Pewnie Undercover będzie wymiatac,bedzie tryb 24h dzien i noc. A co do rzucania GT4 to ja juz dawno porzuciłem bo ile mozna grac w jedno i to samo LOL.NAjbardziej lubiałem NFSU 1 i NFSU 2. Zobaczymy co tym razem. Nie moge sie doczekac 17 listopada tylko pewnie nikt nie wrzuci gry od razu na torrenty.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Piractwo
Zwiń
X
-
Re: Need for Speed Undercover (PS2)
Zamieszczone przez DLXNie moge sie doczekac 17 listopada tylko pewnie nikt nie wrzuci gry od razu na torrenty.A później się dziwicie czemu tak mało nowych gier jest na PS2
Bo producenci bankrutują przez takie coś...
Dla tego cieszy mnie to że jak na razie ( z tego co wiem ) na PS3 nie ma mowy o piratach... Przez takich jak Ty ceny gier są takie a nie inne, gdyby przynajmniej większość kupowała oryginały to producenci nie musieli by dawać takich cen... Sami kopiecie pod sobą dołek... Poza tym... Bez przesady... Ceny gier na PS2 nie są jakieś wygórowane...
-
ale jesli mozesz miec cos za 90zl albo za kilka godzin sciagania z neta to chyba logiczne ze lepiej jest wybrac to drugie rozwiazanie. wiele gier ktore przejdziesz laduja na polce i tam juz zostaja. i co? 100zl wydane dla chwili przyjemnosci i lezy na polce bezuzyteczne... bo nawet gdybys to sprzedal to marny z tego zysk.
podnieta ze masz oryginal? no dobrze... jest niewiele gier ktorych oryginal wato miec, ot tak. ale reszta to przyznajmy... jak w muzyce. "byle sie sprzedalo". zrobi chwilowy szum a potem wszyscy o tym i tak zapomna bo wyjdzie kolejna, "lepsza"... wystarczy popatrzec na serie NFS. warto bylo kupic MW? nie... bo wyszedl potem "klon" czyli Carbon. a ostatnio... tak zachwalany ProStreet. Ludzie z EA kompletnie zboczyli z tematu. Zal i zenada. Kolejna gra o ktorej kazdy zapomni bo za rok czy dwa wyjdzie kolejna kolejna... a juz pod nosem mamy Undercovera.
Sciagasz gre z neta, z torrentow, z czego tam chcecie... spodoba sie, ma jakis wyraz ta gra to mozna ja kupic. a po co kupowac w ciemno rozdmuchany syf? moze od razu wyrzucic pieniadze w bloto i zamieszac? :wink:
Komentarz
-
Zamieszczone przez thooornSciagasz gre z neta, z torrentow, z czego tam chcecie... spodoba sie, ma jakis wyraz ta gra to mozna ja kupic. a po co kupowac w ciemno rozdmuchany syf? moze od razu wyrzucic pieniadze w bloto i zamieszac? :wink:
2. Istnieje też coś takiego jak paragon, i prawo konsumenta(oraz nawet sklepy niektóre przypominają) mówi, że gdy produkt nie spełnia Twoich oczekiwań można go zwrócić w określonym czasie w stanie nie zniszczonym. Za ściąganiem gier jestem tylko w przypadku gdy ciężko ją dostać i nie ma się dostępu do żadnego sklepu. W żadnym wypadku nie popieram piractwa nowych gier. Wyobraź sobie, że pracujesz przy tworzeniu gry. W końcu po kilku miesiącach skończyłeś i chcesz ją sprzedać, a ja kupuję jeden egzemplarz i sprzedaję kopie. To byłoby według Ciebie w porządku?
Komentarz
-
Zamieszczone przez thooornale jesli mozesz miec cos za 90zl albo za kilka godzin sciagania z neta to chyba logiczne ze lepiej jest wybrac to drugie rozwiazanie.Nie nie jest to logiczne... Tylko niestety niektórzy jeszcze nie dorośli do tego żeby szanować cudzą prace, czas i wysiłek...
Zamieszczone przez thooornwiele gier ktore przejdziesz laduja na polce i tam juz zostaja. i co?
Zamieszczone przez thooornpodnieta ze masz oryginal? no dobrze...
Zamieszczone przez thooornjest niewiele gier ktorych oryginal wato miec, ot tak. ale reszta to przyznajmy... jak w muzyce. "byle sie sprzedalo". zrobi chwilowy szum a potem wszyscy o tym i tak zapomna bo wyjdzie kolejna, "lepsza"...
Zamieszczone przez thooornwystarczy popatrzec na serie NFS. warto bylo kupic MW?
Zamieszczone przez thooornLudzie z EA kompletnie zboczyli z tematu. Zal i zenada.NFSU był już niewybaczalny...
Zamieszczone przez thooornSciagasz gre z neta, z torrentow, z czego tam chcecie... spodoba sie, ma jakis wyraz ta gra to mozna ja kupic.Już to widzę ...
Zamieszczone przez Serwer2. Istnieje też coś takiego jak paragon, i prawo konsumenta(oraz nawet sklepy niektóre przypominają) mówi, że gdy produkt nie spełnia Twoich oczekiwań można go zwrócić w określonym czasie w stanie nie zniszczonym. Za ściąganiem gier jestem tylko w przypadku gdy ciężko ją dostać i nie ma się dostępu do żadnego sklepu. W żadnym wypadku nie popieram piractwa nowych gier. Wyobraź sobie, że pracujesz przy tworzeniu gry. W końcu po kilku miesiącach skończyłeś i chcesz ją sprzedać, a ja kupuję jeden egzemplarz i sprzedaję kopie. To byłoby według Ciebie w porządku?
Komentarz
-
Zamieszczone przez DLXA co do rzucania GT4 to ja juz dawno porzuciłem bo ile mozna grac w jedno i to samo LOL.
Zamieszczone przez DLXNAjbardziej lubiałem...jak Ciebie tu nie było.
A co do piractwa to wiecie jak to jest w zasadzie oryginał to oryginał...płyta jest tłoczona (nie nagrywana) a więc żywotność jest dłuższa i dajemy zarobić producentom naszych ulubionych gier.Więc nic tego nie zastąpi.Tylko że wiadomo że nie zawsze jest w kieszeni te np.100zl na oryginałkę. (fakt można czekać na wydanie Platinum :wink: )
Osobiście nie stoję po żadnej ze stron. Mam dużo oryginalnych gier ale i sporo piratów.
Każdy orze jak może :wink:
Zamieszczone przez BiesiadnikSłyszałeś o czymś takim jak sklepZamieszczone przez Witek EnzoGry sie kupujeI żaden z Twoich argumentów mnie nie przekonuje
Komentarz
-
Zamieszczone przez Dreadlock89Chociażby tak masowo używany na forum Photoshop
Ja gram tylko w GT. Mam oryginalne. Dla jasności.
Pozdrawiam
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sylwek1092Taa, Ci co tak krzyczą o kupowaniu oryginałów, sami mają masę piratów...
Pewnie kupie NFS UC... Chociaż po lekkim rozczarowaniu NFS PS szybko to pewnie nie nastąpi :wink:
Komentarz
Komentarz