Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Praca moderacji - uwagi, skargi, zażalenia, odwołania,opinie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Praca moderacji - uwagi, skargi, zażalenia, odwołania,opinie

To jest jakiś żart.Thoorn to nie jest osoba odpowiednia do bycie modkiem.

Komentarz

EEeee tam,... nadaje nie nadaje, nie był modem to nie wiadomo jaki będzie na tej funkcji. Nie sprawdzi się to "góra" na pewno to zauważy.

Komentarz

Nie czaje w ogóle tego komentowania, został wybrany z jakiegoś powodu, a nie z nieba.

Komentarz

Zamieszczone przez Marru
          Nie czaje w ogóle tego komentowania, został wybrany z jakiegoś powodu, a nie z nieba.
          Dokładnie.
          To temat o pracy moderatorów - a nie o Waszym stosunku do userów wykonujących tę funkcję.
          Swoją drogą Thooorn to odpowiednia osoba i nie ma co się obawiać o jego pracę. Będzie zresztą przez nas kontrolowany, tak więc nie rozumiem Waszego marudzenia.
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
            Swoją drogą Thooorn to odpowiednia osoba i nie ma co się obawiać o jego pracę
            ...a despotyczne zapędy?
            Zamieszczone przez Witek Enzo
            Będzie zresztą przez nas kontrolowany
            No mam nadzieje Witku.

Komentarz

Despotyczne zapedy pol zartem, pol serio. Przeciez nie odbije mi z dnia na dzien i nie bede wszystkich rozstawial po katach. Wladza to tez odpowiedzialnosc.

Komentarz

Mi Sie Tez Czasami Haselka Thoorna Nie Podobaja Ale Jak By Na To Nie Patrzec Nie Krzywdzi Nikogo

Komentarz

Mi się nie podoba , że na forum są tematy nie poruszane od ponad 3 lat . Moim zdaniem powinny być usuwane .
                  Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Nie wszystkie przestarzale tematy nadaja sie do usuniecia. Wiele z nich zawiera sporo waznych informacji, z ktorych uzytkownicy nadal moga korzystac. Po co usuwac, a potem znow o tym samym pisac?

Komentarz

thooorn, wiem że używanie [ALT] jest strasznie czasochłonne, ale jeśli pełnisz rolę moderatora to nie byłoby żadnych przeciwwskazań abyś polubił ten jakże ważny klawisz funkcyjny na klawiaturze. Chyba że masz zagraniczną wersję Windows więc ja, jako bezinteresownie niosący pomoc forumowicz daję Ci do do skopiowania polskie litery: ą ć ę ł ń ó ś ż ź . Jestem pewien że z dużymi literami sobie poradzisz, więc zdaję się na Twoje umiejętności :wink:

Komentarz

Dobrze proszę Pana :wink: Piszę bez polskich znaków, bo jest mi tak wygodniej i szybciej, zachowując oczywiście śladową, polską pisownię. Nie piszę "ktury", a "ktory". Jeśli to tak strasznie kłuje w oczy to postaram się poprawić moją pisownię.

Komentarz

"Obrońcy pisania bez polskich znaków, najczęściej mówią, że takie pisanie jest szybsze. Pewnie mają rację, jeśli chodzi o pisanie stopami, bo nawet pisząc jedną ręką nie robi to specjalnej różnicy w prędkości. Zresztą zostawmy temat jednej ręki, bo to w ogóle osobna kwestia. Dla wielu osób, w tym dla mnie pisanie bez polskich znaków to tylko przejaw wygodnictwa, ale również pewien sposób olania czytelnika czy czytelników. Kiedyś pisanie z polskimi znakami mogło u odbiorcy zaowocować krzaczkami, zamiast piękną prozą, ale technika poszła do przodu i obecnie takie sytuacje zdarzają się RZADKO podczas pisania do obcokrajowców. Obecnie przeglądarki czy komunikatory wyposażone są w moduły sprawdzające pisownie na bieżąco. Niestety ciężko z nich korzystać jeśli co drugie słowo jest podkreślone, bo nie stosujemy polskich znaków, a szkoda, bo to świetny sposób by poprawić swoją ortografię.
                          Na całe szczęście, to co i jak się pisze świadczy o piszącym a nie czytającym. Warto walczyć o polskie znaki gdyż przy takim postępie technicznym, nasze wnuki nie będą wiedzieć co to polskie znaki diakrytyczne. Na pewno ułatwiłoby to język pisany, ale wtedy nie będą wiedzieć, czy nie mają drugiej osobie robić laski czy łaski, oraz w wypadku przeczytania "to co robisz jest zle" będą się zastanawiać czy jest źle czy złe, a to zasadnicza różnica.

Na koniec polecam sprawdzić kawałek spod tego linku. Dla uprzedzonych uprzedzeniami uprzednich uprzedzeń - skupcie się na obrazie i słowach, reszta to rzecz gustu."

Żródło: http://bledy.info/nie-rob-mi-laski-wcisnij-prawy-alt

Komentarz

http://www.youtube.com/watch?v=T2iISWltdzc
                            Za rapem nie przepadam, ale to było dobre

Ok, EOT

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                              http://www.youtube.com/watch?v=T2iISWltdzc
                              Za rapem nie przepadam, ale to było dobre
                              Czytając Kyjgela pomyślałem dokładnie o tym samym utworze Łony. Swoją drogą on robi wspaniałe kawałki, polecam posłuchać.

Komentarz

Kyjgel - 100% racji. W niektórych przypadkach brak polskiego znaku zmienia znaczenie wyrazu (np. on chce/ja chcę
                                Mission 20
                                Czas: 3.38.602
                                Przewaga: 0.03.089

Komentarz

Pracuję...
                                X