Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Piractwo

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Piractwo

Zamieszczone przez Sylwek1092
    Taaa, jasne...
    Ehhh... Jako że mam chwilę czasu...

+ jeszcze setki gier z przeróżnych gazet... Jak tak bardzo chcesz też Ci zdjęcie zrobię przy wolnej chwili ( na zdjęciu i tak brakuje paru tytułów )

Gry na Ps3 :

I teraz po waszemu
    I po chu* mam coś ściągać Jeżeli w coś chce zagrać to to kupuje... Już kilkakrotnie zwracałem grę jeżeli mi się nie podobała i nikt mi z tego problemu nie robił

Zamieszczone przez thooorn
    doookladnie... nagle wszyscy swieci
    Zgadzam się
    Macie moje błogosławieństwo

Bo mnie ściska jak słyszę takie brednie, krzyczycie na forach o kupowaniu oryginalów a sami ściągacie z sieci i świętych z siebie robicie
    Bo Cię ściska że ktoś nie musi czekać tygodniami aż coś się pojawi w sieci i to ściągniesz, tylko idzie do sklepu i to kupuje... Poza tym gdybyś opanował czytanie ze zrozumieniem to wiedział byś że nikt tu nie robi z siebie świętego
    Każdy po prostu wyraża swój pogląd... I jak pisałem każdy przyznał się że ma "Coś" na sumieniu ale nie jest zwolennikiem takiego sposobu "nabywania" gier i oprogramowania...
    Po prostu trzeba rozumieć czytany tekst

Pozdrawiam

Komentarz

Biesiadnik - Nie daj się...

Uznajesz tylko oryginalne oprogramowanie, ja osobiście to szanuję - Inni "orą jak mogą", to ich sprawa...szkoda życia na kłótnie. :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

I po chu* mam coś ściągać Jeżeli w coś chce zagrać to to kupuje...
        Bo ludziom wygodniej jest ściągnąć z sieci niż wydawać na gry 100+ zł.

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
          no to chu,j mi w dupę
          Nie wiem czy ktoś się zadeklaruje...nie sądzę, raczej.
          I po chu* mam coś ściągać Jeżeli w coś chce zagrać to to kupuje...
          To samo już pisali na poprzednich stronach...

Pozdrawiam

Komentarz

Hmmm...
            Wygodniej jest czekać aż Gra się ściągnie, tracić przy tym czas ( nie raz bardzo cenny ) a później nerwy na walkę z zabezpieczeniami... Czy iść do sklepu, zapłacić i w 30 min cieszyć się grą...

Zamieszczone przez szymoniec
            no to chu,j mi w dupę
            Każdy lubi inaczej... :mrgreen: Ja tam preferuję co innego :mrgreen:

Komentarz

Hmmm...
              Wygodniej jest czekać aż Gra się ściągnie, tracić przy tym czas ( nie raz bardzo cenny ) a później nerwy na walkę z zabezpieczeniami... Czy iść do sklepu, zapłacić i w 30 min cieszyć się grą...
              Dla mnie wygodniej jest ściągnąć gry w nocy gdy śpię, niż wydawać grubą kasę (która nie raz jest bardzo cenna)
              Walka z zabezpieczeniami ? LOL.

Komentarz

Równie dobrze, można zwrócić grę. Czy jest w tym jakiś problem? Bo dla mnie nie...

Komentarz

Dla mnie wygodniej jest ściągnąć gry w nocy gdy śpię, niż wydawać grubą kasę (która nie raz jest bardzo cenna)
                  Grubą kasę Dla Ciebie 100zł to Gruba kasa

Wybacz Nie znam się Ale wątpię czy grę którą ściągasz odpalasz sobie od tak jak oryginała

Komentarz

Wybacz Nie znam się Ale wątpię czy grę którą ściągasz odpalasz sobie od tak jak oryginała
                    Kopiuje się cr*cka który jest dołączony do gry (zajmuje to około minuty)

Taaa teraz kup sobie takich 5 gier to wyjdzie Ci 5 baniek a to jest już grubsza kasa.

Komentarz

Osobiście nie ściągnąłem ani jednej gry, czy to się tyczy PC, czy PS2, 100% programów z których korzystam to freeware (Open office np.) Muzyki słucham na YouTube, mam kilkanaście oryginalnych albumów...ale i mniej legalne mp3...które powinienem po ściągnięciu po 24h wykasowac.

Komentarz

Dla Ciebie 100zł to Gruba kasa
                        Zapomniałem dodać że ja nie jestem 'dorosłą osoba' która sama na siebie zarabia, siana dostaje tyle co mi rodzice dadzą czyli trochę drobnych do szkoły i "od święta' trochę więcej ale wtedy wole w coś innego zainwestować. Więc dla mnie taka stówa to jest dużo.

Komentarz

Taaa teraz kup sobie takich 5 gier to wyjdzie Ci 5 baniek a to jest już grubsza kasa.
                          Grasz w 5 gier na raz

Zapomniałem dodać że ja nie jestem 'dorosłą osoba' która sama na siebie zarabia, siana dostaje tyle co mi rodzice dadzą czyli trochę drobnych do szkoły i "od święta' trochę więcej ale wtedy wole w coś innego zainwestować. Więc dla mnie taka stówa to jest dużo.
                          Dla tego nie powinieneś patrzeć na wszystkich z Twojego miejsca :wink:

Komentarz

Grasz w 5 gier na raz
                            Aktualnie w 4... 5 nie byłoby problemem...

Dla tego nie powinieneś patrzeć na wszystkich z Twojego miejsca :wink:
                            eee, chcesz mi powiedzieć że osoba która zarabia przykładowo 2.5 kanta może wydać na gry kilka stów ? (a reszta?)

Komentarz

Ja, tak jak Kyjgel też nigdy nie ściągnąłem żadnej gry... ani na PC, ani na PS2 Po pierwsze - nie umiem Po drugie - na PS2 gry wcale nie są drogie, a na PC w ogóle nie kupuje, bo mam za słabe kompa
                              Na PS3 mam 2 gry... są drogie, to fakt, ale o żadnym piractwie nie myśle... Cena ponad 200zł nie pozwala mi kupic kilku gier na raz, więc muszę wybrac 1, co jest dla mnie problemem
                              No z muzyką jest już u mnie gorzej Przeważająca więkoszosc to mp3 ściągane nielegalnie Ale nie mówmy o tym :mrgreen:

Myślę, że podejście niektórych do kupowania gier byłoby inne, gdyby po prostu je kupowali

Temat rzeka, bo i tak nikt nie zmieni swoich przekonań
                              http://najalternatywniej.blogspot.com/
                              keep calm & carry on
                              digart - lastfm
                              ---
                              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Przeważająca więkoszosc to mp3 ściągane nielegalnie
                                To w końcu umiesz ściągać czy nie...

Komentarz

Pracuję...
                                X