Re: Praca moderacji - uwagi, skargi, zażalenia, odwołania,opinie
To ja powiem coś co wiem z własnego doświadczenia, każdemu modowi po jakimś czasie udziela się "syndrom moderatora" czyli przewrażliwienie na najdrobniejszy spamik. Przyznacie racje panowie moderatorzy, nie?
Re: Praca moderacji - uwagi, skargi, zażalenia, odwołania,op
Mam pytanko - wstawiłem swoje zdjęcia poprzez imageshack"a i została usunieta cała moja galeria - dlaczego? z jakiego powodu? Proszę o konkretną odpowiedź - przecież wstawiłem swoje fotki i było wszystko zgodne z regulaminem tego forum... Proszę o odpowiedź admina który to zrobił...
Zamieszczone przez korycki90
Mam pytanko - wstawiłem swoje zdjęcia poprzez imageshack"a i została usunieta cała moja galeria - dlaczego? z jakiego powodu? Proszę o konkretną odpowiedź - przecież wstawiłem swoje fotki i było wszystko zgodne z regulaminem tego forum... Proszę o odpowiedź admina który to zrobił...
Były małe problemy z forum i przy wgrywaniu aktualnej bazy parę tematów się zgubiło po prostu - przepraszamy i zapraszam do założenia tematu ponownie.
Forum było przenoszone na inny serwer i podczas przeprowadzki kilka postów wessało
Jeżeli to dla Ciebie nie problem to wrzuć fotki jeszcze raz i z pewnościa je ocenimy
P.s. Zniknięcie twoich fotek nie jest moją sprawką
Spoko - myślałem że komuś "nieprzypasowało" moje foto-story he he
Zaraz postaram się wstawić fotki i liczę na komentarze ze strony moderatorów, za to że zginęły mi fotki
Komentarz