Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Reanimacja forum

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Tak jak Toyo wspomniał. Plany mam bardzo ambitne, i przy bardzo dobrym wietrze, waszej pomocy, i pomocy wielu innych uważam że najlepsze czasy granturismo.pl są przed nami.
    Jak by co wszystkie moje prace możecie na bierząco śledzić na naszym zamkniętym kanale Facebook'owym: https://www.facebook.com/groups/granturismopolska
    Zapraszajcie wszystkich tam.

Trzmajcie kciuki aby operacja ponownego wgrania forum w ten weekend się powiodła. Puki co udało się oddzyskać dostęp do panelu administracyjnego, i wgrać wszystkie aktualizacje forum których nie zrobiłęm przez 4 lata. Sam proces wgrywania zajął godzinke... Fajnie że operacja się powiodła ale pomimo funkcjonującego forum jest kilka drobiazgów które nie działają na poziomie który nas zadwoli na dłuższą metę. Nadal nie działa masowe wysyłanie wiadomości które mają służyć aby zaprosić wszystkich na FB, i po nowi użytkownicy mogli weryfikować nowe konta, bądź otrzymywali powiadomienia. Ponadto, cześć z was (w tym ja) ma problemy z zalogowaniem będąc na głownej stronie forum... Szablon ponownie trzeba będzie dostosować pod nowe wydanie istniejącego szablonu.
    ...Więc trochę rzeczy jest do ogarnięcia.

Puki co to ja również nie mam PS4/5 ale staram się jak tylko mogę i kopie koryto dziale w GT Sport aby deszcz miał spływać, gdy spadnie, albo inaczej.. o ile spadnie.

Albo inaczej. Osiągneliśmy dno jako społeczność i GT, więc teraz już tylko może być lepiej.
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję  Nazwa: nkjhvgji8bu11.jpg?auto=webp&s=bfd76c5a03a22d6251912e440e14819409674037.jpg Wyświetleń: 0 Rozmiar: 105,1 KB ID: 221711

Komentarz

Drobna aktualizacja.
      Forum zostało w pełni zaktualizowane na najnowsza wersje oprogramowania, i na nowo wgrane.
      Szablon też został odświeżony.
      Teraz tylko trzeba jakimś cudem naprawić system mejlingowy

Komentarz

A shoutbox będzie?

Komentarz

Oby to forum wróciło i było aktywne znowu, masa wspomnień z nim jest związana
          Sygnatura została usunięta ponieważ złamano 16 punkt regulaminu forum

Komentarz

Cieszę się na ten pomysł, jestem za. Jakby coś było trzeba pomóc, to jeśli będę w stanie, najchętniej na świecie pomogę.

Komentarz

Miło ponownie tutaj zawitać, będąc zapewne dwukrotnie starszym w porównaniu z okresem, w którym ostatnio się tutaj "udzielałem". Cóż, z pewnych rzeczy najwidoczniej się nie wyrasta i już. Do zobaczenia na torze - mam nadzieję

Komentarz

Zamieszczone przez Overseer Zobacz posta
                Cóż, z pewnych rzeczy najwidoczniej się nie wyrasta i już.
                Jak kiedyś powiedział mój dobry kolega, z którym bardzo długo grałem w GT6, "Gran Turismo to nie gra, to styl życia"

Komentarz

Zamieszczone przez Overseer Zobacz posta
                  Miło ponownie tutaj zawitać, będąc zapewne dwukrotnie starszym w porównaniu z okresem, w którym ostatnio się tutaj "udzielałem". Cóż, z pewnych rzeczy najwidoczniej się nie wyrasta i już. Do zobaczenia na torze - mam nadzieję
                  Czołem, Over, kopę lat!

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo Zobacz posta

Czołem, Over, kopę lat!
                    Ano. Mam nadzieję, że forum wróci do czasów dawnej świetności. Korzystając z dobrodziejstw zaserwowanych przez postęp technologiczny, moglibyśmy stworzyć coś na kształt forumowej ligi / sezonu na żywo. Nic tak nie przyciąga jak odrobina zdrowej rywalizacji

Komentarz

Zamieszczone przez KamilGT
                      No cześć. Kamil z tej strony. Nie mam dostępu do maila którym się rejestrowałem a swego czasu przy migracji forum ładnych parę lat temu właśnie z tego powodu poległem . Nawet pisałem do admina w tej sprawie ale bez odpowiedzi a w sumie potem temat olałem bo od tego czasu i tak już niewiele się tu działo. Pozdrawiam i obu coś ruszyło
                      Podaj starego mejla lub nazwe starego usera to Ci odpale jakos

Swoja droga, to jak sie dowiedziales o reanimacji forum?

Komentarz

No siema. Tym razem z prawilnego konta . Admin stanął na wysokości zadania hehe. Pozdrawiam raz jeszcze
                        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Siema Ludzie! Ilu Was tu już jest... Tyle osób co pamiętam, haha. Lecimy z tym

Komentarz

Zamieszczone przez Krazio Zobacz posta
                            Siema Ludzie! Ilu Was tu już jest

Same VIPy

Komentarz

Cześć Wam!
                              Nawet nie wiem co napisać po tylu latach . Jakieś kilka lat temu udało mi się zalogować, ale nie sądziłem, że to jeszcze ruszy

Komentarz

A niech to chudy byk w samo południe! Kolejny Wielki Przedwieczny powrócił do Ziemi Obiecanej!

Komentarz

Pracuję...
                                X