Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] Gran Turismo 2 Weekly Race Series 2 (GT2WRS2)

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Dyskusja] Gran Turismo 2 Weekly Race Series 2 (GT2WRS2)

Naprawdę ogromne uznanie się należy Thooornowi za to jak dobrze wymyślił i zorganizował ten turniej Szkoda Olo699, że nie pojechałeś szybciej o 0.2sek bo bym miał 2 miejsce :mrgreen: A tak serio to jestem zaskoczony moją pozycją w końcowej klasyfikacji bo GT2 jest mi najmniej znaną częścią serii porównując do 1,3 i 4. Na pewno balast mi bardzo pomógł bo w większości rund nie dysponowałem wolnym czasem który by wystarczył do przejechania kółka z którego byłbym zadowolony. No i gratuluję Jisawowi umiejętności bo jest czego :wink: Chciałbym się zmierzyć w GT4 z osobą o takich umiejętnościach

Komentarz

A teraz wszyscy marsz do GT300/GT500 Sunday Cup! xD

Komentarz

Przyznam, turniej jak najbardziej udany, była rywalizacja, były emocje, było fajnie :wink: . A ze swojego miejsca muszę przyznać, nawet jestem zadowolony, choć mogło być lepiej. Ale i tak na początku nie brałem udziału, potem mała, niepotrzebna przerwa, ale nie narzekam. Taki sam turniej mile widziany za rok :wink:.

Zamieszczone przez F288GTO
        Szkoda Olo699, że nie pojechałeś szybciej o 0.2sek bo bym miał 2 miejsce :mrgreen
        Podziękuj mojemu lenistwu .

Zamieszczone przez F288GTO
        Chciałbym się zmierzyć w GT4 z osobą o takich umiejętnościach
        Masz jeszcze mnie .

Komentarz

Pracuję...
        X