Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania dotyczące regulaminu.

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Pytanie dotyczące regulaminu.

Zamieszczone przez thooorn
    - sprawa avatarow
    Ostatnio dano nam mozliwosc wgrywania avatarow o wiekszej rozdzielczosci. Wg mnie to nieco znieksztalcilo obraz forum. Zwiekszyc tak, ale rozmiar avataru... nie jego rozdzielczosc.
    Jest 160 x 160 - choćbyś przeglądał to forum na 640x480, nie popsuje ci widoku.
    - sprawa podpisow
    Chcialbym zauwazyc, ze podpisy wielu uzytkownikow daleko wybiegaja po za regulaminowe 60px. Mialem nadzieje, ze moderacja cos z tym zrobi. Jakis czas temu uzytkownik "L" prosil o zwiekszenie tegoz podpisu. Odrzucono jego propozycje. Moja propozycja: albo zwiekszyc wielkosc dla wszystkich, albo przyciac niesubordynowanych.
    Generalnie pisze do tych co mocno wybiegają i jak narazie się stosowali - jednak pisze rzadziej niż WE, ale nie będe miał oporów w dawaniu warna jak się ktoś nie przystosuje po mojej wiadomości
    - sprawa nowych uzytkownikow
    Proponowalbym, aby kazdy nowy uzytkownik tuz po zarejestrowaniu sie na forum byl w pierwszej kolejnosci (automatycznie) kierowany do regulaminu. Regulamin moglby tez byc widoczny podczas rejestracji. Jednym z warunkow rejestracji byloby wlasnie zapoznanie sie z regulaminem. Moze w jakikolwiek sposob zmniejszyloby to fale spamu, dublepostow i topicow.
    Generalnie nic to niestety nie da i tak to obejdą .
    1+1=10

Komentarz

- sprawa podpisow
      Chcialbym zauwazyc, ze podpisy wielu uzytkownikow daleko wybiegaja po za regulaminowe 60px. Mialem nadzieje, ze moderacja cos z tym zrobi. Jakis czas temu uzytkownik "L" prosil o zwiekszenie tegoz podpisu. Odrzucono jego propozycje. Moja propozycja: albo zwiekszyc wielkosc dla wszystkich, albo przyciac niesubordynowanych.
      Tak, zróbcie coś z tym, bo wspomniana osoba chciała miec niewiele większy podpis, a nie pozwolona jej, a niektóre osoby nic z tego sobie nie robią....
      Nie może byc tutaj "świętych krów"
      Wysyłaliście PW? Nie pomogło? Na pewno macie opcje żeby samemu zaprowadzic porządek, o co bardzo prosze. Nie po dobroci to na chama, trudno czasem tak trzeba.

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
        Jest 160 x 160 - choćbyś przeglądał to forum na 640x480, nie popsuje ci widoku.
        Właśnie odpaliłem 800x600 - tak, psuje. IMO nie pozwoliłbym na więcej jak 100x100.
        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
          Na pewno macie opcje żeby samemu zaprowadzic porządek, o co bardzo prosze. Nie po dobroci to na chama, trudno czasem tak trzeba.
          Nie na każdym forum, zależy od uprawnień moda. Spotkałem się ze stronami gdzie modowie ingerują w profile userów i wycinają podpisy ale jakoś z nieufnością do tego podchodzę bo skoro mogą grzebać Ci w profilu to może to być wykorzystane do inwigilacji.

Komentarz

Domyślam się że tu chodzi o moją osobę. Przepraszam wszystkich ale ja co jakiś czas zmieniam swoje podpisy. Ja tylko sprawdzam jak wyglądają i nie mam ich dłużej niż miesiąc :wink:

Komentarz

Panowie więc warto by podjąć jakąś konkretną decyzję w sprawie podpisów. Bo faktycznie wyszło nie konsekwentnie Lukas kiedyś chciał mieć większy podpis ale odrzuciliśmy propozycje. Nie próbuje się mądrować bo sam wiele razy przekraczałem limit jednak zaraz po zwróceniu uwagi prostowałem sytuację.

Musimy się zdecydować bo teraz każdy robi jak chce i co chce.

Komentarz

Pierdol*cie a gówno robicie !
                Zwracacie uwagę na wielkość podpisu ? Ha, dobre sobie ! Mój podpis jest nieregulaminowy w sumie odkąd tu jestem i co? Ostatnio dopiero pierwszy raz WE zwrócił mi na to uwagę ! Prawda jest taka że moderacja się opier*ala ! Zauważacie "coś" dopiero wtedy któryś z "rzetelnych" użytkowników wam to "coś" podsunie pod nos ! Nagminnie jest łamany regulamin jeśli chodzi o przekleństwa i wątpię czy którykolwiek użytkownik dostał warna. Na forum ogólnie jest burdel ! I nie mydlcie mi tu oczy że Wy tacy zapracowani jesteście ! Nie wiem w ogóle na jakiej zasadzie jeszcze jesteście modami, na początku wielki zapał a teraz dupa ! Weźcie się pierw za siebie a później za użytkowników ! I na miłość boską zmniejszcie te avatary bo okropnie to wygląda...

