Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Piractwo

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Piractwo

Zamieszczone przez thooorn
    sciagnalem juz kilka TB danych, PIRACKICH danych.
    Brawo.... Ciekawe czy przed prokuratorem też byś był taki skłonny do chwalenia się

Życzę powodzenia w "dorosłym" życiu gdzie nie wszystko da się ściągnąć z internetu I trzeba na coś ciężko zarabiać

Komentarz

Biesiadnik-przepraszam że wracam do tematu. A windowsa w kompie masz oryginalnego?
      Bo ja tak HAAAAAAAA zazdrościcie :mrgreen:

Komentarz

WIN XP Home Ediotion 2002 SP2 Original --->>> 350zl trzy lata temu

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
          Biesiadnik-przepraszam że wracam do tematu. A windowsa w kompie masz oryginalnego?
          Bo ja tak HAAAAAAAA zazdrościcie :mrgreen:
          Kiedy kupowałem komputer ( Vobis ) Windows już był na nim więc Oryginał :wink:

Komentarz

Jak kupiłem 4 lata temu kompa (nowego oczywiście) i okazało się po jakimś czasie że mam pirackiego windowsa...

Komentarz

ja mialem to "szczescie" i "zaszczyt" kupic kompa w TPC. banda partaczy i nierobow. TPC upadlo zanim skonczyla mi sie gwarancja

Komentarz

sciagnalem juz kilka TB danych, PIRACKICH danych. Na same albumy z muzyka musialbym wydac ok 10'000zl. Nie mowiac o filmach, grach, programach itp... Ale jesli ma ktos taka kase na zbyciu to z checia go wyrecze... :wink:
                I to wszystko jest ci potrzebne do szczescia? Bez tego mozna sie rownie dobrze bawic.. tylko inaczej
                NIe przesadzajcie z ta kradzieza... Czy jak zagladasz komus przez okno i patrzysz w telewizor, to wlascicielowi cos kradniesz? (prywatnosc chyba tylko). Zlodziejami sa ludzie ktorzy zarabiaja na piractwie. Szary sciagacz to nie pirat na jakiego kreuja go "koncerny". Nie oplaca im sie zabezpieczac towaru wiec go nie zabezpieczaja... Lepiej nawtykac ludziom ze sa zli i podli - moze sumienie ich ruszy i dadza sie oskubac kupujac towar po zbojeckiej cenie... To oni sa silni, to oni narzucaja dziwaczne zasady, nie dlatego ze sa uczciwe (zasady), ale po to by jak najwiecej zarobic. O kliencie nie mysla inaczej jak o worku z kasa ktory MUSZA (bo tak dziala dzis firma) przetrzepac.

Chcialem dokopac sie do pewnego artykulu ciekawego ale nie udalo mi sie.. Znalazlem za to cos innego. Moze nie do konca w temacie.. Jak ktos ma chwile to polecam.
                http://bytowisko.pl/?page_id=772

edit
                o i tu tez ladne..
                http://bytowisko.pl/?p=747
                maruda
                A-spec 17,839 km

Komentarz

Heh, po co płacić prawie 10zł za papierosy, jak paczka starcza mi na dwa dni... Lepiej ukradnę! :mrgreen:

http://crazypumpkinsnest.wordpress.com/

Komentarz

Zamieszczone przez Bzdursky
                    Heh, po co płacić prawie 10zł za papierosy, jak paczka starcza mi na dwa dni... Lepiej ukradnę! :mrgreen:
                    przecież nie idzie do sklepu i nie kosi gry/filmu/programu z półki...a to jest dla mnie kradzież właśnie. On tylko kopiuje bez zgody właściciela praw autorskich.

Komentarz

Zamieszczone przez Bzdursky
                      Dwa kółka po pobliskim gimnazjum i masz ramkę za free i to różne gatunki
                      narancs alternativa

Komentarz

On może nie jest piratem dosłownie, ale ktoś kto mu udostępnia, więc jak dla mnie jest to z jednej strony piractwo. W końcu nie kupuje własnego egzemplarza, tylko go kopiuje od kogoś, na czym firma nie zarabia.

Komentarz

Pie****icie o kupowaniu oryginalow a sami macie pewnie kilka GB pirackich danych...

Komentarz

doookladnie... nagle wszyscy swieci

ps. kopia gry, programu, filmu, albumu (czy czego tam innego) ktore nie wyszly oficjalnie w sprzedazy na polskim rynku nie jest forma piractwa. Tak gdzies ostatnio przeczytalem.

Komentarz

Zamieszczone przez Sylwek1092
                              Pierdolicie o kupowaniu oryginalow a sami macie pewnie kilka GB pirackich danych...
                              Już o tym było... Nie mierz wszystkich swoją miarą... Poza tym poziom Twojej wypowiedzi dużo mi już mówi....

Z tego co wiem to większość się przyznała to tego i owego... Ale nie chwalą się tym I starają się jednak kupować oryginały

ps. kopia gry, programu, filmu, albumu (czy czego tam innego) ktore nie wyszly oficjalnie w sprzedazy na polskim rynku nie jest forma piractwa. Tak gdzies ostatnio przeczytalem.
                              Całkiem możliwe, jednak przypuszczam że 99% plików które ściągasz jest dostępnych na Polskim rynki :wink:

Komentarz

Już o tym było... Nie mierz wszystkich swoją miarą... Poza tym poziom Twojej wypowiedzi dużo mi już mówi....
                                Taaa, jasne...

Zgadzam siÄ™

Poza tym poziom Twojej wypowiedzi dużo mi już mówi....
                                Bo mnie ściska jak słyszę takie brednie, krzyczycie na forach o kupowaniu oryginalów a sami ściągacie z sieci i świętych z siebie robicie

Komentarz

PracujÄ™...
                                X