Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 2 CHAT

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Gran Turismo 2 CHAT

Wchodzisz w opcje settings przed wyścigiem i w pierwszej stronie masz możliwość wybrania kupionych części.
    W silniku będziesz miał komputer i wchodzisz w niego i tam przełączasz zakupione części^^

Komentarz

http://www.komputronik.pl/product/11126 ... 8_USB.html

Dziś zakupiłem i mile zaskoczony byłem jego ceną ^^

Przynajmniej teraz wszystko będzie działało lepiej i płynnie a nie jak do tej pory męczyłem sie ^^ jeszcze jak trzeba było kołować dobre czasy w WRS to mnie palce od mocnego ciskania bolały^^ w innym przypadku przyciski działały za drugim razem^^

Komentarz

siemka mam takie pytanie mam teraz do zrobienia wyscig na N/A czyli ten bez turbo i zastanawiam sie jakie jest najlepsze auto do tego oczywiscie czekam na jakies propozycje :]

Komentarz

dodge Viper

Komentarz

dzięki zanim to napisałeś to kupiłem własnie vipera tylko trudno sie go prowadzi ale wygrałem :]

Komentarz

Można starać się zapanować nad "surowym" Viperem, ale dobrze jest jednak zajrzeć do settingu. Nawet po odpowiednim ustawieniu zawieszenia samochód zachowuje sporo swojej natury, ale jest łatwiejszy w prowadzeniu, niż seryjny.

Komentarz

Dawno już nie jeździłem Escudo, więc przejechałem się trochę na Red Rock w Gran Turismo All Stars. Setup ustawiłem taki, jaki stosuję w większości wozów, taki mój standard. Jazda Escudo to żaden wyczyn, ale takiego wyniku jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło osiągnąć w wyścigu nie-endurance:

Komentarz

Średnio 15s na okrążeniu szybciej, co daje 1:15.0, więc jest możliwe. Sam jednak nigdy aż tak nie pędziłem. Możesz dopisać do swojej listy wyczynów :wink:

Komentarz

Zwroc tez uwage na najszybszy samochod z jakim sie scigal ^^

Komentarz

Po przewadze na mecie (mapka) i moich szybkich wyliczeniach mogłaby to być i GT-One...

Komentarz

Gdyby w stawce była GT-One, to mógłbym jej nie dogonić przed końcem wyścigu. A już na pewno nie zdążyłbym zrobić screena, zanim przejechałaby metę i przeszła w status "running".

Udało mi się to w dużej mierze dzięki kosmicznemu przyziemieniu, jakie działało na Escudo w pierwszym zakręcie. Wówczas można wejść w łuk nie odejmując ani odrobinki gazu i przez cały zakręt iść z prędkością +300 km/h. Z setupem poszedłem na czuja, a poustawiałem mniej więcej tak:

Spring Rate: około 3/4 paska, tył troszkę mniej od przodu
                        Ride Height: bardzo niskie zawieszenie, ale nie najniższa wartość
                        Dampery: wszystko maksymalne wartości
                        Nachylenie kół: między 3 a 4 stopnie, około 3.4, na tylnej osi suwak nieco dalej, niż na przodzie
                        Toe: maksymalne wartości
                        Stabilizer: maksymalne wartości

Oprócz tego maksymalny docisk.

Jak później będę odpalał Gran Turismo, to mogę podać dokładny setup, jeśli ktoś chce.

Komentarz

Mam GT2 na komórce i całkiem fajnie się gra.Można do jakiegoś turnieju dołączyć?Czekam na ICS to wtedy se podłącze pada od PS2

Komentarz

hejka, pojedziemy jakis turniej?
                            Szykujcie się na ostre skręcanie!!!

Komentarz

Ja czekam za WRS ^^ bo na dzien dzisiejszy wszyscy zawiesili starty po ostatnim WRS. Ogolnie za duzo tego bylo i sie przejadlo co nie oznacza ze pozostali z rankingu czy tez nowi nie moga sie scigac hehe.

Komentarz

moze warto wymyslic jakies nowe zasady...
                                Szykujcie się na ostre skręcanie!!!

Komentarz

Pracuję...
                                X