Pozdrawiam...
                Trochę zirytowany Biesiadnik...

Komentarz

Tiaa, a jak na początku Dread dostał warna za obrazek, to też było, że za ostro i wogle... Myśle, że jakbym zaczął masowo wlepiac warny za przekleństwa to od razu byłby bulwers...
                  http://najalternatywniej.blogspot.com/
                  keep calm & carry on
                  digart - lastfm
                  ---
                  REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                    Tiaa, a jak na początku Dread dostał warna za obrazek,
                    To była zupełnie inna sytuacja.
                    Moim zdaniem Bieśkowi nie chodziło o rzucanie warnami na prawo i lewo tylko w miarę elastyczne 3manie się regulaminu. Serwer nie był typem kata ale po kilku zwróceniach uwagi wrzucał warna i np.ja nie miałem o to żalu bo zawsze argumentował na priwie co i za co.
                    Na pewne rzeczy przymyka się oko to normalne z resztą nie chce się zbytnio wypowiadać. Wyjaśnijcie między sobą.

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik, skasował, ale wcześniej
                      Pierdol*cie a gówno robicie !
                      Zwracacie uwagę na wielkość podpisu ? Ha, dobre sobie ! Mój podpis jest nieregulaminowy w sumie odkąd tu jestem i co? Ostatnio dopiero pierwszy raz WE zwrócił mi na to uwagę ! Prawda jest taka że moderacja się opier*ala ! Zauważacie "coś" dopiero wtedy któryś z "rzetelnych" użytkowników wam to "coś" podsunie pod nos ! Nagminnie jest łamany regulamin jeśli chodzi o przekleństwa i wątpię czy którykolwiek użytkownik dostał warna. Na forum ogólnie jest burdel ! I nie mydlcie mi tu oczy że Wy tacy zapracowani jesteście ! Nie wiem w ogóle na jakiej zasadzie jeszcze jesteście modami, na początku wielki zapał a teraz dupa ! Weźcie się pierw za siebie a później za użytkowników ! I na miłość boską zmniejszcie te avatary bo okropnie to wygląda...

Pozdrawiam...
                      Trochę zirytowany Biesiadnik...
                      To co mam chodzić z linijką i mierzyć piksele? Czyżby ten twój był tak rażąco wybiegający? Ale skoro chcesz - to go usuń. Niestety ze względu na problemy z kompem, nie moge codziennie wchodzić, ale powinno się już w sobotę coś z tym ruszyć.
                      1+1=10

Komentarz

Panuje tu syf. Nie od dziś i nie od wczoraj. I żaden Wiktor ani Ignac tego nie zmienią. A nie zmienią, gdyż nie ma tu żadnego ruchu ze strony administracji. Coraz mniej obchodzi mnie to forum...bo po prostu widzę na jak bardzo przegranej pozycji jest. Oczywiście, fajnie sobie pogadać z ludźmi którzy tu są - Kilku z nich sprawia wrażenie naprawdę konkretnych gości...ale to tyle.

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
                          To co mam chodzić z linijką i mierzyć piksele?
                          Nie, wystarczy, że usuniesz swój duży avatar, który prócz tego że wprowadza zaburzenia proporcji na stronie i tym samym wizualny porządek, nic więcej nie wnosi...

I nie próbuj się bronic, bo jako mod powinieneś dawac przykład.

Komentarz

Powiem Wam, że i mnie nie chce się powoli wchodzić na tą stroną. Nic się tu nie dzieje, nikt nic konkretnego nie robi, a jeżeli już to jakiś " KingsofGT" napisze coś. Może Piotr zainteresuje się forum po wyjściu GT5.

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
                              Nic się tu nie dzieje, nikt nic konkretnego nie robi, a jeżeli już to jakiś " KingsofGT" napisze coś
                              I kto to pisze...

Komentarz

No powiem tak - za atmosfere czy rozwój forum odpowiadają użytkownicy. Zastoje na forach często sie zdarzają... Co tu dużo mówic - temat GT4 został dawno temu wyczerpany (przydałby sie jakiś turniej, który by tak szybko nie wymarł i wciągnął pare osób ), w GT5P też specjalnie nie ma o czym gadac (ale przynajmniej fajny turniej jest), o GT3 czy GT1 to nawet nie za bardzo ktokolwiek chce gadac, tak samo GT2. Jakiegoś boomu możemy oczekiwac tylko gdy wyjdzie pełne GT5. Teraz można liczyc to, że Ci co są teraz - zostaną, a co jakiś czas wpadnie na chwilke ktoś ze swoim małym problemem, kończąc na tym swój udział w forum...
                                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                                keep calm & carry on
                                digart - lastfm
                                ---
                                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Pracuję...
                                X