Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pomysły na nowe logo Forum

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Pomysły na nowe logo Forum

Nsx? Lub w akcencie gt5 nowy Sls.

Komentarz

Dla mnie osobiście Gran Turismo reprezentowało JDM... Skyline? NSX? RX7?

Najlepiej Skyline ^^

Komentarz

Proponuje citroena gt - w końcu to auto z gt, przeniesione do reala
        1+1=10

Komentarz

Ale czy to znow nie bedzie kolidowalo z prawami autorskimi? Sa plany sprzedazy koszulek, wiec nic, co rzeczywiste, chyba nie wchodzi w gre.

Ogolnie pomysl bardzo mi sie podoba. Nie jestem przeciwny, ale obawiam sie, ze uzywac loga na produktach nie moglibysmy.

Komentarz

A może po prostu czerwono-niebieski kontur samochodu a pod nim napis GranTurismo Polska?
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

A moze jakis art, ogolny zarys samochodu w kilku kreskach, taki na szybko, bez szczegolow, bardzo uproszczony. Do tego napis oczywiscie...

Komentarz

A czemu by nie napisać do Sony/PD i poprosić o uznanie nas za Oficjalną Stronę Fanowską na Polskę, jednocześnie uznając prawa do wykorzystywania logo Gran Turismo? W końcu reklamujemy ich produkt za frajer...?

Czy też źle kombinuję?

Komentarz

Mozna, nie wiadomo, czy by odpowiedzieli pozytywnie, ile by to trwalo.

Komentarz

Najprawdopodobniej w ogole nie odpowiedza... Ale jak chcesz Belgu$ to skontaktuj sie z nimi Mysle ze nic z tego nie wyjdzie.

Komentarz

Też tak myślę, że albo odpowiedź będzie negatywna lub nie będzie jej wcale. Jednak jeśli nie spróbujemy, to nigdy się nie dowiemy. Można więc napisać coś ładnie, składnie w imieniu całego forum. Nie grasz - nie wygrasz.

Komentarz

Całkiem niezły pomysł, szczególnie że sony zaczęło 'zależeć" na Polsce, ponoć GT5 ma być w ojczystym języku. Niech ktoś kto potrafi hm.. dobrze formułować myśli, morze belegus. Jak dostaniemy pozwolenie to gites, jak nie to się samemu coś skombajnuje

Komentarz

A gdyby tych wniosków wpłynęło więcej?

Komentarz

Musialoby sie podpisac cale forum, co w naszych realiach raczej malo prawdopodobne. Na 1600 uzytkownikow zyje 30.

Jeszcze a propos mojego pomyslu:

1) przyklad
                            2) przyklad
                            3) przyklad

Logo mogloby wlasnie przedstawiac jaki concept, fikcyjny oczywiscie, w barwach GT. Przyklady to rysunki i bazgroly z Internetu. Sa one jednak troche za szczegolowe jak na logo.

przyklad

Mniej szczegolow, moze nie az tak jak ten przyklad, ale chodzi mi mniej wiecej o taka koncepcje. Dobry grafik bez problemu sobie z tym poradzi.

Komentarz

Poszedł list:

Dear Sir/Madam

I am writing to ask for a permission to use a "Gran Turismo" logo on our fan-page "granturismo.pl". We are the biggest community in Poland, with hunderts of users, great support for young, new players in "Gran Turismo" world, plenty of races (not only in Prologue, but also Gran Turismo 1,2 and 4) and big, beautiful Photo Mode threads (with Photos from Gran Turismo 4). After premiere of Gran Turismo 5 (we are all HOT for that biggest event in the year - or millenium? ) we know that we would become the first place, where fans of Gran Turismo in Poland will be searching for help, advices and competition, share Photos from Photo Mode and realtions from races. So that, we are creating big Portal, with all of the options we can include. So that, we need a great logo, which we want to create. To conclude - we want to ask for permission to use the "Gran Turismo" logo (GT letters in blue/red or so). As the Gran Turismo producers recently started to help GT community around the world to rise and enjoy GT series, by helping racing teams and fan-pages, we hope to get that permission, and maybe - title of the Official Web Page in Poland.
                              We hope to get your answer as fast as possible.

In the name of "www.granturismo.pl" community
                              Szymon BelegU$ Cendrzak

Nie bijcie za mój Angielski, dawno nie używany, zresztą z gramatyki nigdy za dobry nie byłem. Myślę, że jest prosto i zrozumiale. Niestety, nie ma bezpośredniego kontaktu z PD, więc poszło na kontakt Prasowy:
                              scea_media_hotline@playstation.sony.com
                              Mam nadzieję, że raczą odpisać.

Komentarz

Strona granturismo.pl nie dziala. Troche sie chyba zapedziles z tym listem. Wg mnie powinien to zrobic Piotr, o ile uznalby, ze to dobry pomysl. W koncu to jego portal i forum.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X