Selekcyjny czy sekcyjny ?
Jeżeli sekcyjny to już mam autko Jest nim to co widać pod moim avatarem czyli TRIAL CELICA SS-II (ZZT231) '03 i byłbym wdzięczny, żeby tak zostało
Zamieszczone przez BelegU$
Chłopakom z "NR" bym dał osobną grupę może... "Night Rider"? :mrgreen:
Dziękuję, pomysł fajny ale nie Dostałem rangę Moderator sekcyjny ale szczerze mówiąc nie prosiłem się o to. Chciałem jedynie być cichym i niewidocznym człowieczkiem co sprząta w dziale, do którego powstania między innymi się przyczynił
Była propozycja w moja stronę aby wpisać mi pod avatarem Night Riders Leader ale też nie chcę, bo nie uważam się za żadnego lidera ani prezesa choć chłopaki z klubu Night Riders często w ten sposób o mnie i do mnie mówią
Zamieszczone przez thooorn
Wtedy każdy klub chciałby mieć własną rangę. Za rok mielibyśmy więcej rang specjalnych, niż podstawowych.
Zgadzam się. Wystarczy, że ludzie z NIGHT RIDERS będą mieli w podpisie taką wizytówkę jaka mam ja
tak samo podoba mi się jak ludzie z ligi mają w podpisie specjalne logo
Wtedy każdy klub chciałby mieć własną rangę. Za rok mielibyśmy więcej rang specjalnych, niż podstawowych.
Zgadzam się. Wystarczy, że ludzie z NIGHT RIDERS będą mieli w podpisie taką wizytówkę jaka mam ja
tak samo podoba mi się jak ludzie z ligi mają w podpisie specjalne logo
Moge cos takiego jak 'Klub:' w profilu. Np kazdy sobie bedzie wpisywal do jakiego klubu nalezy... ale to bez sensu bo tylko jest jeden klub
Tak sobie myslalem zeby na nowym blogu stworzyc kategorie 'Sugestie' w ktorej bedziemy wszyscy pisac co Polyphony moze zrobic zeby ulepszyc Gran Turismo. Mozna pisac o samochodach, jakie chcielibysmy zobaczyc w Gran Turismo itd..
Komentarz