Mi nie przeszkadzają obrazki, ale tylko Tobie i Modom.
Łooo Boshe....Kyjgel po prostu widzę, że wywiązuje się dyskusja na kilka stron z powodu paru pixeli w podpisie i nie wiem dlaczego uważasz tak jak uważasz....w każdym razie gdybyś Ty i modzi mieli inne zdanie niż ja wcale nie powiedziałbym, że "liżesz" :wink:
Dyskusja rozciągnęła sie już na 4 strony a dalej nic nie wywnioskowaliście...
Dlatego też pozwoliłem sobie trochę zmodyfikować punkt regulaminu:
22. Umieszczania sygnaturek znajdujących się pod postem (dozwolone tylko napisy, sygnaturki o wysokości do 60px, a także 3 userbary) [obowiązuje od dnia 23.06.2008 roku]
Tak więc macie czas do daty wymienionej powyżej. Po 23 zostaną automatycznie rozdawane ostrzeżenia i to bez dyskusji.
A niech któryś mi tu gdybać spróbuje ;p
Sprawdzę sobie po 23 czy dany użytkownik który nie dostosował się do danego punktu był w tym czasie na forum. Wtedy wiadomo że ostrzeżenia nie dostanie bo po prostu jeszcze nie wiem o zmianie regulaminu. (To dla tych gdybaczy którzy zapewne zaczeliby coś nabąkiwać )
Do podpisu Witka jest jeden z punktów regulaminu: "18. W przypadkach, których powyższy regulamin nie wymienia, obowiązuje zasada zdrowego rozsądku."
Żeby nie było niedomówień proponuję wprowadzić kolejny punkt regulaminu, który będzie określał maksymalną liczbę linijek tekstu w podpisie. Proponuję 7(linijki, które występują między tekstami, a nie są zapisane też liczone).
Do podpisu Witka jest jeden z punktów regulaminu: "18. W przypadkach, których powyższy regulamin nie wymienia, obowiązuje zasada zdrowego rozsądku."
Żeby nie było niedomówień proponuję wprowadzić kolejny punkt regulaminu, który będzie określał maksymalną liczbę linijek tekstu w podpisie. Proponuję 7(linijki, które występują między tekstami, a nie są zapisane też liczone).
Moderator Serwer
I oprócz tego ograniczy sie jeszcze wielkość liter skoro tak bardzo o to prosicie.
Komentarz