Zapewne wielu z Was grało w którąś z części MGS'a. Jest to gra równie kultowa (jeśli nie bardziej) co Gran Turismo, i tak samo jak Gran Turismo jest jednym z największych killerów na konsoli Sony. To jedna z tych gier dla której kupuje się konsole. Konwersje na PC zostały skiepszczone (całe szczęście
). Co sądzicie o tej grze?
I tak przy okazji, czy lepiej kupić MGS2 czy MGS2:substance? Substance to dodatek, ale co mnie zdziwiło na takim np. Gamespot'cie dostał niższą notę od SoL. Może to kwestia upływu czasu, nie wiem.
Widzieliście screeny z nowej części? Snejk (jeśli to snejk) trochę głupio się postarzał. Jak pierwszy raz to zobaczyłem to myślałem że to Ocelot. Ale on przecież zginoł w drodze na badania okresowe
. Ocelot nie miałby jednak urządzonka na oku z napisem Solid Eyes. A może to Big Boss? Nigdy nic nie wiadomo.

I tak przy okazji, czy lepiej kupić MGS2 czy MGS2:substance? Substance to dodatek, ale co mnie zdziwiło na takim np. Gamespot'cie dostał niższą notę od SoL. Może to kwestia upływu czasu, nie wiem.
Widzieliście screeny z nowej części? Snejk (jeśli to snejk) trochę głupio się postarzał. Jak pierwszy raz to zobaczyłem to myślałem że to Ocelot. Ale on przecież zginoł w drodze na badania okresowe

Komentarz