Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

najwieksze rozczarowanie - jakie auto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Witam.
    Ja tu pierwszy raz i troche się na tych forach nie znam więc sorki jak coś mi nie wyjdzie.
    Odnośnie bryki to TVR Speed12 mnie rozczarował dźwięk silnika w GT2 był boski.
    A odnośnie CarbonR to autko te jeździ tylko na wystawy samochodowe i to na lawecie moc wyśrubowali a reszta byle jaka. Takich bryk jest kilka w grze

Komentarz

po przejechaniu się Cizetą stewierdzam że wszystkie fury są super . Tak na poważnie, to do odkąd zaczołem grać w GT to NAPRAWDE teraz sobie uświadomiłem jakie są realia. Wiedziałem że samochody które się nazywają ferrari, lamborghini itp. mają dużo KM i na liczniku też sporo ale nie odzwierciedla to prawdziwego zachowania się na torze. Ja uważam że ilość koni nie znaczy dobry czas. dlatego jeżdże evo. Nie przepadam za bmw i mercedesem Wg mnie nie mają wogóle sportowego charakteru poza jednym modelem bm'y, takim niebieskim touring car i merolek taki super niski, reszta jest nieciekawa. Gram na manualu i jak mam wysokie obroty, zmieniam bieg, i zanim wskazówka się cofnie w miejsce ok 5000, 6000 obrotów i znowu ruszy dalej to mogę kawę wypić. Mają Moc ale i tak są takie jakieś flegmatyczne. Mam nadzieje że się nie rospisałem za bardzo. sorko

Pozdrawiam
      PawelMitsu

GT4 + GT Logitech Driving Force Pro 900 = Coś cudownego

Mitsubishi Evolution VIII

94,3% gry

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez PawelMitsu
        Nie przepadam za bmw i mercedesem Wg mnie nie mają wogóle sportowego charakteru poza jednym modelem bm'y, takim niebieskim touring car i merolek taki super niski, reszta jest nieciekawa.
        nie grzesz czlowieku ehehe .....AMG Mercedes 190 E 2.5 - 16 Evolution II Touring Car - boska fura jak dla mnie, zbiera sie w zakretach jak malo co.... CLK Touring Car (D2) - wygrywa sie nim spokojnie Deutsche Touring Car Meisterschaft, swietnie sie prowadzi, szybki jak cholera.....AMG Mercedes CLK-GTR Race Car (wygrana w Deutsche Touring Car Meisterschaft) - niby super bolid, ale nie umywa sie do podobnych fur tej klasy - ten mi akurat nie podchodzi....BMW M3 GTR Race Car - kolejny swietny samochod, szybki zwrotny....te co wymienilem to sa typowo sportowe charaktery - jak dla mnie naprawde wypas bryczki.....BMW M3 GTR i Mercedes 190 E - po zrobieniu rowniez bardzo fajne samochody....nie wiem czy jezdziles nimi wszystkimi - zapewne tak - jesli dla Ciebie te samochody nie maja sportowego charakteru to ja nie wiem co go ma

a superbolidy - Cizeta, Saleen, Zonda - sa akurat jak dla mnie strasznie drewniackie i przereklamowane - niby szybkie, ale nie hamuja i nie skrecaja jak dla mnie i w porownaniu z Mercami i BMW, ktore wymienilem

Komentarz

Od siebie dodam tylko SLRa :wink: Po tuningu i ustawieniu może osiągać prędkość 430 km/h, a gdyby jakiś dobry mechanik posiedział to i by może więcej wyciągnął tyle, że w GT przydałaby się "własna" nieistniejąca trasa taka bardzo długa, płaska prosta(prosty odcinek) przez paredziesiąt km. Wtedy można by dopiero sprawdzać osiągi :wink:

Moderator Serwer

Komentarz

jestem fanem nissana(szczególnie skyline tuningowane przez nismo) i jak dla mnie japończyki żądzą, bo stosunkowo nie duzo kosztują do tego co można nimi zdziałać. największa kaszana to chyba peugot 206 cc. ochyda...
            http://www.rajdowefoty.ovp.pl - poszukuję moderatora! Pilne!

Komentarz

Zamieszczone przez sienio29
              jestem fanem nissana(szczególnie skyline tuningowane przez nismo) i jak dla mnie japończyki żądzą, bo stosunkowo nie duzo kosztują do tego co można nimi zdziałać. największa kaszana to chyba peugot 206 cc. ochyda...
              No tak sie składa że Skyline Nismo jest baaardzo drogi ale np. s13 czy s14 to jakoś da sie kupić
              NO VTEC-NO FUN

Komentarz

spyker kupilem go i jakos tak zadnego wyscigu nim nie wygralem jak narazie mam nadzieje ze kiedys mi sie jescze przyda bo on byl bardzo drogi

Komentarz

Ja na spykera nie narzekam :wink: Trochę nerwowy w prowadzeniu ale po prostu czuc że jedziemy narowistą bryką a nie jak w przypadku cizety w której ktoś zapomniał zamontowac układ kierowniczy i hamulce
                  A osobiście to nie zabardzo przepadam za Blitzem który wizualnie jest zaje*sty ale do wyścigów nie polecam. Natomiast do driftu (dla mnie) piekielnie trudny do opanowania co daje masy radochy :wink:

Komentarz

Naucz się jeździć.
                    i tak btw, najważniejsza jest płynność
                    narancs alternativa

Komentarz

Na serio humor ci dopisuje skoro podważasz moje umiejętności. Widac jesteś kozak, skoro ja dopiero musze nauczyc się jeździc...

Komentarz

Nie mówiłem tu o Tobie.
                        narancs alternativa

Komentarz

No...bo już myślałem :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez ADVAN
                            Zamieszczone przez sienio29
                            No tak sie składa że Skyline Nismo jest baaardzo drogi ale np. s13 czy s14 to jakoś da sie kupić
                            Ja wygrałem nismo w latach 90 na japan events. Naprawde niezla furka.
                            http://www.rajdowefoty.ovp.pl - poszukuję moderatora! Pilne!

Komentarz

Rozczarowało mnie Troszke Mazda RX-8 oraz Escudo
                              GT Rulezzzzzz

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
                                To sobie daj ręczną skrzynię
                                Kamil, nawet przy ręcznej skrzyni i tuningu układu napędowego dalej można usnąć przy zmianie biegów
                                narancs alternativa

Komentarz

Pracuję...
                                X