Ten 3 i 4 sa spoko. Wlasnie potrzebujemy cos w tym stylu. W mapie jest zbyt wiele szczegolow wiec musimy sie skupic na bardzo prostych rzeczach takie jak same literki GT.
Dredziu wiem że nie ładnie bo to było brane jako zarys a nie gotowy projekt.
Robiłem to przed meczem wiec nie jest starannie :wink: .
Wniosę do tego poprawki na kompie.
Robiłem to w paincie, więc nie wygląda zbyt ładnie. To tylko zarys tego, co proponuję. Logo w tym rodzaju, napis "Gran Turismo Polska". Ewentualnie do tego jakieś tło. Litery "GT" mogą być utrzymane w podobnym wyglądzie lub bardziej zbliżone do oryginalnego loga Gran Turismo (jak przedstawił PP).
Zaczynamy sensownie myśleć. Toyo-I like it. Mimo że to jeszcze nie sedno sprawy. To wizualizacja wygląda całkiem fajnie. Poczekajmy może ktoś wpadnie na jakiś dobry pomysł
To ostatnie jest fajne, tylko myśle że bez sensu sie bawic w te literki GT, bo to wygląda jak jakaś tania podróbka Możeby w środku walnąc te dwa paski - czerwony i niebieski?
Panowie...a gdyby to logo z powyższych postów było nałożone na jakieś foto z Photomode? Myślę, że znaleźlibyśmy po forum jakieś dobre zdjęcie z GT4 na którym jest duuużo białego w tle, co by to logo tam wpasować...? :wink:
Szablon tak czy owak pójdzie raczej w poziom...więc np. jakiś panning jadącego auta, czy foto z driftem - i takie pół przeźrocze, czy nawet na 100% zrobione to logo co daliście - jak dla mnie wyglądałoby okej.
Panowie...a gdyby to logo z powyższych postów było nałożone na jakieś foto z Photomode? Myślę, że znaleźlibyśmy po forum jakieś dobre zdjęcie z GT4 na którym jest duuużo białego w tle, co by to logo tam wpasować...? :wink:
Szablon tak czy owak pójdzie raczej w poziom...więc np. jakiś panning jadącego auta, czy foto z driftem - i takie pół przeźrocze, czy nawet na 100% zrobione to logo co daliście - jak dla mnie wyglądałoby okej.
Wziasc lepszt woz i zrobic ten niebieski i czerwony kolor cos w stylu clipart a nie photo. Musimy sie na jakies auto zdecydowac no i oczywiscie je znalesc w sieci
Komentarz