Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Obecna sytuacja forum.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Obecna sytuacja forum.

Odnośnie "Ale to mimo wszystko nie można wszystkiego zwalac na jego (Bumka)barki.". Ja pilnowałem forum przez pare miesięcy i jakoś nikt nie miał pretensji do Bumka czy Igiego, że nie wchodzą na forum(tak jak pisałem, nie to żebym miał im to za złe )

Komentarz

Zauważyłem, że ostatnio coraz więcej nowych użytkowników, ma zawyżoną samoocene i chce być moderatorem --> viewtopic.php?f=14&t=2150&start=120 (dot. Slik5)
      Upominają o byle powód, w większości nie mając racji, tak jak to zrobił Slik.

Ja wiem że każdy chce rządzić, ale bez przesady...

Komentarz

RzÄ…dzi tak na prawdÄ™ Admin :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
          Pierwsza sprawa, to przepraszam za zaniedbanie forum, ale zbliża się koniec roku i staram się wyjść na jak najlepsze oceny tym bardziej, że teraz będę w szkole średniej
          Widzę, że nie wstydzisz się samokrytyki. To dobrze o Tobie świadczy. Proponuję abyś wziął pod uwagę, iż nie każdy zna tak dobrze to forum i nie potrafi się sprawnie po nim poruszać dlatego robi się czasem tzw. śmietnik. Z resztą jest tak dużo tematów, że czasem korzystając z opcji "szukaj" można sobie połamać oczy Dlatego życzę Ci więcej cierpliwości co do niektórych userów.
          Pozdrawiam

-------------------------------------------------------------

Komentarz

Racja, przesadziłem wtedy z tym EDITem :wink:

Moderator Serwer

Komentarz

Ooo wreszcie moderacja trochę się uaktywniła :mrgreen:
              Nie chcę Wam nic za bardzo zarzucac, tylko powiem, że to było trochę nieeleganckie... tak znikneliście na długi czas, bez żadnej zapowiedzi... rozumiem, że macie szkołę/pracę, bo każdy user też ma takie obowiązki, ale moim zdaniem powinniście jakoś poinformowac forumowiczów jakąś niezwykle przejmującą gatką Bo aż mi się nie chce wierzyc, że obowiązki tak Was pochłonęły, że nawet na forum na 5 minut nie można wejśc, by chociaż coś skrobnąc Co jak co, ale bycie moderatorem na oficjalnym (nieoficjalnym?) polskim forum o Gran Turismo jest sprawą naprawdę odpowiedzialną.

Mówicie, że potrzebny jest nowy aktywny mod (np. ja :mrgreen: )... no cóż - czemu nie [jakby co to ja się zgadzam :mrgreen: kurde, a miałem byc skromny :mrgreen: ] ale czy teraz już nie jest za późno?

Wcześniej był praktycznie sam Serwer walczący z botami Bumka praktycznie ani widu, ani słychu (oczywiście wtedy ), Igi tylko miał jeden dział Za te czasy wielki respekt dla Serwera, bo było zapewne cholernie ciężko, ale praca moda jest bardzo ciągła
              Bumek nigdy raczej nie ma za dużo czasu, ale jak już jakiś znajdzie to wchodzi na forum.
              Igi ostatnio też rzadziej, ale odwalił kawał dobrej roboty, zwłaszcza gdy forum padło

I to na tyle z gratulacji, pora siÄ™ wziÄ…c do roboty! :mrgreen:
              http://najalternatywniej.blogspot.com/
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

PracujÄ™...
              X