Najprawdopodobniej w ogole nie odpowiedza... Ale jak chcesz Belgu$ to skontaktuj sie z nimi Mysle ze nic z tego nie wyjdzie.
Zamieszczone przez thooorn
Strona granturismo.pl nie dziala. Troche sie chyba zapedziles z tym listem. Wg mnie powinien to zrobic Piotr, o ile uznalby, ze to dobry pomysl. W koncu to jego portal i forum.
Nie ma takiego bicia! Dziękuję, dobranoc. Zbożnej nocy życzę.
Strona granturismo.pl nie dziala. Troche sie chyba zapedziles z tym listem. Wg mnie powinien to zrobic Piotr, o ile uznalby, ze to dobry pomysl. W koncu to jego portal i forum.
Czy Ty się kiedys opanujesz z tym krytykowaniem? Piotr nie powiedział ani tak ani nie. Belegu$ zrobił bardzo dobrze. Nie wyjdzie - trudno, kto nie próbuje ten nie wygrwa...
Nie przesadzacie czasem ? To tylko topka do forum i dajcie sobie spokój z tym bzdurnym pomysłem gadżetów z logiem forum Aby takie coś zadziałało to pierw forum musi ruszyć Bierzecie się do tego od dupy strony, napalacie się na jakieś koszulki a pewnie jedyną osobą która by w niej chodziła był by JI A skąd wiesz? pijesz do tego co ja zrobiłem? Ja mam w czym chodzić bo nie wiem jak u ciebie. Ja dałem propozycję tylko i nie musi się każdemu podobać.
Jak będę miał więcej czasu to dobiorę lepsze zdjęcia tych aut żeby coś fajnego wyszło.
I myślcie raczej i jakiś pomysłach a nie o tym że nie mamy zgody Ferrari czy Mercedesa żeby drukować ich auta na koszulkach
Komentarz