Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Praca moderacji - uwagi, skargi, zażalenia, odwołania,opinie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Praca moderacji - uwagi, skargi, zażalenia, odwołania,opinie

Apel, chciałbym poinformować szanowne grono forumowiczów, jak i całą władzę nad forum, iż zauważyłem znikające posty. Dziwi mnie komunistyczna polityka tego forum jak i postawa moderatorów. Owszem ktoś musi zajmować się sprzątaniem, usuwać posty, w których są wulgaryzmy. Oznajmiam i przyznaje, że napisałem post nie na temat, w którym odpowiedziałem na posta napisanego przez innego forumowicza, który był również nie na temat, po czym mój post został usunięty, a post na który odpisałem pozostał nienaruszony. Szanowna władzo tego forum, proszę o traktowanie użytkowników tego forum na równi, bez dyskryminacji, tym samym przywołuję was do porządku i przypominam, że to nie WY tworzycie to forum, tylko forumowicze, jak tak dalej pójdzie to nikomu nie będzie się chciało tutaj zaglądać, bo forum nie jest wolne od wypowiedzi, a sterowane przez kilku kolesi z nie powiem jakiej partii. Myślę, że nie tylko ja się z tym spotkałem i komuś zapewne też to przeszkadza, a zatem proszę aby mój post był zarówno w wątku poświęconym uwagom i zażaleniom, jak i w wątku o gran turismo 5, gdzie więcej użytkowników zagląda i chciało by naprawić zepsuty system tego forum.

z całym szacunkiem dla forumowiczów stefbet
    A-Spec - 0lvl / B-Spec - 1lvl

Komentarz

To ja usunąłem parę Twoich postów.. po prostu były one jakimiś marnymi prowokacjami.. jak np. post o tym, żeby nie podawać swojego PSN, bo ktoś może ukraść samochody z garażu.. i potem wchodzi jakiś nowy, żeby poszukać jakiś informacji i widzi takie coś na porządnym forum to zaczyna w to wierzyć...
      Usuwałem tylko posty które nie miały żadnej wartości, pisane były nie na temat i w sposób prowokacyjny.
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez stefbet
        Apel, chciałbym poinformować szanowne grono forumowiczów, jak i całą władzę nad forum, iż zauważyłem znikające posty. Dziwi mnie komunistyczna polityka tego forum jak i postawa moderatorów. Owszem ktoś musi zajmować się sprzątaniem, usuwać posty, w których są wulgaryzmy. Oznajmiam i przyznaje, że napisałem post nie na temat, w którym odpowiedziałem na posta napisanego przez innego forumowicza, który był również nie na temat, po czym mój post został usunięty, a post na który odpisałem pozostał nienaruszony. Szanowna władzo tego forum, proszę o traktowanie użytkowników tego forum na równi, bez dyskryminacji, tym samym przywołuję was do porządku i przypominam, że to nie WY tworzycie to forum, tylko forumowicze, jak tak dalej pójdzie to nikomu nie będzie się chciało tutaj zaglądać, bo forum nie jest wolne od wypowiedzi, a sterowane przez kilku kolesi z nie powiem jakiej partii. Myślę, że nie tylko ja się z tym spotkałem i komuś zapewne też to przeszkadza, a zatem proszę aby mój post był zarówno w wątku poświęconym uwagom i zażaleniom, jak i w wątku o gran turismo 5, gdzie więcej użytkowników zagląda i chciało by naprawić zepsuty system tego forum.

z całym szacunkiem dla forumowiczów stefbet

Zamieszczone przez Witek Enzo
        To ja usunąłem parę Twoich postów.. po prostu były one jakimiś marnymi prowokacjami.. jak np. post o tym, żeby nie podawać swojego PSN, bo ktoś może ukraść samochody z garażu.. i potem wchodzi jakiś nowy, żeby poszukać jakiś informacji i widzi takie coś na porządnym forum to zaczyna w to wierzyć...
        Usuwałem tylko posty które nie miały żadnej wartości, pisane były nie na temat i w sposób prowokacyjny.

