pzydalo by sie podliczyc sezon 2011 w rankingu graczy. Tak jak ja to zrobilem. Czyli przejrzec turnieje zaczete w 2011r. policzyc kto ile razy wygral i ile sie punktow zdobylo w danym sezonie.
Ktos wspomnial o zmianie zasad...roznorodnosc samochodow. Np. mamy kupic i ew. ulepszyc woz za 10k, zobaczymy kto dokona lepszego zakupu. Albo "hatchback za 30k".
pzydalo by sie podliczyc sezon 2011 w rankingu graczy. Tak jak ja to zrobilem. Czyli przejrzec turnieje zaczete w 2011r. policzyc kto ile razy wygral i ile sie punktow zdobylo w danym sezonie.
Jak chcesz, JISAW, to podlicz 2011, ale zrób to porządnie :wink: W klasyfikacji któregoś z "sezonów" nie mam przypisanego jednego zwycięstwa, upominałem się już latem.
A co do turniejów, to ja wezmę udział w Weekly Race Series i innych turniejach odbywających się w wakacje. W czasie szkoły nie mam kompletnie czasu, często nawet na wyjście z domu, co mnie bardzo irytuje.
podliczył bym ale nie mam możliwości na konsoli ciezko tak przewalac strony hehe jak by się znalazła duszyczka która by to zrobiła ^^ Jednak bez kompa jest ciezko.
Będzie w tym roku GT2 Weekly Race Series? Ja w razie czego jestem chętny do pościgania się. Już odkurzyłem emulator, wszystko miodnie śmiga, tylko zastanawia mnie, czy znajdą się zawodnicy. Napiszcie, jeśli reflektujecie na wzięcie udziału w turnieju.
Komentarz