Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 2 CHAT

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Gran Turismo 2 CHAT

A czemu wstyd? To normalne ze jeden jest lepszy a drugi gorszy.
    Trening czyni mistrza. Obecnie nie ma turniejów wiec możesz zabrać sie za trening.
    Są zawody bez terminów gdzie możesz np.
    Próbować przebić najlepsze czasy jednego okrążenia lub w sprincie na 400m jest w czym wybierać.
    Może niedługo rusza turnieje w tym dziale wiec masz czas na trening :-)

Komentarz

Hej.Co powiecie o turnieju Mini Cooper Stock Racers.W tym turnieju ścigalibyśmy sie seryjnymi Mini Cooper`ami.
      Samochód:Mini Cooper 1.3
      Płyta:Arcade Mode
      Tryb:Time Trial
      Trasa:Tahiti Road
      Tuning:Nie
      Ustawienia:Fabryczne
      Robimy 3 okrążenia i zamieszczamy na forum razem ze screenem czas z trzech okrążeń,a ja zliczam czas i wyłaniam zwyciężce
      Czekam na uwagi i sugestje.

Komentarz

kamil12697
        Jeśli chcesz się ścigać, to ja jestem chętny. Regularnego turnieju teraz Ci się raczej zorganizować nie uda - ostatnio dział GT2 umarł na dobre. Proponuję dogadać się na konkretne auto, trasę, płytę i wrzucać wyniki tutaj

Jak ktoś będzie miał ochotę, to się do nas dołączy. Proponuję grać na GT Mode, wejść w konkretny wyścig i wybrać Test Run.

Komentarz

Dział GT2 już od dłuższego czasu jest po prostu nieaktywny, nic się tu nie dzieje. Trochę tęsknię za tamtymi turniejami, mimo że nie zawsze liczyłem się w walce o najwyższe lokaty. Teraz co prawda średnio miałbym możliwości dodawać screeny z czasami, ale na upartego bym dał radę.

No ale do tego wszystkiego trzebaby chęci, a przede wszystkim ludzi i ożywienia działu. A jak widać, co najmniej od kilku miesięcy sukcesywnie spada tu aktywność userów. Nawet odczuwam to po sobie, już coraz rzadziej wchodzę na forum, a jeśli napiszę posta podczas choć jednej wizyty, to jest to już coś nietypowego. A kiedyś co chwilę coś się pisało

Komentarz

Weekly Race Series - I like it!

Komentarz

Ma ktoś save'a z Mieczysławem CLK DTM do wersji PAL? Byłbym wdzięczny za podrzucenie nawet na maila - podam na PW.

//staraj się możliwie lepiej dopasowywać miejsce do treści
              thooorn

Komentarz

Ji, jak nadal szukasz kompa to ja będę chciał się pozbyć podzespołów ze swojego z uwagi na przesiadkę. Jak coś to pw.

Co do turniejów to rzeczywiście słabo z tym... chętnie bym podriftował.

Komentarz

Siema. Wiesz co no szukam ale bardziej lapka. Jak wrócę na dłużej do kraju to pomyślę o stacjonarce. Niedługo znów wyjazd na robotę.

Komentarz

Chłopaki, czas najwyższy było wrócić do świata GT2, wcześniejsze próby wychodziły mi jako tako, ale teraz, jako student mam o dziwo więcej czasu, dzięki czemu się mogę poświęcić grze. Damy radę reaktywować to forum?
                    https://www.facebook.com/mistrzswiatame ... ef=tn_tnmn

Komentarz

Hehe teraz kozak bo ma dobrego sejwa XD HEHE

Komentarz

hahahahaha nie no teraz to mnie rozwaliłeś bez niego też bym sobie radę dał, ale z nim mam o wiele łatwiej, nie muszę się o hajs martwić, wygodniś :mrgreen:
                        https://www.facebook.com/mistrzswiatame ... ef=tn_tnmn

Komentarz

Real Time vs. Real-Life Tyres Comparison:

Honda NSX '91 (Track day, 2011) vs Honda NSX '90 (GT2)
                          1:40.6xx vs 1:40.3xx

Sam jestem zaskoczony tak niewielką różnicą. To tylko dowodzi, że "kontrole" nie są oponami o przyczepności z d*py wyjętej.

Komentarz

no coś w tym jest ;p

Komentarz

Po prostu jestem w szoku, że ktoś jeszcze pamięta o tym dziale i Gran Turismo 2

Komentarz

No jak przez przypadek Ci się zlaguje komp i zawiesi widok na dziale GT2, to może tak być No to co, może jakieś PvP, czy inny pies, a nie w podchody się bawicie?

Komentarz

Pracuję...
                                X