Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] Gran Turismo 2 Weekly Race Series 2 (GT2WRS2)

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Dyskusja] Gran Turismo 2 Weekly Race Series 2 (GT2WRS2)

Wątek przeznaczony do dyskusji

Wszystkich zainteresowanych startami proszę o dokładne zapoznanie się z regulaminem WRS2, który znajdziecie w wątku [Turniej]

Re: [Dyskusja] Gran Turismo 2 Weekly Race Series 2 (GT2WRS2)

Kurde, termin drugiej i trzeciej rundy mi nie pasuje, bo bede nad morzem...no nic, w pozostalych postaram sie wziasc udzial :wink:

Komentarz

Świetnie! Zapraszam też innych do wzięcia udziału. Zgłaszajcie swoją chęć uczestnictwa w turnieju.

Komentarz

Startuję.

Tylko, thooorn, bez numerów proszę.

Komentarz

jo tyż pojadę i tak jak Toyo mówi nie zamykaj za wcześnie mimo iż frekwencja nie będzie powalać bo zawsze na koniec ludzie dają czasy :wink:

Komentarz

Proszę tylko dokładnie zapoznać się z całym regulaminem turnieju. Pierwszy Event rozpiszę dopiero w dniu startu. Nie zdradzę żadnych szczegółów.

Komentarz

Ale to bedzie normalna czasowka czy cos ciekawego wymyslisz? Bo zdanie " nie zdradze zadnych szczegolow " brzmi dosc ciekawie ^^ Taka aura tajemniczosci.

Komentarz

Tak, zwykła czasówka w Test Run z nieograniczoną ilością prób/okrążeń.

Komentarz

Tu chodzi o trasę i samochód. Turniej polega na wykręceniu jak najlepszego czasu pojedynczego okrążenia wskazanym samochodem na wskazanym torze. Samochody w pełni seryjne: seryjne zawieszenie, seryjny silnik, seryjne opony, seryjne hamulce, seryjna skrzynia biegów, brak racing modification (chyba, że będzie podany jakiś special). Zobacz sobie jak wyglądała pierwsza edycja Weekly Race Series z ubiegłego roku.

Thooorn, czytałem regulamin, widzę zapis odnośnie ostatniego dnia turnieju. Po prostu dmucham na zimne, żebyś znowu z czymś nie wyskoczył. Zagrywka z FTO Seasons była bardzo nieprofesjonalna. Ale koniec tematu.

Komentarz

Jak bez tuningu i bez ustawien to dobrze, bo ustawiac za bardzo nie umiem...

Komentarz

A ja bym był za full tuningiem to wyeliminuje prawie w 100% ściemy i naciągane czasy.
                      Co niektórzy nagle dorównują thooornowi choć dam se rękę odciąć nie według podanych wytycznych.
                      Rozumiem wszystko co stałych bywalców bo znamy sie dobrze i wiem co każdy potrafi.
                      Mam tu na mysli nowych lub tych rzadko biorących udział w jakim kolwiek turnieju ^^

Komentarz

Piszę się na to zobaczymy jak to tam będzie wyglądać i ilu chętnych w tym weźmie udział.

Oyy, chciałbym, żeby padł rekord tak z 12 by wzięło udział wiem, to nierealne, ale nigdy nie mów nigdy.
                        Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Ja cały czas walczę o znajomych aby ich wkręcić^^

Jednego byłego zawodowca (Brał udziały w polskich zawodach GT2 w latach jej świetności również na podobnych zawodach co pan A. Celes) wkręciłem i wziął udział w jednym turnieju ale mówił ze dawno nie grał ale mu poszło jako tako.
                          <GTrider>
                          W obecnym czasie zagrywa się w GT5 więc tez nie wiem czy da sie namówić na wielki powrót ^^
                          Jak by się podciągną po tak długiej przerwie to był by 3 do brydża ^^ trzech wyjadaczy (thooorn, on i może jo)
                          Zobaczymy moze go jeszcze na mówię

Komentarz

Bardzo możliwe, że w tej edycji padnie rekord, bo będziemy ścigać się na oponach normal. Controle mogły odstraszać niektórych niezadeklarowanych chętnych. Nawet ja o mało nie zrezygnowałem wtedy z dalszej jazdy.

Komentarz

Witam wszystkich. Jestem na forum nowy, ale chciałbym spróbować się z "maniakami" GT2. Grałem w GT2 jakoś w 2001 roku na swoim starym PSX, a ostatnio coś mnie tknęło, aby spróbować emulacji na PC. Nie zawiodłem się i od jakiegoś roku co jakiś czas wracam do GT2. Właśnie kończę przechodzić simulation po raz 2gi budując sukcesywnie drugi garaż. Zostały mi 3 endurance i 4 miejsca w garażu ;] Przepraszam za to uzewnętrznienie się akurat w tym temacie, ale widzę że jest on jednym z niewielu aktywnych w dziale GT2.

Czekam na info kiedy, czym i gdzie się ścigamy. Pozdrawiam ;]

Komentarz

Pracuję...
                              X