Re: [Dyskusja] Gran Turismo 2 Weekly Race Series 2 (GT2WRS2)
Thooorn nie do końca się to sprawdza gdyż wykonałes to na prostej^^
Jeśli chodzi o obecną trasę czasem trzeba kręcić trochę dalej bo inaczej tracimy to co zyskamy na prostej równej drodze.
Co do pada to jednak ciężko chodzi.
Obecny czas to tylko podpucha
Mam już o wiele lepszy^^ Toyo traci trochę ponad 0,5s ;p
O kurczak. Zarzuciłem sobie nutę - "Smells like teen spirit" cover Nirvany w wykonaniu 2 Cellos i normalnie wpadłem w trans. Jechałem grubo poniżej 30 i nagle spadek mocy. Jedno co wiem to muza tych 2óch chorwackich wiolonczelistów pasuje do GT2 WRS
Zamieszczone przez JISAW
Thooorn nie do końca się to sprawdza gdyż wykonałes to na prostej^^
Jeśli chodzi o obecną trasę czasem trzeba kręcić trochę dalej bo inaczej tracimy to co zyskamy na prostej równej drodze.
Mierzyłem przyspieszenie, a nie potencjalne osiągi na torze. Jasno wynika, że kręcąc powyżej i poniżej 6500rpm traci się, ale rób jak uważasz :wink:
Thoorn please
dawaj więcej takich lwów/panter/jaguarów/żmij* ! Już widzę że takimi dojdę na wysoko
(* Mam na myśli samochody które nie prowadzą się same)
Doczekałem się pada Miałem nadzieję, że gałki analogowe będą działać prawidłowo, ale niestety skręca się tak samo jak strzałkami (albo max skręt albo jazda na wprost). Mimo to znacznie łatwiej ogarnąć akrzynię i można pokręcić silnik trochę wyżej na wzniesieniach bez zamułki na kolejnym biegu Oto wstępny czas: 1:30.268
Wam też coś się sypnęło z szatą graficzną forum, czy to u mnie coś nie halo?
Komentarz