Normalne Witek zawsze tak robił nicpoń jeden :wink:
        stefbet nie przejmuj się :wink:

Komentarz

A i owszem Panie Witek Enzo, że miało coś takiego miejsce, nawet sam poprosiłem aby te posty znalazły się w wątku przeznaczonym dla nich, a nie wyjechały do koszalina. Mowa tutaj o innych postach, pisanych wczoraj, których już dzisiaj nie uświadczyłem, a jak pisałem w apelu, odpowiedziałem tylko na post pisany również nie na temat, być może jako prowokacyjny, ale przywołujący forumowicza do tego, że to nie jest wątek o tym jak ktoś napisał zdanie i czy jest ono zrozumiałe i że jego zona aż się popłakała z tego co przeczytała, bo jest polonistką.
          Dlaczego tego nie usunąłeś skoro zajmujesz się utrzymaniem porządku na forum, tylko moją odpowiedź?
          A-Spec - 0lvl / B-Spec - 1lvl

Komentarz

Ok, jesteś taki mega poprawny, a piszesz posty w dwóch miejscach? Jeśli twój post był poniżej pewnego poziomu intelektualnego, to został usunięty. A jeśli taki był to nie nasza sprawa, nie będziemy za ciebie pisać poprawnych postów. No i widzę, że lubisz używać pojęć których nie znasz, chyba nie wiesz co to komunizm?
            1+1=10

Komentarz

Socrealizm, czyli realny socjalizm
              Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Zamieszczone przez stefbet
                A i owszem Panie Witek Enzo, że miało coś takiego miejsce, nawet sam poprosiłem aby te posty znalazły się w wątku przeznaczonym dla nich, a nie wyjechały do koszalina. Mowa tutaj o innych postach, pisanych wczoraj, których już dzisiaj nie uświadczyłem, a jak pisałem w apelu, odpowiedziałem tylko na post pisany również nie na temat, być może jako prowokacyjny, ale przywołujący forumowicza do tego, że to nie jest wątek o tym jak ktoś napisał zdanie i czy jest ono zrozumiałe i że jego zona aż się popłakała z tego co przeczytała, bo jest polonistką.
                Dlaczego tego nie usunąłeś skoro zajmujesz się utrzymaniem porządku na forum, tylko moją odpowiedź?
                Uznałem, że miejscem dla nich właściwym będzie kosz.. i nie ma się o co kłócić, gdyby posty miały jakąś wartość to bym je zostawił, ale nie przejawiały żadnej..
                A co do tej polonistki.. faktycznie, racja, mogłem usunąć także i tamten post, co nie zmienia faktu że Twój post był tam już zupełnie niepotrzebny i tu też sprawa nie podlega dyskusji.
                Ogólnie po części się zgadzam - i postaram się bardziej sprawiedliwie czasem te posty usuwać, no ale po prostu zdarza się czasem, nie ma co się awanturować, bo miałem podstawy by Twoje posty usunąć. Tyle ode mnie.
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Moim skromnym zdaniem to moderatorzy i tak są bardzo łagodni Ja usuwałbym 500 % więcej postów i zostawiał tylko te, które naprawdę wnoszą coś wartościowego do tematu
                  Szczerze mówiąc to będę raportował maksymalnie ile się da i nawet ręka mi nie zadrży, bo krew mnie zalewa jak czytam niektóre brednie

Komentarz

No to fakt.Moderatorzy są bardzo łagodni.Niektórzy naprawde pisza bezsensy(ja też kiedyś pisałem ale się nauczyłem xD).

Komentarz

Jak już tak sobie szczerze gadamy to ja też wnoszę skargę.

Co niektórzy przeginają z podpisami!
                      Zawsze byłem trzymany że by nie robić za dużych sygnatur a jak ostatnio gdzieś tu na forum natykam się na mega wielki podpis bo mało tego że dwie sygnatury to jeszcze coś tam dodane.
                      Niektórzy nie zmieniali swoich sygnatur od dawna i jadą na dużych. :wink:

Czuje się urażony że jak miałem minimalnie nie przepisową to byłem z biczowany przez Witka (rypał ostro batem jak nie po klacie to po łbie aby mi to wbić do głowy)

więc jak będzie ? będzie wielka akcja sprawdzania sygnatur?? czy też mogę sobie jakąś zajebistą dać? :mrgreen:

Komentarz

Maksymalna wysokość to 100px. Niewiele pozostało tych za dużych. Są skutecznie wyłapywane, a użytkownicy proszeni o zmianę.

Komentarz

Ja do sygnatur i avatarów dodałbył jakieś ograniczenia co do treści jakie przedstawiają.

...jak już tak sobie szczerze gadamy.

Komentarz

Mi nie podoba się sygnatura JISAW'a.Według mnie jest trochę nię smaczna.
                            Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Swoją drogą, to lord_andre - Twój podpis też jest zbyt duży.

No cóż, ogólna zasada jest taka, żeby kierować się rozsądkiem i jak czegoś nie można robić w postach to również w sygnaturze, tak więc staramy się o to dbać.
                              keep calm & carry on
                              digart - lastfm
                              ---
                              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

A czy jak skasuję jedną linijkę to będzie ok ? Odrazu mówię, że nie usunę obrazka NSZ Clan

Komentarz

Pracuję...
                                X