.
                        2. Fajne, szkoda, że Merc tak dziwnie stoi w stosunku do Nissana
                        3. Tu jest świetnie, szkoda, że trochę auta przycięte
                        http://najalternatywniej.blogspot.com/
                        keep calm & carry on
                        digart - lastfm
                        ---
                        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Pierwsze zdjęcie jest CUDOWNE, co prawda Aston jest trochę za blisko końca barki, i wygląda na to, że zaraz spadnie, ale foto i tak miażdży, trochę do siebie nie pasują - Ale miłość najważniejsza :mrgreen:, a ostatnie foto to już absolutne mistrzostwo - Pomijając te "ucięte" samochody - Foto jest mistrzowskie !

Pozdrawiam

Komentarz

Fotki:

1-świetna fota trochę tekstury dalej się rozmywają ale prawie nie widać. Pięknie.
                            2-Było by genialnie ale trochę ustawienie aut mi się nie podoba jeden przodem drugi bokiem :wink:
                            3-Najlepsze z sesji!!!! Finezyjne i estetyczne. :mrgreen: Gdybym nie wiedział to bym pomyślał że jest to screen z GT5

W poprzedniej tez było fajnie,rozbawiły mnie te pokemony

PS:Ty na prawdę lubisz Pokemony czy to swojego rodzaju jaja? :wink:

Komentarz

Bardzo dziękuję za komenty i słowa uznania Nowe foty już wkrótce.

A co do pokemonów - za młodu, kilka lat temu uwielbiałem. Teraz oprócz gierki na GameBoy'a (chodzi mi na telefonie ) i od czasu do czasu partii w karcianke z siostrą (taką jak Magic The Gathering, TCG) nic mnie w tym środowisku nie kręci. Choć... ksywa w gimnazjum SuiCune i sprezentowana przez przyjaciółki na urodziny koszulka z tym "sympatycznym" zwierzakiem (moja miniaturka w avatarze) zobowiązują

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
                                Bardzo dziękuję za komenty i słowa uznania Nowe foty już wkrótce.

A co do pokemonów - za młodu, kilka lat temu uwielbiałem. Teraz oprócz gierki na GameBoy'a (chodzi mi na telefonie ) i od czasu do czasu partii w karcianke z siostrą (taką jak Magic The Gathering, TCG) nic mnie w tym środowisku nie kręci. Choć... ksywa w gimnazjum SuiCune i sprezentowana przez przyjaciółki na urodziny koszulka z tym "sympatycznym" zwierzakiem (moja miniaturka w avatarze) zobowiązują
                                He he właśnie zawsze się zastanawiałem o co chodzi z tym Pokemonem w Twoim avatarze. No gierka na gameboya była super sam grałem ale w te pierwsze części red,blue,yellow.
                                Dalej już mnie nie interesowały. Ale już nie robię Ci tu OT :mrgreen:

Komentarz

Pracuję...
                                X