Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Reanimacja forum

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Powrócił, powrócił, bo jak to tak nie wrócić, jak przyszedł mail z taką informacją
    Ale się zdziwiłem! Mignęły wspomnienia, łezka się w oku zakręciła Kawał czasu. Miło Was widzieć chłopaki - czekam kto się jeszcze pojawi

Komentarz

Siemano Krazio i PP89! Dobrze widzieć stare mordy w dobrej formie

Komentarz

Skoro zmaterializował się tutaj nawet PP89, to myślę, że można się po cichu spodziewać nawet i Dreadlocka, Biesiadnika, czy Belegu$a Może nawet i thooorn się pojawi w którymś momencie, a gdyby odezwał się jeszcze Lukas, to dopiero byłby numer

​​​​Fantastyczna sprawa widzieć, jak forum powolutku dokonuje rise from the grave, a wraz z tą okazją pojawiają się nie tylko nowi userzy, ale też kolejne legendy forum ^^ Zupełnie jakby nagle nakręcili dzisiaj kilka odcinków "Drużyny A" lub "McGyvera", gdy aktorzy oryginalnie grający swoje postacie są po 30 lat starsi i po latach wracają do roli ​​​​

A muszę wam się przyznać, muchachos, że jakieś 2-3 miesiące temu śniło mi się, że znów pisałem tu na forum, byli przedstawiciele starej gwardii i był turniej. Teraz okazuje się, że był to sen proroczy, a ja faktycznie znowu tu piszę, pojawiają się kolejni przedstawiciele starej gwardii, a w dziale GT2 mamy turniej. Psia mać... oO"
        Ostatnio edytowany przez Toyo; 28.03.2021, 01:08.

Komentarz

Cześć Panowie! Fajnie że coś się dzieje na forum. Jakoś tak smutno było przez ostatnie kilka lat.

Komentarz

Pracuję...
          X