To może zróbmy taki temat w który ma na celu obudzić userów w stylu "specjalnego apelu" ,żeby po prostu przyciągnąc nawet tych co się zalogowali ,ogólnie wszystkich , potem zrobić taką listę graczy która by się pisała na wzięcie udziału w najbliższym cup'ie.
Chodzi mi głównie o "wskrzeszenie" tego forum tak ogólnie ,żeby miał każdy coś do powiedzenia ,a nie tylko góra 12-15 userów, chciałbym ,żeby każdy miał głos i zdanie [sensowne oczywiście].
Jeżeli nie przyniesie to skutku ,to przyszłość tego forum będzie szara i zasmarkana jak rzeczywistość.
Za kazdym razem, gdy organizuje turniej, rozsylam PW do kazdego z uzytkownikow. Rozeslanie do kazdego maila trwaloby duzo dluzej, bo nie mozna wysylac zbiorczych maili, PW tak.
To i tak w niczym nie pomoże bo każdy jak przeczyta (o ile to zrobi) i tak olewa to co do niego zostało wysłane.
Nawet jeśli sprawdzi odnośnik w PW do jakiego turnieju to jest to i tak zostaje olany.
Co do wpisywania się na jakąś liste też mija sie z celem bo nie takie już tu były ekscesy mam na myśli to że chociaż ktoś się wpisze to i tak może nie wziąć udziału bo mu się odwidzi.
Jeśli nie macie nic przeciwko, to znowu mogę z wami rywalizować
Przeczytaj tylko dokladnie regulamin GT2WRS i add do aktualnego Eventu w Dyskusji. Jesli bedziesz sie do nich stosowal, nie bedziemy miec nic przeciwko.
Komentarz