Re: [Dyskusja] Gran Turismo 2 Weekly Race Series 2 (GT2WRS2)
W moim odczuciu o wiele lepsza i ciekawsza edycja, niż rok temu. Więcej uczestników, więcej rotacji w czołówce i nie było monopolu na zwycięstwa. No i jeździło się zdecydowanie lepiej, bo była czysta walka z czasem, a nie z samochodem, choć niektóre wozy swoją naturą mogły pozostawiać wiele do życzenia. Ogólnie rzecz biorąc - pozytywny turniej.
Gratulacje dla JISAW'a, świetny turniej w jego wykonaniu.
I cieszę się bardzo z drugiego miejsca :wink: Jest to tendencja wzrostowa względem pierwszej edycji. W dodatku o wiele bardziej cieszy mnie samodzielna pozycja, niż zajęta ex-aequo, jak to miało miejsce rok temu. Na JISAW'a nie było mocnych, więc drugie miejsce to max, co mogłem wywalczyć w generalce. Cel został osiągnięty w 100%, łącznie z założeniem zwycięstwa w przynajmniej jednym evencie.
To był mój pierwszy poważniejszy turniej, w którym wystartowałem na tym portalu i nie zawiodłem się. Siódme miejsce "na szczęście" i na dobry początek to całkiem niezłe osiągnięcie jak na ten poziom rywalizacji. Świetnie jeździcie panowie i muszę przyznać, że jest to dobra motywacja do poprawiania swoich umiejętności Dzięki za wspólne wyścigi
Komentarz