Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Dobry start w GT4 - pierwszy samochód

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Spoko, to ja cię niezrozumiałem, to fakt bardzo ułatwia gre, ale można sobie łatwo zarobić na auta, którymi można się troche pobawić, za np 100 pkt a spec, a takie jeżdzenie po 100etki razy jakiś wyścig żeby sobie dorobić jak np w gt1 nudzi, i gra się trochę "przeżera" dlatego polecam dorobić się dobrego autka, zarabiać nim np na specjal coste chyba 2, szybko się zarabia kase a potem kupować autka pasujące do danego wyścigu a takie jeżdżenie po 1 pkt a-spec to nudaa... Szkoda, że polyphony nie wymyśliła trybu kariery, wtedy nooby w gt by się tak szybko nie zrażały...

Jeśli chodzi o tego jaguara i nisana motula. (witek enzo)
    jag to race car fakt, po tuningu coÅ› chba 1100 km
    nissan motul po tunningu to 900+ km,
    nie wiem jak wy ale ja próbowałem przechodzić w extreme events, to chyba 1 taki długi co same race car jeżdżą z playstation na czele, jaguarem na maxa stiuningowanym z różnymi ustawieniami, to musiałem jeździć na maxa bez błędów żeby się tam dociągnąć, już nie mówie o pitach, a nissan motul hehe...

WYMIATA, zero porównania jeśli chodzi a tą serie wyścigów, przynajmniej dla mnie! sporo na nitro, ale...nurburing (nie wiem czy to się tak pisze) tam bez żadnych problemów się wygrywa, na jednych oponach się jedzie a komputer wymięka, chcąc mi dorównać niezmienia opon, i co pierwszy raz widziałem !uwaga! komputer NIE był wstanie dojechać do mety, żaden! poprostu tak się ślizgał, że niebył wstanie się utrzymać na drodze ale extra widok hehe... i ile punktów a spec to już nie musze mówić

a i uważajcie na zapisywanie gry!! data it was corrupted dobija okropne to, nie resetować gry w czasie zapisywania (to dla tych którzy niewiedzą)

To by było na tyle mojej wypowiedzi, sorki za blędy ortograficzne i inne, pozdrawiam gt team i innych

Komentarz

Re: Dobry start w GT4 - pierwszy samochód

JA powiem najlepszy sposób na dobry start :wink:
      Najpierw zrobić licencje cnm. do IA, żeby wygrać Nismo, którym wystartujemy w Rally Capri Easy. Jedziemy. Wygrywamy sobie Toyotę, która jest warta 265 cośtam cośtam.Sprzedajemy. Kupujemy Mazdę RX-7 Spirit Type A (FD) w salonie Mazdy. Jeździmy przez tydzień ten wyścig, natrzaskamy sobie naście milionów. Ja stosuję taką taktykę, gdyż moim celem jest skompletowanie all cars. Co potem? Co chcesz!
      Nie zmuszam do stosowania Sposobu To jest mój Sposób i wykorzystywanie go jest dozwolone, ale nie nakazane. :mrgreen:
      Mission 20
      Czas: 3.38.602
      Przewaga: 0.03.089

Komentarz

Yo. Sorry za lekki odkop ale jakim samochodem moge przejsc 3400mm w begginer ? gdzies juz ten temat byl wiec sorry . a i ten wyscig co mozna wygrac yellow birda ?

Komentarz

Light Weight? Moje auto: Honda Beat Version Z stunowana na 123HP. Boxer Spirit: nie przechodziłem Jednak polecam Imprezę z lic. A-12 Wymiata wszystkie Rufy swoim rozkładem mas. Nie jest nadsterowny, jak Rufy, które rzucają tyłem jak się da XD
          PS Yellow Birda wykurz zaraz jak go wygrałeś. Pseudoauto Żeby miało silnik z przodu, ale nie...
          Mission 20

Komentarz

Mitsubishi Galant. Bardzo dobre auto no i jeszcze Nissan Skyline R32. Najlepiej na licencji Nismo 270 R zdobyc.

Komentarz

Zamieszczone przez nissanmmR
              Light Weight? Moje auto: Honda Beat Version Z stunowana na 123HP. Boxer Spirit: nie przechodziłem Jednak polecam Imprezę z lic. A-12 Wymiata wszystkie Rufy swoim rozkładem mas. Nie jest nadsterowny, jak Rufy, które rzucają tyłem jak się da XD
              PS Yellow Birda wykurz zaraz jak go wygrałeś. Pseudoauto Żeby miało silnik z przodu, ale nie...
              nie potrafisz nim jeździć
              narancs alternativa

Komentarz

Może - bo jeździłem tylko w licencji, ale może dlatego, że ich unikam jak ognia.
                Mission 20

Komentarz

nissanmmr auto lepiej nadsterowne niz pod
                  GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                  Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

No właśnie u Rufów to przód grzeczny, a tył jakby mógł to by już był na drugim końcu świata przy pierwszym lepszym zakręcie
                    Mission 20

Komentarz

wole rufy od aut podsterownych
                      GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                      Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Ja tam wolę Focusa stuningowanego na maxa który lata od walenia przodem, niż Rufa, który jest jakby podzielony na dwie części To znaczy tył rzuca tak że wypada poza wszechświat
                        Mission 20

Komentarz

Skonczcie ten OT. Posty nie na temat beda kasowane

Komentarz

Cześć moim GT4 było moim pierwszym gt. zacząłem więc od hondy Civic z usedów (late 90s.) potem gdy dorobiłem się 50000 cr. kupiłem Nissana 350z. ztuningowałem go na maksa i jazda dalej

Komentarz

Ja zacząłem od Nismo 270R tego co się z licencji wygrywa.Później dostosowywanie się do wyścigów.

Komentarz

Moje pierwsze było 270R, drugi rajd w Special Conditions (Capri Easy), sprzedałem wygraną po to, żeby kupić sobie niebiesie Lupo GTI Cup Car i Turbo2 do niego. Poleciałem GTI Cup i tak się zaczęło.
                                Mission 20

Komentarz

PracujÄ™...
                                X