Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Piractwo

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Piractwo

Kauris mądrze prawisz... Tak jak napisałeś liczy się kasa a nie praca... Jednak jaki jest szacunek do tej "kasy" Wydawana jest bezmyślnie i pochopnie... W tym problem, ludzie młodzi którzy tak na prawdę nie doświadczyli jeszcze "trudów" pracy i nie zarobili własnego grosza nie mają szacunku dla pieniądza. Przecież co to jest wydać 2000zł na głupotę skoro zarabia się 4-5k miesięcznie... Co do producentów... Do końca się zgodzić nie mogę z Twoim zdaniem... Wiem na jakiej zasadzie działają takie firmy ( musimy sprzedać tyle i tyle i będzie git ) jednak jeżeli ponad połowa konsumentów to "piraci" to straty jeżeli chodzi o "słabsze" produkcje muszą być znaczne :wink: Poza tym... Czy nas nie stać... Stać każdego kto tylko chce, wystarczy trochę przemyśleć swoje wydatki :wink: Może się to wydać śmieszne ale czasem naprawdę wydajemy dużo pieniędzy na gadżety i pierdoły, które tak na prawdę się nam nie przydadzą do niczego i po tygodniu lądują w szafie. Chęć posiadania czegoś fajnego i modnego a niekoniecznie praktycznego w dzisiejszych czasach jest ogromna :wink: Dla tego wole nie myśleć co będzie za parę lat....

A to co do tego, co napisałeś o kredytach :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=HkcB1E__1XU

Åšmieszne ale niestety prawdziwe... :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
      Poza tym... Czy nas nie stać... Stać każdego kto tylko chce, wystarczy trochę przemyśleć swoje wydatki
      O to mi chodzilo wlasnie, ze gdyby trzeba wydac pieniadze, to kupiono by tylko niewielka czesc z tego co teraz jest piracone.
      maruda
      A-spec 17,839 km

Komentarz

Nawiązując jeszcze do początku tematu jeżeli chcesz sobie pograć w tę gre przed jej kupnem po to firmy wypuszczają tzw "demo" tej gry jeżeli ci się spodoba bierzesz kasę i biegniesz do sklepu jeżeli nie nie tracisz na nią więcej czasu takie jest moje zdanie

Komentarz

Teraz od 1 grudnia będą całkiem fajne gry na PC (m.in. Fahrenheit, Tony Hawk's American Wasteland, Neverwinter Nights, Warhammer 40 000: Dawn of War: Dark Crusade) w Biedronce za 9,99zł - niech mi ktoś powie, jak przy takich cenach można piraty ściągać? Przecież to nonsens. Sam kupię Fahrenheita, chociaż przeszedłem go już na konsoli.

http://crazypumpkinsnest.wordpress.com/

Komentarz

Fahrenheita wygrałem w konkursie internetowym. Fabuła jest bardzo wciągająca, naprawdę polecam.
            TH:AW Mam na PS2, dla mnie bardzo udana, dużo pobocznych questów, dobra ścieżka dźwiękowa. Jednak czegoś jej brakuje...
            A o reszcie nic nie powiem bo nie grałem. Ale cena 9,99 to jak jest bardzo niska jak na znane produkcje.
            natomiast w empiku na PS2 też można kupić parę gier(nie najnowsze tytuły, ale w miarę grywalne) za 39,90.

Komentarz

http://markolf.pl/?newsid=1537 - tutaj pełna lista tytułów. Jak normalnie omijam Biedronkę, tak w poniedziałek chyba z 50zł tam zostawię. Jak nie więcej.

http://crazypumpkinsnest.wordpress.com/

Komentarz

Zamieszczone przez Bzdursky
                http://markolf.pl/?newsid=1537 - tutaj pełna lista tytułów. Jak normalnie omijam Biedronkę, tak w poniedziałek chyba z 50zł tam zostawię. Jak nie więcej.

To na święta zakupy w Biedronce

Komentarz

Driver
                  Moto GP07

Heh takie gry za dyche to prawie za darmo.Ale zgodnie z reklamÄ… biedronki "codziennie niskie ceny"

Komentarz

Driver pamieta jeszcze czasy konsoli PSX a MotoGP gdy wyszlo i tak bylo dosc tanie.

Ostatnio sciagnalem gre Spore w wersji PL. Nowa w sklepie? ok.150zl. Dodatek? 50zl.

Call of Duty: World at War? ok.150zl
                    Moto GP 08? ok.130zl

Po ch.. mam wydawac 500zl na gry ktore starcza mi na pare miesiecy?

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                      Po taki Ch... że to co robisz jest nielegalne, poza tym co Chciał byś mieć grę na rok czy co Parę miesięcy to i tak nieźle Ciekawe jak Ty byś się czuł gdyby ktoś Ci podpierd*lał coś co tworzyłeś w pocie czoła

Komentarz

Dokładnie. To tak jak chciałbym mieć Ferrari, a kupił jego replikę - w końcu podobne, ale jednak nie to samo...

Komentarz

Po co kupic gazete za 3 zł, skoro starczy mi na tydzień?
                          http://najalternatywniej.blogspot.com/
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

sciagnalem juz kilka TB danych, PIRACKICH danych. Na same albumy z muzyka musialbym wydac ok 10'000zl. Nie mowiac o filmach, grach, programach itp... Ale jesli ma ktos taka kase na zbyciu to z checia go wyrecze... :wink:

Komentarz

sciagnalem juz kilka TB danych, PIRACKICH danych. Na same albumy z muzyka musialbym wydac ok 10'000zl. Nie mowiac o filmach, grach, programach itp... Ale jesli ma ktos taka kase na zbyciu to z checia go wyrecze... :wink:
                              To trzeba się wstrzymać z zakupem.Nie można mieć wszystkiego.Ciekawe co byś powiedział gdyby któregoś dnia zapukał ci urzędnik i sprawdził kompa.Sam znam jednego który sciągał pirackie filmy,urzędnik przyszedł do domu i papa,płyty dvd,cd,laptop,wszystko zabrane i jeszcze grzywna pieniężna.

Komentarz

wejscie ogra :mrgreen:

Komentarz

PracujÄ™...
                                X