Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[DYSKUSJA] GRAN TURISMO DRIFTING CHAMPIONSHIP

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: NOWY TURNIEJ DRIFTU

1. bo czytać to cza umieć ko(leszcz)ko!!!

2. więc niech już Twój w tym łeb aby zamotać ludzi tylu ile się da... Narazie w głosowaniu wzieło udział 7 osób więc poczekajmy cierpliwie do lipca, zakończy się wtedy turniej małych samochodzików, może w okolicach pierwszego tygodnia lipca uda nam się wystartowac z tym turniejem, thooorn! to ma być turniej z największą pompą w historii tego forum!!! Niema tu miejsca na żadnego rodzaju wpadki, niedociągnięcia czy nie przemyślanie rozstrzygnięte kwestie. wszystko ma być dociągnięte na OSTATNI guzik.

3. jeżeli chodzi o tory to zostają te które podałem na samym początku, żałuje tylko czwartej rundy, Rome Night ;( bo tam można by było wiele pokazać... no i ta urzekająca serca kierowców sceneria.

4. noo tak troszke żartowałem ale gdybyś miał okazję zapoznać się z budową toru w Wyrazowie k/ Częstochowy to przyznałbyś iż MSL jest bardzo zbliżony pod względem ułożenia zakrętów i mieszanki asfaltowej.

5. a więc jeżeli wszyscy zawodnicy będą posiadali ARCADE MODE to ustalamy to w następujący sposób;

1.Midfield raceway (Anglia)
    2.Laguna Seca (Stany Zjednoczone)
    3. Grindewald (Szwajcaria)
    4.Rome Night ( Włochy)
    5. Motor Sports Land (Polska)
    rozbujamy tą bude na nowo

Komentarz

Uspokoj sie. Zachowujesz sie, jakby od tego turnieju zalezalo Twoje zycie lub reputacja. Daj dojsc do slowa innym. Nie tylko TY ustalasz tu reguly gry. To ma byc wspolna zabawa, a nie dyktatura jednostki.

Daj na luz, odpocznij, zrob pare przysiadow... Jezu...

Komentarz

Torniku niemartw się o moją kondycje bo założe się że zrobie najwięcej przysiadów z was wszystkich... Przechodząc do meritum sprawy wolałbym aby kontrole nad turniejem przejął JISAW bo to on wpadł na pomysł I DO NIEGO NALEŻY OSTANIE SŁOWO!!! Ja wystepuje tylko w roli jego consalieri (jeżeli wiesz co to znaczy).

Komentarz

Panowie bede się żatko wypowiadał. Brak dostępu do neta W tej chwili jestem w jakimś cafe net czy cuś.
          Co do propzycji mleczny87 jestem za.
          Ale co do tych grup napędowych to nie bardzo bo miałem coś na myśli w stylu D1 czyli FR.
          Co do rszty twojej wypowiedzi jestem za :mrgreen: Do oceniania też nie mam zastrzeżeń ale też bym sobie chciał bokiem polatać (i tu duży brak skromności) bo uważam że całkiem dobrze mi to w GT2 wychodzi :wink:

Co do tras to bym musiał jeszcze pomyśleć ale opcja z ograniczeniami mocy mi się podoba :mrgreen:
          w obecnej chwili nie mogę się z wami rozgadywać bo czas mi ucieka

Ale dawa, dawać pomysły i wszyscy jakoś to poskładamy żeby było cycuś glancuś :wink:
          Jak dobrze pójdzie to wtym tygodniu jeszcze nowego laptpopa kupie żeby mieć dostęp do neta :mrgreen:

Komentarz

Róbcie co chcecie panowie ale mimo wszystko wolałbym aby kontrole nad turniejem przejeły max 2 osoby bo po co nie potrzebne zamieszanie... Ten pomysł z ograniczeniami mocy w sumie jest nie potrzebny bo to nie jest time attack tylko drift więc nikogo nie powinno obchodzić ile kucyków ma dany samochód uczestnika. Ale toru Rome Night w rundzie czwartej wam nie odpuszcze!!!
            -----------------------------------------------------------------------
            Ahha... no więc jeśli każdy będzie chciał drift'ować to będzie sędziował... Potrzebny nam jeszcze tylko jeden ludek który zna się choć troszku na drifcie, mówie jeden bo drugim będe ja w najgorszym przypadku dlatego że ja gram na konsoli i filmiki będą jakości dość słabej. W pewnej chwili pomyślałem że ktoś z z chłopaków z GT-3 GT-4 lub GT-5 nam po sędziuje, co wy na to szlachta???

ignac8: Edytuje się posty, a nie pisze się nowe pod sobą, w dodatku weź tu przestań mi kozaczyć w moich działach - jesteś nowy, wyhamuj trochę, inaczej cię mogę bez problemu ukrócić.

