Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakie auto wybrać , jakie ogumienie?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Boxer Sprit- które auto wybrać?

Lukas a nie wiesz może jakimi jeszcze samochodami mógłbym to przejść? A jakbym tak stuningował na max tego Rufa to powinien dać radę na b-specu?
    "Co nie możesz zabić to wzmocnij. Baczność przemyśl, spocznij."

Komentarz

Myślę, że RGT powinien dać radę na B-Specu - Ale co to za przyjemność wpakować w samochód 300.000Cr. a potem włączyć B-Spec ?

A event możesz przejść każdym samochodem wyposażonym w silnik typu boxer - Ja osobiście przeszedłem Subaru Imprezą 22b :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Dzięki wielkie Lukas

Komentarz

A wie ktoś może jakie jest dobre auto na Gran Turismo World Cup w Profesional Events (piszę tutaj bo nie chcę tworzyć kolejnego niepotrzebnego tematu). Nie mogę tego przejść...

Komentarz

Hmm.....ja to przeszedłem Jaguarem XJR-9 :wink: Biorąc pod uwagę, to że nie mogłeś sobie poradzić RGT w Boxer Spirt, nie wiem co mógłbym Ci doradzić.....na pewno musi to być Race Car :wink:

Przy odrobinie wysiłku przejedziesz to Minoltą, GT-One lub 787b :wink: Chyba, że trafisz na Saubera.....wtedy w Twoim przypadku lepiej włączyć jeszcze raz :wink:

EDIT:

Tutaj masz listę samochodów na które możesz natrafić w tych mistrzostwach, i te samochody dają tam radę:

- AMG Mercedes-Benz CLK-GTR Race Car '98
            - Audi R8 Race Car '01
            - Chaparral 2D Race Car '67
            - Chaparral 2J Race Car '70
            - Ford GT LM Race Car '02
            - Gillet Vertigo Race Car '04
            - Mazda 787B Race Car '91
            - MINOLTA Toyota 88C-V Race Car '89
            - Nissan R390 GT1 Race Car '98
            - Nissan R89C Race Car '89
            - Nissan R92CP Race Car '92
            - Pescarolo Courage C60 Race Car '03
            - PlayStation Pescarolo C60 Race Car '04
            - Sauber Mercedes C9 Race Car '89
            - Toyota GT-ONE Race Car (TS020) '98

Pozdrawiam

Komentarz

Lukas już tym Rufem dałem radę w Boxer Sprit musiałem tylko ostrożniej jechać...Dzięki za listę autek i twoją niezastąpioną pomoc. Myślę że to też dam radę przejechać.
              Pozdrawiam

Komentarz

Re: Gran Turismo World Championship

"Jak przejść Granturismo World Championship w pięciu krokach"

1. Kup BMW M3. Jeśli musisz, idź do sklepu tuningowego i wsadź w samochód co
                tylko możesz. Użyj M3 do wygrania Schwarzwald League B w European Hall. Otrzymasz
                za to Mercedesa-Benz AMG 190E 2.5 16V Evolution II.

2. Użyj tego Mercedesa do wyścigu Mercedesów "Legend of the Silver Arrow". Za
                zwycięstwo otrzymasz Mercedes-Benz CLK Touring Car.

3. Idź do sklepu tuningowego, zwiększ moc w swoim nowym nabytku żeby wygrać
                serię wyścigów German Touring Car Championship w European Hall. Za zwycięstwo
                otrzymasz Mercedes-Benz CLK-GTR Race Car.

(Do dalszego etapu musisz mieć ukończone 25% gry)

4. Zabierz wygraną do sklepu tuningowego, dodaj "stage 4 turbo", żeby samochód
                miał ponad 1000 KM. Weź udział w "Endurance Race" - Fuji 1000 km.
                Użyj super twardych opon na tył i twardych na przód.
                Rób pit stop co 18 okrążeń. Zdobądź 5-6 okrążeń przewagi nad pozostałymi i stamtąd
                możesz kontynuować wyścig używając trybu B-spec w tempie "steady". Wygrywając
                ten wyścig wytzymałościowy dostaniesz duuużo gotówki i Nissana R92CP.

5. Dodaj do Nissana tyle mocy ile możesz oraz zestaw twardych wyścigowych opon
                na przód i supertwardych wyścigowych na tył. Teraz nie powinieneś mieć problemu
                wygrać Granturismo World Championship.

Pozdrowionka dla wszystkich miłośników gry, mam nadzieję, że pomogłem

Komentarz

Prościej:

Poślij swojego Nissana na 24 godzinny wyścig na Nurburgringu. Wygrana Formula Gran Turismo kosi wszystko

Komentarz

Prościej - Wygraj z nimi Minoltą

Pozdrawiam

Komentarz

Wyścig 1000 miles

Jakie auto wybrać na ten wyścig? Posiadam około 100tys Cr.

Komentarz

Re: Wyścig 100 miles

Chyba chodzi Ci o wyscig 1000miles w European Hall...
                        Ja osobiscie zrobilem to Mercedesem-Benzem 300 SL Coupe '54 wygranym w SL Challenge.

Komentarz

Re: Wyścig 1000 miles

Mam teraz 147tys Cr i wygrałem starą Honde co ma 100koni. Nada się ona bo mogę ja sprzedać za 50tys Cr ?

Komentarz

Jest możliwość kupienia AC Cobry używanej? Nowa kosztuje ponad 400tys. Czy opłaca się kupować nową i czy się zwróci?
                            Z góry dziękuje.

Komentarz

Ja to przeszedłem Alfą Romeo Giulia Sprint GTA 1600 '65 - Dzielnie zniosła cały TYSIĄC MIL - Pokochałem ją tak bardzo, że mam ją do teraz - Kolor: Rosso Alfa

Ten wyścig daje się przejechać nawet seryjną, pod warunkiem, że nie trafisz na AC Cars...

A co do Cobry, to z tego co wiem nie da się jej kupić w używanych :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Ja Jeżdzę w tym wyścigu Chevroletem Chevelle podrasowanym do ok. 700 HP
                                Pozdro dla Wszystkich Fanow Gier z Serii Gran Turismo !!!!!

Komentarz

Pracuję...
                                X