Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Obecna sytuacja forum.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Obecna sytuacja forum.

Cześć dawno mnie nie było ale nie miałam neta widze że troche nowych ludzi się zarejestrowało i przy okazji zrobił sie niezły śmietnik.Od dzisiaj będe brała czynny udział w życiu forum w końcu muszę troche nadrobić a co do fotek to dawać je będzie KAMIL210 bo ja nie nie mogę sobie poradzić :wink: :wink: :wink:

Komentarz

Nie przesadzaj że sie zrobił smietnik a co do fotek to faktycznie bede je wrzucał oraz troche przerabiał :wink: :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil210
        Nie przesadzaj że sie zrobił smietnik a co do fotek to faktycznie bede je wrzucał oraz troche przerabiał :wink: :wink:
        Śmietnik się zrobił i nadal się robi coraz większy.
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

ja też prezepraszam.
          z raci, że ps2 się zje,.bało i nię będę chyba naprawiał to moje spamowanie ulegnie zmniejseniu ((((((
          narancs alternativa

Komentarz

I ja przywitam grzecznie nowych userów i oczywiście dziękuje za pozdrowienia
            Od dłuższego czasu mam problem z komputerem ale udało mi sie puki co odpalić system z płyty (ma ktoś dysk twardy do sprzedania? Pisać na gg lub PM)
            Z trzymaniem sie zasad (regulaminu) niestety jest bardzo ciężko ;/

Ja osobiście przepraszam za to że tak mało na forum przebywam ale niestety najbardziej zoobowiązuje tu szkoła i niestety musze sie za nauke wziąść (technikum niestety).
            W weekendy powinienem byc często na forum i robić porządki i w tygodniu bede się starał wpadac.
            W takim razie licze na wasz rozsądek i także na to że pomożecie w utrzymaniu forum i utrzymaniu tu porzadku.

Pozdrawiam
            Mod Igi
            Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

Tak, ale nie jesteś tutaj jedynym modem, i jeśli moderatorzy mają pretensję że tutaj wygląda jak wygląda, to moga miec pretensje do siebie że zostawili nas tytaj na samopas

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                Tak, ale nie jesteś tutaj jedynym modem, i jeśli moderatorzy mają pretensję że tutaj wygląda jak wygląda, to moga miec pretensje do siebie że zostawili nas tytaj na samopas
                Dzięki...
                Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

A co z Serwerem?

Kyjgel, a Bumek?
                  http://najalternatywniej.blogspot.com/
                  keep calm & carry on
                  digart - lastfm
                  ---
                  REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Właśnie, dawno go nie było widać.

Komentarz

No bumek czasami zagląda tutaj, Igi pokazał się tuaj dopiero od paru miesięcy, Serwera też ani widu ani słychu

Komentarz

Kyjgel uważam Cie za porzadnego uzytkownika którego darze szacunkiem ale swoim postem zatkałeś mnie.
                        Praktycznie jestem tu codziennie rano, wieczorem i w nocy (nikt mnie do tego nie zmusza-mam z tego satysfakcje).
                        Wiec określenie "czasami" pasuje jak ulał.
                        Nie zamierzam robić z siebie męczczennika, ale po usłyszeniu takiego czegoś ma sie ochote rzucić to w kąt.
                        Studiuje dziennie na Politechnice i mógłym ten czas spożytkować na dodatkową nauke lub inny rodzaj spedzania wolnego czasu .
                        Wypowiedzi typu ze MY mamy "pretensje za samopas" w mojej opinii brzmią tak jakbyśmy nic nie robili tylko Bawili sie w Wielkiego Brata. Niestety zawiode ,bo tak nie jest.
                        Co do reszty moderatorów to też mają życie prywatne i nie muszą sie przed nikim tłumaczyć.
                        a jak mają czas to moderują (tu szczególne uznanie dla Serwera za cały ubiegły rok, który był niezła przeprawą )

Więc chłopaki jest jak jest, ale syfu nie pozwalamy robić, zawsze igi, serwer lub ktos z pozostałej części ekipy czuwa.
                        Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

No fakt, przesadziłem trochę, za co przepraszam

Komentarz

Witam was użytkownicy.
                            Z racji okresowo pojawiajÄ…cej siÄ™ "czarnej owcy" mam propozycje co do zaostrzenia kar dla nowych na forum.
                            Ostrzeżenia czasem nie przemawiają do głowy więc wspomniane owieczki byłyby nagradzane 1 dniowym banem(ewentualnie dłuższym). Niestety dziś już jedna osoba została nagrodzona taka nagrodą.
                            Dzięki że dbacie o forum, to pokazuje poziom którego sie staramy trzymać.
                            Miałbym jedną prośbę jeśli widzicie jakiś temat do zamknięcia, moderacji etc to uprzejmie proszę o wysyłanie mi prywatnych wiadomości dotyczących nieprawidłowości co bedzie lepsze niż napisanie posta "do zamknięcia" (najlepiej z linkiem do działu i powodem), bo czasem można sie pogubić w powodzi postów.

Moderator
                            Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

No nareszcie ktoÅ› zrobi z nimi porzÄ…dek
                              Bumek - Tak trzymaj

Pozdrawiam

Komentarz

Widac że oprócz Ciebie nikt nie ma czasu...

Komentarz

PracujÄ™...
                                X