Komentarz

Jezu... Czy ty tylko udajesz czy na prawde jestes az tak ograniczony?? Ile Ty masz lat?? 10?? Przeczytaj akapit w moim poscie, ktory dotyczy tras. Podalem te ograniczenia, bo na torach (wyscigach na plycie Simulation) sa wlasnie takie ograniczenia. Nie kazdy ma plyte Arcade, wiec prawdopodobnie wiekszosc osob pojedzie na zwyklej Simulation. Biorac trasy z Arcade sam ograniczasz ilosc potencjalnych zawodnikow. Pomysl choc troch o innych, a nie tylko Twoj "widzi mi sie".

Po za tym, komu potrzeba 700konnego potwora do jazdy bokami?? Ograniczenie do 600 w zupelnosci wystarczy. I tak prawdopodobnie wiekszosc pojedzie samochodami w granicach 400-500hp.

Komentarz

Oki więc kiedy zaczynamy turniej??

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                  Jezu... Czy ty tylko udajesz czy na prawde jestes az tak ograniczony?? Ile Ty masz lat?? 10?? Przeczytaj akapit w moim poscie, ktory dotyczy tras. Podalem te ograniczenia, bo na torach (wyscigach na plycie Simulation) sa wlasnie takie ograniczenia. Nie kazdy ma plyte Arcade, wiec prawdopodobnie wiekszosc osob pojedzie na zwyklej Simulation. Biorac trasy z Arcade sam ograniczasz ilosc potencjalnych zawodnikow. Pomysl choc troch o innych, a nie tylko Twoj "widzi mi sie".
                  Tak jak magister thooorn napisał wszystko będzie rozgrywane na SIMULATION Disc To będzie ułatwienie dla wszystkich bo nie każdy ma ARCADE Disc :wink:
                  Ja mogę być drugim sędzią bo dwuch to dobry pomysł. Albo proponował bym thooorna na drugiego sędziego jeśli nie ma nic przeciwko. Kolego jest wtajemniczony w D1. :wink:
                  Co do tras to ROME NIGHT odpada. Ale domyślam się dlaczego się przy niej upierasz :wink:

Ja jutro albo pojutrze zapodałbym malutki szkielecik turnieju.

Na początek to trzeba by było jakąś fajną nazwę wymyślić żeby każdego zainteresowało. :mrgreen:

Komentarz

Moglbym zostac sedzia, choc lepiej byloby, gdyby to byl ktos z zewnatrz... Osoba postronna. Jesli nikt sie nie znajdzie to ja bardzo chetnie.

Na SSR5 jest swietnie. Duzo technicznych miejsc, poczatek, potem dwa zakrety w prawo po wyjsciu z drugiego nawrotu, no i rondo. Jesli ktos przejedzie caly pierwszy tunel na jednym drifcie to ma u mnie duzego plusa :mrgreen:

PS. Zamiescilem w !FILMIKI! moj przejazd z Seattle Short Reverse w M30. :wink:

Komentarz

Hmmm... Jak co to mogę być sędzią... Driftować nie potrafię więc nie biorę udziału... A na drifcie jako takim się trochę znam... Stronniczy nie jestem, przynajmniej staram się być... :wink: Jak co to możecie na mnie liczyć... :wink:

Komentarz

No to super! Drugi sędzia z głowy :wink:

Komentarz

Biesiek ta stara pijaczyna

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                            Biesiek ta stara pijaczyna
                            Driftuje po chodniku bez samochodu (i to na promilach!) xD
                            1+1=10

Komentarz

Noo widze że z wielkiego problemu pt. Brak sędziego zrobiły się tłumy chętnych na to stanowisko... Panowie moja propozycja jest taka aby wraz z biesiadnikiem wystąpił ja w roli sędziego ponieważ gram na konsoli a aparat mam tylko 1.3 mpix więc filmiki będą wogóle nie do użycia... Kto jest za?? kto zgłasza sprzeciw??

Komentarz

JA nie mam nic przeciw :mrgreen: Jestem za

Komentarz

Pracuję...
                                X