W garażu mam prawie 5 stron Sklyline'ów. Takie zboczenie kolekcjonerskie.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Dobry start w GT4 - pierwszy samochód
Zwiń
X
-
Czytam sobie ten temat i widze że zboczyliście nieco z tropu... Na początek polecam wszystkim driving mission. Za każdą się dostaje 1000 Cr. Zależy od chęci- im wiecej przejechane tym wiecej kasy, a co za tym idzie lepsze autko. Najlepiej wybrać te, które ma najwiecej koni, polecałbym jakąś Subarynke używaną, a jeśli naskrobiecie więcej Creditów to 350Z. Niezły początek nie?http://www.rajdowefoty.ovp.pl - poszukuję moderatora! Pilne!
Komentarz
-
a pierwsze moje auto kupione z salonu to oczywiście auto którym zacząłem zabawe w GT4, czyli Subaru ImprezaSuper wóz, niedrogi, ma osiągi, wygląd wzbudza respect, chyba u każdego... i jeszcze ten dźwięk boxera. Cudeńko...
http://www.rajdowefoty.ovp.pl - poszukujÄ™ moderatora! Pilne!
Komentarz
-
Ja tam przeważnie biore słabsze auto od przeciwników (poza wyścigami z race car'ami, wtedy zdarza sie ze mam pare koni wiecej, innaczej nie byłoby tak ciekawie. Nie widzę sensu gdy jadę mocniejszym autem i z łatwością wyprzedzam przeciwników - bez rywalizacji(nawet virtualnej :wink: )
Pozdrawiam
Komentarz
-
Zamieszczone przez sienio29Czytam sobie ten temat i widze że zboczyliście nieco z tropu... Na początek polecam wszystkim driving mission. Za każdą się dostaje 1000 Cr. Zależy od chęci- im wiecej przejechane tym wiecej kasy, a co za tym idzie lepsze autko. Najlepiej wybrać te, które ma najwiecej koni, polecałbym jakąś Subarynke używaną, a jeśli naskrobiecie więcej Creditów to 350Z. Niezły początek nie?
Komentarz
-
Zamieszczone przez SpoonI co, nie było zbyt trudno ? :s
BzdurÄ… sÄ… auta za licencje...
.
international A wszystkie srebra bez coffe break(nie trzeba)
dostaje siÄ™ nissan gt-r concept coÅ› tam...
japończyk czyli gt japanse za wygraną nissan motul którym da się wygrać baardzo wiele np ten pierwszy w extreme! którego nie da się wygrać np jaguarem za 50% gry.
wróce do tego nissana z licencji:
wyciągnie z niego ze 700km nawet więcej chyba. Świetnie się prowadzi, niezłe przyspieszenie, autko extra na początek!!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez HelicopmanZamieszczone przez SpoonI co, nie było zbyt trudno ? :s
BzdurÄ… sÄ… auta za licencje...
.
international A wszystkie srebra bez coffe break(nie trzeba)
dostaje siÄ™ nissan gt-r concept coÅ› tam...
japończyk czyli gt japanse za wygraną nissan motul którym da się wygrać baardzo wiele np ten pierwszy w extreme! którego nie da się wygrać np jaguarem za 50% gry.
wróce do tego nissana z licencji:
wyciągnie z niego ze 700km nawet więcej chyba. Świetnie się prowadzi, niezłe przyspieszenie, autko extra na początek!!!
Komentarz
-
Na początek polecam licencje, jeśli uda nam się je zrobić sprzedajemy auta, dorabiamy sobie na nissana 350Z, albo Subaru, wtedy startujemy w All Japan, i wygrywamy Firlady Z concept- cudeńko. Jeśli mamy taką bestię, polecam Georgia- Paris w Special Conditions, wygrywamy dwa razy chyba Renault 5 i sprzedajemy za około 250 tys jedno. I w ten sposób na początek mamy 500 tys. Jako następny krok polecam kupić ASL Galaiyra- czy jakoś tak się nazywa to auto, robimy kompakty w japońcach i w beginner Event chyba MR, potem tuningujemy na maxa, jakieś 290 koni i łatamy wszystkich w N/A a potem w Tuning Cars w Professional Event. Także jednym autkiem można obskoczyć dość dużohttp://www.rajdowefoty.ovp.pl - poszukuję moderatora! Pilne!
Komentarz
Komentarz