Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Obecna sytuacja forum.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Obecna sytuacja forum.

Przy kazdym poscie znajduje sie guziczek w ksztalcie trojkata z wykrzyknikiem w srodku. Sluzy on do zglaszania naduzyc, ale moje pytanie brzmi CZY TO DZIALA I JAK DZIALA. DO KOGO TO JEST WYSYLANE... Bo w sumie najlatwiej wlasnie tak informowac moda o zlych dzieciach, tylko czy to dojdzie do moda?
    maruda
    A-spec 17,839 km

Komentarz

Jedyny solidny (bumekps2). Nic tylko podziwiać.

Komentarz

Zamieszczone przez Kauris
        Przy kazdym poscie znajduje sie guziczek w ksztalcie trojkata z wykrzyknikiem w srodku. Sluzy on do zglaszania naduzyc, ale moje pytanie brzmi CZY TO DZIALA I JAK DZIALA. DO KOGO TO JEST WYSYLANE... Bo w sumie najlatwiej wlasnie tak informowac moda o zlych dzieciach, tylko czy to dojdzie do moda?
        Tak działa. Do tej pory było 1 powiadomienie i to było daaawno temu.
        Preferowałbym jednak wersje przez PM bo jest ona widoczna zaraz przy logowaniu a nie w czeluściach panelu administracyjnego, ale jak poinformujecie to już sprawa drugorzędna.
        Z góry dziękuje wszystkim za współprace.
        A tak z życia wzięte to właśnie zaczyna mi się najgorsza sesja na studiach wiec będę tu zaglądał rzadko lun nawet rzadziej.
        Z doświadczenia Cieszy mnie fakt sie ze to nie przeszkodzi w życiu forum ponieważ jestem "PEWNY" co do niektórych osób, że będą trzymać forum z ryzach.

W razie pytań pisać na GG 1720745 (tylko się przedstawcie, bo anonimom nie odpowiadam)
        Gram, bo lubię!

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
          Widac że oprócz Ciebie nikt nie ma czasu...
          No niestety obecnie jest tylko czas na nauke poniewaz to koniec roku i ostatnie sznase na ocene wyzszą...
          Ja jesli znajde odrobine czasu to i tak przeznaczam na czysczenie forum...
          Uwiezcie mi to nie jest wcale prosta praca
          Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

Witam,
            Pierwsza sprawa, to przepraszam za zaniedbanie forum, ale zbliża się koniec roku i staram się wyjść na jak najlepsze oceny tym bardziej, że teraz będę w szkole średniej :wink:

Następna sprawa, to taka, że niektórzy podczas mojej nie obecności zmienili się, aż nie do poznania, a piszą w sposób taki jak by zapomnieli stare dzieje, ale w sumie nie moja działka co kto ma na myśli. Powiem tylko, że większość ludzi pisze tutaj pod wpływem chwili i sami czasem gubią się w tym co mówili kiedyś, a mówią teraz.

Pzdr, Moderator Serwer

Komentarz

To nie jest normalne. Dobrze byłoby żeby funkcję moda sprawował ktoś kto na forum bywa często, np Witek albo Lukas, bo już są trochę tutaj i są wg. mnie porządnymi(zwał jak zwał) bywalcami. Przemyślcie to. Funkcja moderatora to nie tylko rana na forum, ale niesie za sobą jakieś konsekwencje i obowiązki. Tyle.

Komentarz

Oczywiście czasów gdy byłem jedynym Moderatorem bo *Bumek i *Igi mieli szkołe akurat to się nie pamięta prawda?

*-Nie to żebym miał im to za złe, po prosty wtedy byli zajęci.

Komentarz

A Ja będę w tej sytuacji "bezstronny" i powiem tylko, że bardzo się cieszę, że jesteś znów z nami Serwer :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
                    Oczywiście czasów gdy byłem jedynym Moderatorem bo *Bumek i *Igi mieli szkołe akurat to się nie pamięta prawda?

*-Nie to żebym miał im to za złe, po prosty wtedy byli zajęci.
                    Temat brzmi:Obecna sytuacja na forum. Poza tym Ty pilnowałeś porządku wtedy a teraz to tygodniami nie widzę tu żadnego Moda.

Komentarz

W takim razie źle zrozumiałem.

Moderator Serwer

Komentarz

Temat brzmi:Obecna sytuacja na forum
                        Wybacz Kyjgel, ale to chyba najbardziej odpowiedni temat na tego typu dyskusję :wink:
                        teraz to tygodniami nie widzę tu żadnego Moda.
                        Bumek ostatnio był dość często (biorąc pod uwagę studia) na forum, i jeśli poczytasz sobie DOKŁADNIE ten temat to zauważ, że jednak robi dla nas coś na miarę swoich możliwości

Kyjgel z całym szacunkiem do Ciebie (a uwierz mi, że takowy jest) uważam, że powinieneś dokładnie poczytać ten właśnie temat i odpowiedzieć sobie na pytanie czy moderatorzy na prawdę nic nie robią ?
                        Bo Twoja krytyka jest bardzo cenna, ale uważam, że czasem niesłuszna. Nie to żeby się kłócić, bo uważam Cię za bardzo dobrego użytkownika

Ps. Mam nadzieję, że przez ten post nie zostanę przez Ciebie znienawidzony, bo u wierz mi nie jest to Moim celem.

Pozdrawiam

Lukas

Komentarz

Dlatego to napisałem, bo Serwer pisze jak było kiedyś, a chodzi mi o czas teraźniejszy. Ale to mimo wszystko nie można wszystkiego zwalac na jego (Bumka)barki. Po prostu chcę by kogoś wyznaczono na moda, kto jest bardziej aktywniejszy. Nie krytykuję tutaj niczyjej pracy. Temat śledzę uważnie, bez obaw. Ok, teraz widzę po tej dyskusji, że dziwnie zwiększyła się aktywnośc Moderatorów, ale tylko w tym topicu, zamiast zając się rzeczywistym porządkiem na forum.
                          NNie znienawidzę Ciebie za to. Wystarczy, że wysmagają CIę pasem transmisyjnym z sieczkarni po plecach :mrgreen: Żartuję, jest git :wink:

Komentarz

Po prostu chcę by kogoś wyznaczono na moda, kto jest bardziej aktywniejszy.
                            Hmm, no tak, ale niestety coś Piotra w ogóle nie widać na stronce, więc to będzie raczej trudne, no bo w końcu Administrator powinien znać stan służb porządkowych Swojego forum :wink:
                            NNie znienawidzę Ciebie za to. Wystarczy, że wysmagają CIę pasem transmisyjnym z sieczkarni po plecach :mrgreen:
                            Co to jest pas transmisyjny z sieczkarni Sprawdzę u wujka Google :wink:
                            Żartuję, jest git :wink:
                            Fajnie, Dzięki, mam nadzieję, że zrozumiałeś to co miałem do przekazania, bo to było moje osobiste odczucie, a, że jak mówią "szczerość w cenie" postanowiłem się podzielić Swoim spostrzeżeniem dotyczącym właśnie Ciebie Kyjgel :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Zeby nie było że mody nie wchodza na forum ;pp
                              Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

Wchodzic to jedno a trzymac porządek to drugie.

Komentarz

Pracuję...
                                X