Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Dobry start w GT4 - pierwszy samochód

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

W garażu mam prawie 5 stron Sklyline'ów. Takie zboczenie kolekcjonerskie.
    narancs alternativa

Komentarz

To jak u mnie Audice.Różne kolorki,różne ustawienia i jakoś tak się zrobił burdel.5 stron nie mam także narazie jesteś rekordzista :wink:

Komentarz

Ja mam tylko 1 Nie mam tego starego który wygląda jak stary Chrysler krązownik i kosztuje forunę...dobry jest?
        A supry nie mam ani jednej...

Komentarz

Civiców EG6 mam 11.Ide zaraz kupić jeszcze jakieś..
          NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Ja mam 3 Silvie S15 Spec R. Każda w innym kolorze (czerwona, biała, niebieska). Do zdjęć. A jedna z full tuningiem. P

Komentarz

ja 'zbieram' race cary......Audi R8, Toyota Minolta itd. Brakuje mi tylko Peugota 905, Nissana R89 i czarnych aut....

Komentarz

Czytam sobie ten temat i widze że zboczyliście nieco z tropu... Na początek polecam wszystkim driving mission. Za każdą się dostaje 1000 Cr. Zależy od chęci- im wiecej przejechane tym wiecej kasy, a co za tym idzie lepsze autko. Najlepiej wybrać te, które ma najwiecej koni, polecałbym jakąś Subarynke używaną, a jeśli naskrobiecie więcej Creditów to 350Z. Niezły początek nie?
                http://www.rajdowefoty.ovp.pl - poszukujÄ™ moderatora! Pilne!

Komentarz

a pierwsze moje auto kupione z salonu to oczywiście auto którym zacząłem zabawe w GT4, czyli Subaru Impreza Super wóz, niedrogi, ma osiągi, wygląd wzbudza respect, chyba u każdego... i jeszcze ten dźwięk boxera. Cudeńko...

Komentarz

Ja tam przeważnie biore słabsze auto od przeciwników (poza wyścigami z race car'ami, wtedy zdarza sie ze mam pare koni wiecej, innaczej nie byłoby tak ciekawie. Nie widzę sensu gdy jadę mocniejszym autem i z łatwością wyprzedzam przeciwników - bez rywalizacji(nawet virtualnej :wink: )
                    Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez sienio29
                      Czytam sobie ten temat i widze że zboczyliście nieco z tropu... Na początek polecam wszystkim driving mission. Za każdą się dostaje 1000 Cr. Zależy od chęci- im wiecej przejechane tym wiecej kasy, a co za tym idzie lepsze autko. Najlepiej wybrać te, które ma najwiecej koni, polecałbym jakąś Subarynke używaną, a jeśli naskrobiecie więcej Creditów to 350Z. Niezły początek nie?
                      Tyle że do Driving Mission potrzebujesz conajmniej licencji IB. Mało doświadczeni stażem gracze mogą mieć z tym problemy. Podobnie jak z Driving Missions. Ale jeśli jesteś doświadczonym graczem i grasz w GT od wcześniejszych serii to myśle że ta alternatywa jest niezła.
                      http://najalternatywniej.blogspot.com/
                      keep calm & carry on
                      digart - lastfm
                      ---
                      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Jeśli nie mam zaliczonych licencji to nie biorę się za wyścigi. Dopiero gdy zaliczę wszystkie mogę już brać się za wyścigi i drivung missions.

Komentarz

Zamieszczone przez Spoon
                          I co, nie było zbyt trudno ? :s

BzdurÄ… sÄ… auta za licencje...

.
                          No ja bym się sprzeczał, a dokładniej:
                          international A wszystkie srebra bez coffe break(nie trzeba)
                          dostaje siÄ™ nissan gt-r concept coÅ› tam...
                          japończyk czyli gt japanse za wygraną nissan motul którym da się wygrać baardzo wiele np ten pierwszy w extreme! którego nie da się wygrać np jaguarem za 50% gry.

wróce do tego nissana z licencji:
                          wyciągnie z niego ze 700km nawet więcej chyba. Świetnie się prowadzi, niezłe przyspieszenie, autko extra na początek!!!

Komentarz

Zamieszczone przez Helicopman
                            Zamieszczone przez Spoon
                            I co, nie było zbyt trudno ? :s

BzdurÄ… sÄ… auta za licencje...

.
                            No ja bym się sprzeczał, a dokładniej:
                            international A wszystkie srebra bez coffe break(nie trzeba)
                            dostaje siÄ™ nissan gt-r concept coÅ› tam...
                            japończyk czyli gt japanse za wygraną nissan motul którym da się wygrać baardzo wiele np ten pierwszy w extreme! którego nie da się wygrać np jaguarem za 50% gry.

wróce do tego nissana z licencji:
                            wyciągnie z niego ze 700km nawet więcej chyba. Świetnie się prowadzi, niezłe przyspieszenie, autko extra na początek!!!
                            Lol z tym Jaguarem to przesadziłeś... Ten Nissan Motul Z Pitwork to Touring Car z JGTC, a Jag XJR9 to prawdziwy Race CAr i on ma w serii +900hp a taki Motul +400hp..
                            http://najalternatywniej.blogspot.com/
                            keep calm & carry on
                            digart - lastfm
                            ---
                            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Na początek polecam licencje, jeśli uda nam się je zrobić sprzedajemy auta, dorabiamy sobie na nissana 350Z, albo Subaru, wtedy startujemy w All Japan, i wygrywamy Firlady Z concept- cudeńko. Jeśli mamy taką bestię, polecam Georgia- Paris w Special Conditions, wygrywamy dwa razy chyba Renault 5 i sprzedajemy za około 250 tys jedno. I w ten sposób na początek mamy 500 tys. Jako następny krok polecam kupić ASL Galaiyra- czy jakoś tak się nazywa to auto, robimy kompakty w japońcach i w beginner Event chyba MR, potem tuningujemy na maxa, jakieś 290 koni i łatamy wszystkich w N/A a potem w Tuning Cars w Professional Event. Także jednym autkiem można obskoczyć dość dużo

Komentarz

Taaa i zrobisz tymi autami np 20 wyścigów a punktów za A-Spec masz góra 30...

Helicopman - Jakoś nie bardzo Cie rozumiem . Pisałem, że te auta są bzdurne, gdyż zbytnio ułatwiają grę, tak samo jak Special Conditions.
                                Honda

Komentarz

PracujÄ™...
                                X