Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 2 CHAT

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Gran Turismo 2 CHAT

Ja w razie turnieju jestem gotów do jazdy

Komentarz

Hmm... Ja w razie czego chciałbym zobaczyć, czy tym razem dołożyłbym JISAWOWI

Komentarz

Raczej nie ale kiedyś dostaniesz zaszczyt i bedziemy się scigac. Tylko jakiegoś kompa se sprawie bo na dobrze działajacego PSXa nie ma co liczyc heh

Komentarz

pzydalo by sie podliczyc sezon 2011 w rankingu graczy. Tak jak ja to zrobilem. Czyli przejrzec turnieje zaczete w 2011r. policzyc kto ile razy wygral i ile sie punktow zdobylo w danym sezonie.

Komentarz

Ktos wspomnial o zmianie zasad...roznorodnosc samochodow. Np. mamy kupic i ew. ulepszyc woz za 10k, zobaczymy kto dokona lepszego zakupu. Albo "hatchback za 30k".

Komentarz

sluszna koncepcja z tym limitem 10 cr
              Szykujcie się na ostre skręcanie!!!

Komentarz

I kiepska do weryfikacji.

Zamieszczone przez JISAW
                pzydalo by sie podliczyc sezon 2011 w rankingu graczy. Tak jak ja to zrobilem. Czyli przejrzec turnieje zaczete w 2011r. policzyc kto ile razy wygral i ile sie punktow zdobylo w danym sezonie.
                Have fun...

Komentarz

Ja nie widze sensu weryfikacji w gt2, ze wzgledu na mozliwosci emulatora. Turniej powinien miec charakter honorowy.
                  Szykujcie się na ostre skręcanie!!!

Komentarz

Jak chcesz, JISAW, to podlicz 2011, ale zrób to porządnie :wink: W klasyfikacji któregoś z "sezonów" nie mam przypisanego jednego zwycięstwa, upominałem się już latem.

A co do turniejów, to ja wezmę udział w Weekly Race Series i innych turniejach odbywających się w wakacje. W czasie szkoły nie mam kompletnie czasu, często nawet na wyjście z domu, co mnie bardzo irytuje.

Komentarz

podliczył bym ale nie mam możliwości na konsoli ciezko tak przewalac strony hehe jak by się znalazła duszyczka która by to zrobiła ^^ Jednak bez kompa jest ciezko.

Komentarz

Widzę że nikt dawno tu nie zaglądał .Mógł by ktoś zrobić turniej dla początkujących np:Mnie ???. Dla mnie to za dużo roboty z tym.

Komentarz

Będzie w tym roku GT2 Weekly Race Series? Ja w razie czego jestem chętny do pościgania się. Już odkurzyłem emulator, wszystko miodnie śmiga, tylko zastanawia mnie, czy znajdą się zawodnicy. Napiszcie, jeśli reflektujecie na wzięcie udziału w turnieju.

Komentarz

Ja bym mogl pojezdzic ^^

Komentarz

Nie będzie.

Komentarz

Witam W końcu zdobyłem Gt2.Czy jak ktoś jest słaby w gt2 to może brać udział w turniejach? Bo jak jest się ostatnim to troche wstyd

Komentarz

Pracuję...
                                X