3, 11, 14 i ewentualnie 15 Genialne.
Szkoda tylko, że reszta na zupełnie innym poziomie Jakbym oglądał zdjęcia debiutanta, któremu po 2 dniach i wrzuceniu na forum 6 stron zdjęc skończyła się wena.
Najwcześniejsze, prymarne, początkowe. Debilem się urodziłeś czy musiałeś brać lekcje? Też nie byłeś mistrzem początkowo w robieniu fotek, jednak hipokrytą to jak najbardziej.
A co do zdjęć BelegU$'a: Kwintesencja GT. Czysto, poprawnie technicznie i w Twoim "niepodrabialnym" stylu.
Debilem się urodziłeś czy musiałeś brać lekcje?
Uśmiechnij się trochę.
Zamieszczone przez kyjgel
Też nie byłeś mistrzem początkowo w robieniu fotek,
Haha...a gdzieś napisałem, że byłem lub jestem mistrzem? Nigdy nie będę robił takich fotek jak S.C, ale ta sesja po prostu mi się nie podobała.
Zamiast się tutaj wyżywać...weź sobie ulżyj jakoś. :wink:
Debilem się urodziłeś czy musiałeś brać lekcje?
Uśmiechnij się trochę.
Zamieszczone przez kyjgel
Też nie byłeś mistrzem początkowo w robieniu fotek,
Haha...a gdzieś napisałem, że byłem lub jestem mistrzem? Nigdy nie będę robił takich fotek jak S.C, ale ta sesja po prostu mi się nie podobała.
Zamiast się tutaj wyżywać...weź sobie ulżyj jakoś. :wink:
Pozdrawiam
Właśnie Sobie ulżyłem tutaj, a humor mam świetny, nie martw się
Dobra, Panowie. Zakochałem się w Initial D, więc następne zdjęcia będą inspirowane tym wspaniałym anime. Oto małe intro:
Red Suns R.T. RX7 vs T.F. AE86
W sumie fajnie, ale...ta skała zachodząca nienaturalnie na asfalt.
Dokładnie tak jakby ta skała była na pierwszym planie, rzuca się w oczy, jest dziwnie nie naturalna i wygląda jak doklejona.
Poza tym bardzo pomysłowo :wink:
Kolejna seria. Plany zdjęć z Initial D na razie wzięły w łeb. Moim zdaniem - zdjęcia z tej serii są na dość niskim poziomie, choć kilka chwyciło mnie za serce Panorama także cieńko wyszła...
Komentarz