Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 1 CHAT

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Gran Turismo 1 CHAT

Można by było coś ruszyć

Ale właśnie, zaznaczyć kto na jakim obrazie gra, żeby było fair play.

Mam pomysła super fajnego.

Jeżeli ktoś pobije mój rekord życiowy na "Największą różnicę mocy HP względem 2 aut", wygrywając końcowo w punktacji (nie tam raz na jakiejś mapce, czy dwa), rozstaw punktów będzie taki ....

Punktacja:
    1.9 punktów
    2.6 punktów
    3.4 punkty
    4.3 punkty
    5.2 punkty
    6.1 punkt
    (Punkty bd wliczone do ogólnego rankingu najlepszych graczy GT1)

Jeżeli ktoś tego dokona to będzie wielki. Obecnie mój rekord różnicy mocy dwóch aut wynosi między [R]TVR Cerbera LM[581hp] vs. Mitsubishi 3000GT TwinTurbo[930hp], czyli 349HP. Atak na 364hp, który próbowałem 3-krotnie autem Demio Aspec[211hp] nie powiódł się jak do tej pory, by móc pokonać Subaru Imprezę LM[575hp] i pozostałych rywali z medalu US vs Japan na 5 wyścigów.

Auto na medal US vs Japan > [R]Mazda Demio Aspec
    Tuning > maksymalny
    Ustawienia > własne
    Maksymalna il. pkt do zdobycia > 45p
    Minimalna il. pkt do zdobycia > 5p

Aby zostało to potwierdzone:
    - screen
    - filmik
    - zaznaczyć na screenie/filmie pod obrazkiem lub w nazwie (GT1-rodzaj obrazu-nick-zdobyte punkty)

Przykład wg 3 podpunktu:
    Link do obrazu lub filmu
    GT1-NTSC-U/C-WiLkU666-31p

Same słowa nic nie znaczą niestety i taki wynik nie będzie brany pod uwagę, turniej na Mistrza Kierownicy Demio Aspec Cup 2014 zacznie się 7 stycznia o 0:01, a skończy 7 lutego o 23:59.

Niech będzie was najwięcej i pokażcie, że GT1 nie umarło.
    Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Zamieszczone przez WiLkU666
      Atak na 364hp, który próbowałem 3-krotnie autem Demio Aspec[211hp] nie powiódł się jak do tej pory, by móc pokonać Subaru Imprezę LM[575hp] i pozostałych rywali z medalu US vs Japan na 5 wyścigów.
      Ile Ci brakowało?

Komentarz

najmniej brakło mi 4 punktów

Komentarz

Dotarłem do japońskiej części Youtube. Czyli jak ukończyć Megaspeed Cup seryjnym R33 GT-R
          [youtube:3o9dhy8r]http://www.youtube.com/watch?v=JUy8e_uizos[/youtube:3o9dhy8r]
          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Haha, dobre sobie xD W PAL ten bug również występuje? No i w japońskiej fajna czcionka jest

Komentarz

Nie, tylko w NTSC-J - potem to poprawili.
              GranTurismo 5 99%
              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Halo!
                krótko omnie: grałem w różne gt i jest pare postów na forum moich, ale obecnie jestem na emigracji,kupiłem psx, a dziś udało mi się kupić gran turismo(co prawda polowałem na 2 część,no ale...).
                przerwa na kolacje, lece dopracy, a potem znowu jazda!

Komentarz

Mi się zawsze morda cieszy jak ponownie zaczynam GT1. Z dwójką już tak nie mam.
                  GranTurismo 5 99%
                  GranTurismo 6 100%

Komentarz

Jest gdzieś jakiś turniej w toku?
                    nie ścigałem się z pół roku już i narazie mam aż 3samochody(+demio), ale chętnie bym sie popisał jak kiepskim jestem kierowcą <rotfl>

Komentarz

• Re: Gran Turismo 1 CHAT

Turnieju żadnego to już nie było od dawna. Cholera, z pół roku temu ukończyłem na Plejce GT1 NTSC-J, teraz mnie kusi znów zacząć wersję PAL...
                      GranTurismo 5 99%
                      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ja mam Pal wersje,
                        odpalaj mnie kusi by przetestowac wszystkie samochody i mam dwa pomysły na to, jeden dobrze wszytskim znany drugi wersja na hardcora
                        wszystkim znana czyli jedna trasa i time attack, osobno samochodem seryjnym i R czyli full tuning
                        wersja hardcore:
                        full tuning i podać czas całego wyścigu, jednego z enduranców x)

Komentarz

Przekonałeś mnie, kończę licencje. Znowu... GT1 to chyba dla mnie najlepsza część.
                          GranTurismo 5 99%
                          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Z licencjami niestety utknąłem, nie mogę zrobić srebra w ostatnim teście drugiej licencji

nie chciałem robić spamu, ale widze ze już ktoś założył posta z czasami endurance.

Komentarz

Ja mam NTSC U/C więc troche to mijać się z celem będzie, bo gdyby był event, to musiałbym wybrać auto, które waży powyżej 1000kg, bo te co bd poniżej to ich wartość w PALu jest oszukana nistety -,-

Już mam prawie wszystkie bonusowe auta, a reszta to tylko kilkadziesiąt razy karnąć się w Normal Cup i pokupować to co potrzebne

Być może dam znak w poniedziałek najbliższy na temat eventu ale to wiara musi być, czyli mam na myśli conajmniej 4 osoby już tak skromnie licząc.

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil
                                Ciekawostka - wygrałem to samo co schumi, a on też jechał Cerberą. Ciekawe czy to przypadek, kiedyś z ciekawości może drugi raz to przejadę tym samym autem. gran-turismo-1-gt/topic700-30.html#p13171
                                Mit obalony, pojechałem w PAL również Cerberą, wygrałem niebieską Impreze

W ogóle przydarzyła mi się teraz bardzo ciekawa historia. Odpaliłem sobie japońskie GT1 tak na szybko dla porównania po dłuższym graniu w wersję europejską PAL. Przejechałem sobie wyścig w Arcade no i wróciłem do ekranu gdzie można go zrestartować, obejrzeć Replay czy zobaczyć czym startują przeciwnicy. Z czystej ciekawości podmieniłem płytkę na PALowską wersję. Jakie było moje zdziwienie, gdy gra się zrestartowała do intra i zaczęła działać, ale bez dźwięku... Wchodzę do Arcade, a tam w dealerach Honda/Acura, czyli... Amerykańskie NTSC . Wybór toru - długość pokazana w milach . Wchodzę do wyścigu, napis loading w innej czcionce od europejskiej. W wyścigu zaś standardowo km/h. No nic, wchodzę do Simulation Mode. Nadal mam amerykańskie menu (Dodge zamiast Chryslera, Honda/ Acura, inne nazwy niektórych modeli i te ich durne jednostki). Dźwięk nadal nie działa. Wczytuję swojego save'a... Załapało tego z PAL (mam na karcie jeszcze japoński). Co jeszcze śmieszniejsze, wrócił dźwięk. <rotfl> W wyścigach różnic brak. W drugą stornę (NTSC-J -> PAL) to nie działa, w replayu tylko odpala się jakaś muzyka z wersji japońskiej, której zaś nigdy w grze nie słyszałem.
                                GranTurismo 5 99%
                                GranTurismo 6 100%

Komentarz

Pracuję...
                                X