Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Reanimacja forum

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Reanimacja forum

Tak jak w temacie.
    Troche roboty forum będzie forum wymagało ale powinno się udać.
    Do zobaczenia.

Jestem jak najbardziej za, i wręcz marzę o tym, by to się udało

Komentarz

Ja mam nadzieje ze uda sie przywrócić do zycia tego trupa. Do tego jakas wersja mobilna na fona czy cos takiego. <hejka><gra><mlotkiem> ahhh te emotki <3

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW Zobacz posta
        Ja mam nadzieje ze uda sie przywrócić do zycia tego trupa. Do tego jakas wersja mobilna na fona czy cos takiego. <hejka><gra><mlotkiem> ahhh te emotki <3
        Tak jest APKA dla Vbulletin wieć możeszy być pewien. Potrzebuje troche czasu żęby to ogarnać...
        Mam pomysł jak to wszystko przywrócic na bierząco będę komunikował kolejne etapy reanimacji.

Puki co testujcie forum i piszcie co jest nie tak...

Komentarz

Nice, zobaczymy kto wróci że starej gwardii.

Komentarz

Czołem, kyjgel, nawet nie masz pojęcia, jak miło Cię tu zobaczyć!

Komentarz

I wzajemnie

Komentarz

Zamieszczone przez admin Zobacz posta

Tak jest APKA dla Vbulletin wieć możeszy być pewien. Potrzebuje troche czasu żęby to ogarnać...
                Mam pomysł jak to wszystko przywrócic na bierząco będę komunikował kolejne etapy reanimacji.

Puki co testujcie forum i piszcie co jest nie tak...
                Trzymam kciuki <okok>

Komentarz

Post sprawdzajÄ…cy XD

Komentarz

Załączniki też już dziłają.

Komentarz

Cześć wszystkim! Po tylu latach zobaczyć się w tym samym miejscu to jest coś. Pozdrawiam serdecznie
                      Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa: 1dqzq5.jpg
Wyświetleń: 173
Rozmiar: 40,0 KB
ID: 221669

Komentarz

No. Udało się zalogować w końcu. Nie wierzyłem że to uśmiercone na wszelkie sposoby forum jeszcze się podniesie. Ba, nie wierzyłem że tutaj jeszcze coś kiedyś napiszę. A tu proszę... ciekawe czy coś wyjdzie z tej reaktywacji-reanimacji. Pozdrawiam kolegów, którzy dotarli na to wskrzeszenie przede mną :-)

Komentarz

Żeby reanimacja zakończyła się skutecznie trzeba by jakieś wspólne ściganie zorganizować.

Mój kanał

Komentarz

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                              No. Udało się zalogować w końcu. Nie wierzyłem że to uśmiercone na wszelkie sposoby forum jeszcze się podniesie. Ba, nie wierzyłem że tutaj jeszcze coś kiedyś napiszę. A tu proszę... ciekawe czy coś wyjdzie z tej reaktywacji-reanimacji. Pozdrawiam kolegów, którzy dotarli na to wskrzeszenie przede mną :-)
                              Czołgiem, siniak! Kojarzę jeszcze Twój nick z tamtych ryczących czasów, tylko najpierw musiałem go przeczytać, by mnie oświeciło

Wierzę, że reanimacja da efekt. Jeżeli powiedzie się chociaż na 50% założenia, jakie przedstawił nam Piotr, powinien być tu jeszcze większy ruch, niż za ryczących czasów sprzed dekady Pozyjemy, łobejzymy, a terozki dzierżmy kciuki!

Zamieszczone przez SzczwanyGapa
                              Żeby reanimacja zakończyła się skutecznie trzeba by jakieś wspólne ściganie zorganizować.
                              Zdecydowanie, z tym tylko, że ja niestety póki co do was nie dołączę, bo na tę chwilę posiadam jedynie Gran Turismo 2 Obecnie tyle co kupiłem samochód, więc minie troszkę czasu, zanim znów odłożę grosza na koncie i zainwestuję w PlayStastion 5 wraz z kierownicą i GT Sport.

Gratuluję avatara, tak swoją drogą W pierwszej chwili gotów bylem pomyśleć, że to @Bungo21 z jakiegoś powodu zmaterializował się na forum

Zamieszczone przez SzczwanyGapa
                              trzeba by jakieś wspólne ściganie zorganizować.
                              Zamieszczone przez JISAW

Komentarz

PracujÄ™...
                              X