Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Metal Gear Solid

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Metal Gear Solid

Zapewne wielu z Was grało w którąś z części MGS'a. Jest to gra równie kultowa (jeśli nie bardziej) co Gran Turismo, i tak samo jak Gran Turismo jest jednym z największych killerów na konsoli Sony. To jedna z tych gier dla której kupuje się konsole. Konwersje na PC zostały skiepszczone (całe szczęście ). Co sądzicie o tej grze?

I tak przy okazji, czy lepiej kupić MGS2 czy MGS2:substance? Substance to dodatek, ale co mnie zdziwiło na takim np. Gamespot'cie dostał niższą notę od SoL. Może to kwestia upływu czasu, nie wiem.

Widzieliście screeny z nowej części? Snejk (jeśli to snejk) trochę głupio się postarzał. Jak pierwszy raz to zobaczyłem to myślałem że to Ocelot. Ale on przecież zginoł w drodze na badania okresowe . Ocelot nie miałby jednak urządzonka na oku z napisem Solid Eyes. A może to Big Boss? Nigdy nic nie wiadomo.
    13
    MGS
    7,69%
    1
    MGS2
    53,85%
    7
    MGS2: Substance
    38,46%
    5
    MGS3
    0%
    0

Są nowe filmiki z 4 części. http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=1743. Tak przy okazji dla wszystkich posiadaczy ps2 slim, którzy jeszcze nie wiedzą: są jakieś wadliwe ac adaptory (zasilacze). Na tej stronie można się zgłosić do Sony żeby przysłało nowego adaptora

Komentarz

Witam kolejnego fana serii MGS ! W trailerze MGS4 raczej napewno mamy Solida Snake'a. Jedynie się zestarzał poprzez to, że jest klonem Big Bossa i ma ciągle w sobie wirus Fox Die.

Bierz tylko Substance i nie sugeruj się oceną Gamespot, ponieważ Substance zawiera w sobie normalnego MGS2 SoL plus multum nowych misji i dokument o powstawaniu tej części.

Komentarz

Zamieszczone przez PiotrB
        Witam kolejnego fana serii MGS ! W trailerze MGS4 raczej napewno mamy Solida Snake'a. Jedynie się zestarzał poprzez to, że jest klonem Big Bossa i ma ciągle w sobie wirus Fox Die.

Bierz tylko Substance i nie sugeruj się oceną Gamespot, ponieważ Substance zawiera w sobie normalnego MGS2 SoL plus multum nowych misji i dokument o powstawaniu tej części.
        Tak, już wiem że Substance jest lepsze, jednak nie ma go w sklepach (jest w śwait gier, ale to dupny sklep, już tydzień temu złożyłem zamówieni i nic), a na allegro raczej substance nie ma. Cóż, trudno Mam nadzieje że chociaż Ty ożywisz ten temat, żeby jakoś wyglądał, bo na razie to wyszło jakbym gadał sam z sobą

Komentarz

Z niecierpliwością czekam na MGS4 bo ta gra ma wielką szansę być najlepszym MGS. Na początku przyszłego roku dostaniemy MGS3 Subsistence ze świetnymi dodatkami i jak dla mnie bardzo ciekawym trybem online. Dosyć dobrze znam fabułę MGS, więc pytajcie jakby co.

Komentarz

A ja nigdy nie gralem w MGS. Kiedys ino widzialem jak kuzyn przechodzil pierwsza czesc na PSX (przodek ps2). Srednio mi sie spodobala. Za duzo jak na muj gust tych wszystkich filmikow i gadania.
            All Gold Boy

Komentarz

Zamieszczone przez gabe
              Zamieszczone przez Pichtowy
              A ja nigdy nie gralem w MGS. Kiedys ino widzialem jak kuzyn przechodzil pierwsza czesc na PSX (przodek ps2). Srednio mi sie spodobala. Za duzo jak na muj gust tych wszystkich filmikow i gadania.
              wedlug mnie MGS to dobra gra ale wole Tenchu123...
              to widze ze duzo osob glosowalo tylko 3 wraz zemna 20.10.2005
              to prawda o tych 100.98% ,bo ja tez przeszedlem w ponad 100 % czyli 100,98% .Tylko trzeba miec na to sposob.HaHa!

Komentarz

W tej grze dobrze jest znać angielski. Najważniejsze to wczuć się w fabułę i w losy bohaterów.

Komentarz

Zapeniam cię, że gdybyś pograł więcej gra napewno by cię wciągneła. Ja z reguły nie oceniam gier, w które nie grałem .

Komentarz

Przeszedłem MGS'a (1) kilka razy tylko po to żeby odkryć niektóre kruczki i gadżety ,które japońce poukrywali w tej grze.Przechodziłem ją także z kodami na Gameshark'a (oczywiście później).Gra jest fajna i można ją przechodzić do woli i się nie znudzi.
                    Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Tak, w tej grze jest mnóstwo smaczków. W każdej części.

Komentarz

jak dla mnie mgs-y to jedne z najbardziej dopracowanych gier co do MGS2:substance to warte kupienia mnustwo dodatkow plansz misji o ktorych sie niesnilo np Snake na dyskorolce lol hehe . Specialne treningi do skradania i wiele innych . Mgs3 te scenki zapieraja dech w piersiach klimat i jeszcze raz klimat .MGS2:substance dostal mniejsza ocene ze wzgledu na date wydania tak samo z metroid prime echos center na ngc

Komentarz

wstyd troche ale jeszcze nie gralem kolejna pozycja po f1 2006 i driverze: PL :I
                          narancs alternativa

Komentarz

Uwielbiam MGSy. Zacząłem przygodę ze Snakiem na kompie od części pierwszej. Rozwaliła mnie ta gra bo była zupełnie inna niż zachodnie produkcje czysto pecetowe. Drugi Metal zebrał ostre baty od fanów za postać Raidena ale mi jakoś on nie przeszkadzał, a po trailerach z MGS4 mogę powiedzieć że chętnie bym zagrał Raidenem niż Snakiem. Tak więc drugi Metal również mi się spodobał, chociaż nie skumałem do końca fabuły bo chyba Kojima ciut przesadził z jej zakręceniem

Trzeci Metal to arcydzieło i najlepsza gra w jaką grałem, a gram od małego we wszystko co popadnie Na taką grę czekałem od dawna, długo by opisywać jej geniusz, wspaniałem leśne lokacje, grafikę, muzykę, pojedynki z bossami, fabułę która zachwyca i wzrusza, no po prostu cudeńko.

Komentarz

Witam ja tez jestem fanem MGS'a. Grac zaczolem jeszcze na PSX'a w MGS1 i musze poiwedziec ze byla to najlepsza gra na PSX'a obok GT. Teraz najbardziej podoba mi sie MGS 3- ten klimat buszu, kamuflaze, zbieranie jedzenia , leczenie ran i swietna grafika i niepowtazalna walka z The Endem - W TE Gre Trzeba Zagrac MGS2 byl przegadany i to duzo a w tej grze sie poprostu szarpie czerpiac z tego maksimum przyjemnosci

Komentarz

Pracuję...
                              X