Spoko, to ja cię niezrozumiałem, to fakt bardzo ułatwia gre, ale można sobie łatwo zarobić na auta, którymi można się troche pobawić, za np 100 pkt a spec, a takie jeżdzenie po 100etki razy jakiś wyścig żeby sobie dorobić jak np w gt1 nudzi, i gra się trochę "przeżera"
dlatego polecam dorobić się dobrego autka, zarabiać nim np na specjal coste chyba 2, szybko się zarabia kase a potem kupować autka pasujące do danego wyścigu
a takie jeżdżenie po 1 pkt a-spec to nudaa... Szkoda, że polyphony nie wymyśliła trybu kariery, wtedy nooby w gt by się tak szybko nie zrażały...
Jeśli chodzi o tego jaguara i nisana motula. (witek enzo)
jag to race car fakt, po tuningu coÅ› chba 1100 km
nissan motul po tunningu to 900+ km,
nie wiem jak wy ale ja próbowałem przechodzić w extreme events, to chyba 1 taki długi co same race car jeżdżą z playstation na czele, jaguarem na maxa stiuningowanym z różnymi ustawieniami, to musiałem jeździć na maxa bez błędów żeby się tam dociągnąć, już nie mówie o pitach, a nissan motul hehe...
WYMIATA, zero porównania jeśli chodzi a tą serie wyścigów, przynajmniej dla mnie! sporo na nitro, ale...nurburing (nie wiem czy to się tak pisze) tam bez żadnych problemów się wygrywa, na jednych oponach się jedzie a komputer wymięka, chcąc mi dorównać niezmienia opon, i co pierwszy raz widziałem !uwaga! komputer NIE był wstanie dojechać do mety, żaden! poprostu tak się ślizgał, że niebył wstanie się utrzymać na drodze
ale extra widok hehe... i ile punktów a spec to już nie musze mówić
a i uważajcie na zapisywanie gry!! data it was corrupted dobija
okropne to, nie resetować gry w czasie zapisywania (to dla tych którzy niewiedzą)
To by było na tyle mojej wypowiedzi, sorki za blędy ortograficzne i inne, pozdrawiam gt team i innych

Jeśli chodzi o tego jaguara i nisana motula. (witek enzo)
jag to race car fakt, po tuningu coÅ› chba 1100 km
nissan motul po tunningu to 900+ km,
nie wiem jak wy ale ja próbowałem przechodzić w extreme events, to chyba 1 taki długi co same race car jeżdżą z playstation na czele, jaguarem na maxa stiuningowanym z różnymi ustawieniami, to musiałem jeździć na maxa bez błędów żeby się tam dociągnąć, już nie mówie o pitach, a nissan motul hehe...
WYMIATA, zero porównania jeśli chodzi a tą serie wyścigów, przynajmniej dla mnie! sporo na nitro, ale...nurburing (nie wiem czy to się tak pisze) tam bez żadnych problemów się wygrywa, na jednych oponach się jedzie a komputer wymięka, chcąc mi dorównać niezmienia opon, i co pierwszy raz widziałem !uwaga! komputer NIE był wstanie dojechać do mety, żaden! poprostu tak się ślizgał, że niebył wstanie się utrzymać na drodze

a i uważajcie na zapisywanie gry!! data it was corrupted dobija

To by było na tyle mojej wypowiedzi, sorki za blędy ortograficzne i inne, pozdrawiam gt team i innych

Komentarz