Wiesz - RX7 mam z 1992, więc nie powiem nic o tej z 1990. Ta moja to Type RZ 1992. Lata tyłem, nie aż tak jak Rufy, ale lata. Jeżeli nie jeździsz agresywnie, nie rzuca. RX-7 Race Car to po niej odziedziczył: Jeżeli nie jeździsz agresywnie, jest łudząco grzeczna, ja kusząc się tym zachowaniem trochę agresywniej zacząłem jeździć, a tu niespodzianka Lata tyłem w obie strony (zmiana strony po kontrze). Uspokajanie trwa naście sekund ! A jeżeli dojdziesz do zakrętu z rzucającą Mazdą, piiii! Spin! Polecam być ostrożnym, zarówno z seryjną 265HP< jak i RaceCarem
na moje blędem jest kupowac auto z poczatku.. najlepiej jest sie zabrac za licencje i troche tam powalczyc poniewaz zdobywa sie tam auta. za wszystkie brazy jakies auto, za wszystkie srebra (minimum) autko i tak samo zlota. i tak jest analogicznie w przypadku kazdej licencli. w ktorejs licencji za srebra (nie pamietam jakiej) dostaje sie HONDE HSC no i tu wracajac do tematu, jest wg mnie najlepsze auto na poczatek
WG mnie też najlepiej najpierw zrobić licencje a potem driving missions i dopiero potem kupić wóz
PS woythek hondzie hsc dostajesz po type-r meeting :wink:
ma tyle, ze nawet tuning jej nie jest potrzebny ogolnie ma 395KM ale po wymianie oleju ma juz 410 a po max przerobkach bedzie miala okolo 550. do tego naped na 4 i w miare niska waga a co za tym idzie dobrze sie prowadzi wiec dobre na poczatek :wink:
Ja startowałem z używaną subarką. Pare wyścigów w beinger , później lekki tuning dalej znowu jakieś wyścigi podrodze jeszcze puchar subaru i tam fajne autko się wygrywa i jakoś te procenty się nabija
Ale mi tu wielkie sposoby!!
Dla mnie jedynym akceptowalnym startem jest Nismo 270R i na początek Capri Easy. Za tą kase można kupić nawet... nie wiem, ale zgarnie się 275|624Cr. Można mieć nawet NSX'a za tą kasę (ja kupiłęm rocznik '97), i poszedłem do MR chellenge, a Esprit znowu biały Cóż, takie życie
Życzę wszystkim miłego grania
ja w drugiej karierze zacząłem od licencji a potem kupiłęm subaru impreze z 95 i stuningowałem na maxa. Przejechałem nim costa oraz umbria rally a potem jak zdobyłem Toyote rsc rally raid car to już reszte wygrałęm prucz tsukuba wet hard.
Komentarz