Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 2 CHAT

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Gran Turismo 2 CHAT

Chyba zrobię GT2KOC 2 drugą część turnieju eliminacyjnego w której z rundy na rundę gracze będą odpadać

http://www.youtube.com/watch?v=ttkT5UTBiJk < inspiruje się na tym, dość dobre i chciałbym coś podobnego zrobić.

Tylko potrzebne mi są faile/crash'e z GT2 albo jakieś niesportowe zagrywki, żeby zrobić też taki trailer do tego turnieju.
    Ktoś pomoże w realizacji?

Przewidywalny termin

Start turnieju
    1 styczeń 2011
    - - -
    Termin zapisywania się
    25 listopada 2010
    Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Ponawiam pytanie: czy ktoś może cokolwiek powiedzieć na temat analogowego gazu w GT2?

Komentarz

Thooorn? Po co nam dwa rankingi graczy?

Komentarz

Przejmuje dowodzenie. Jisaw usunie swoj, gdy pojawi sie na forum :wink:

Komentarz

Pytanie natury technicznej- w jakim formacie zapisać filmik wideło żeby mało zajmował a żebym mógł go zrobić w HD, czyli 720p? Bo *.mp4 jest fajny, lekki, ale tylko do 640p mi obsługuje w tym całym vegas pro...

Komentarz

Format Factory
              .rmvb
              .matroska

1280x720
              2400-5000bitrate
              25-30FPS
              audio 128-192bitrate

Plik zaleznie od wielkosci nigdy nie powinien przekroczyc pol GB. Zazwyczaj jest to 100-200MB.

Komentarz

Wypróbowałem teraz format .mpg Filmik długości 1:53 przy rozdzielczości 720x480 ma 68MB. Sporo. Mp4 przy 1:09 miał 13MB i przy rozdziałce 640x480.
                Będę musiał pokombinować coś z tym .rmvb chyba...

Komentarz

.rmvb i .mkv to jedyne, sensowne, "male" formaty

Komentarz

Pogrzebałem, poszukałem i analogowy gaz w GT2 jest jak najbardziej możliwy. Kojarzycie taką stronę w ustawieniach głównych jak 1P Analog Settings?
                    Tu trochę o tym jest:

Odzyskałem kierownicę, jednak jej stan pozostawia wiele do życzenia... Dzieciaki u*ebały wtyczkę
                    Mam kilka starych padó od PSXa, jednak przelutowanie kabli od kiery do kabla od Pada nie skutkuje... Mam nadzieję, że ten gość ma jeszcze tą wtyczkę, bo jak nie to się wkurzę.

Komentarz

• Bug czy kody?

Siemka!

Po zabawie z kodami (które potem wyłączyłem), wszedłem do używek Daihatsu
                      http://img18.imageshack.us/i/epsxe2010112512024967.jpg/

Patrze ,a tam ku mojemu zdziwieniu bach, Gt 40 O.O
                      http://img502.imageshack.us/i/epsxe2010 ... 25192.jpg/

Nie mogłem uwierzyć i musiałem zobaczyć.
                      http://img715.imageshack.us/i/epsxe2010 ... 25470.jpg/

Czy wam też się takie rzeczy działy

Komentarz

Jeśli się nie mylę to na to właśnie kod był. Na GT40 Mark III bodajże. Z czarną klapą tylną?
                        Forum dyskusyjne na temat serii Gran Turismo na konsole Sony Playstation. Jeżeli jesteś właścicielem PlayStation 4 (PS4) i posiadasz Gran Turismo Sport (GT Sport) to poczujesz się tutaj jak domu.

Różne dziwne rzeczy się dzieją jak się grzebie w kodzie gry... A to akurat jest normalne.

Komentarz

Może to nie bug a trick. A mianowicie, kiedy kupimy Elise GT1 to nie wystartujemy w nim na racing modyfication w evencie elisów. Tylko seryjne.
                          A tu screen:
                          http://img833.imageshack.us/i/epsxe2010 ... 92972.jpg/

Komentarz

Jeszcze tego nie praktykowałem.

Powiem tyle, że ja jestem przeciwnikiem cheatowania/hackowania/crackowania bo to potem wg mnie fajne nie jest.
                            Po prostu.

* * *
                            Odnośnie turnieju Gran Turismo 2 KnockOut Cup II: First Strike, już można od wczoraj dokonywać zapisów, filmiku jeszcze co prawda nie ma i potrzebuję kogoś kto by był w stanie dany tekst powiedzieć w językach:
                            - GER
                            - FRA/ITA/ESP
                            - POL jeszcze nie zrobiłem

Już mam po GBR i RUS także git , kwestia jeszcze pewnych ujęć z kamery TV w GT2 ,zaciekłe pojedynki ,niesportowe wyprzedzenia, crash'e [nie bugi!] i tym podobne.
                            Jeżeli ktoś chce się w tym zaangażować to proszę o potwierdzenie na PW do mnie.

Pyt. do moderatorów i adminów.

Czy mogę zapożyczyć do mojego trailera GT2KOC2FS logo GTC? Też odp. proszę na PW. Pilne.

Komentarz

Zwykly trick - niedopatrzenie autorow. :wink: Powinni zakazac startow w Eventach samochodami Special.

Komentarz

OK, temat utworzony na GT2 Turniej, zapraszam do dyskusji.

Komentarz

Pracuję...
                                X