Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GTA San Andreas

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: GTA San Andreas

Tak Big foot to Monster truck.A ja przeszedłem gierkę na kompie i na ps2 już ohoho,wieki temu :wink: .A teraz gram w SA:MP (San Andreas:Multiplayer),multiplayera stworzonego w całości i oryginale przez rockstar.
    GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Może mi ktoś powiedzieć czy wersja na PS2 jest równie rozległa i rozbudowana co na PC ? Jakie są różnice ? Czym różni się grafika ? Pytam bo zastanawiam się nad zakupem GTA:SA na PS2 a moje wrażenia z "peceta" były całkiem pozytywne :wink:

Z góry dziękuję

Pozdrawiam

Komentarz

powiem ci ze na ps2 sie zawiedziesz... grafika jest slaba, jest kilka niedorobek ...i te zalosne automatyczne celowanie w GTA najlepiej gra sie na kompie.

mnie ta gra znudzila sie 2lata temu.. zrobilem ja cala, potem bawilem sie, wklejalem mody, samochody itp

a wiecie cos nt. modu ktory poprawia grafike w GTA SA? ostatnio cos takiego znalazlem, tylko nie wiem teraz gdzie. gra dzieki temu korzysta z Direct 9.0 i shaderow 2.0+. widzialem filmy z tego moda. to wszystko wyglada jakby narzucono na ekran filtr ...jedynie samochody poprawiono i wode

Komentarz

Czemu? Gta San Andreas na PS2 sprawia równie dużą frajdę. Grafika jest trochę gorsza, ale za to bardzo fajnie się gra z pada (oprócz automatycznego celowania), za to łatwiej jeździć i latać (zwłaszcza latać). No i mając dwa pady można zagrać z kumplem w Co-Op'ie

Kupiłem, gram nadal, przeszedłęm całe + misje poboczne, strażackie, policyjne, lekarskie, licencje na złoto - gra jest super.

Komentarz

a przez kompa mozna w multi na serwach latac

Komentarz

Nie.Grafika jest taka sama na ps2 jak i na kompie.Gram teraz w to i na kompie i na ps2 i gra się super,na padzie bardzo wygodnie.Automatyczne celowanie jest super a i tak nie musimy go używac w trakcie gry :wink: .I plusem jest to ze możesz zagrać na dwóch graczy (na jednej konsoli,nie przez multi) czego nie ma wersja na PC.No ale za to jest multi...Myślę że się równoważą wzajemnie.Przejść grę radzę jednak na PS2 a dopiero potem bawić się modami,samochodami i multiplayerem na PC.
              GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Zamieszczone przez Jimmy
                Nie.Grafika jest taka sama na ps2 jak i na kompie.
                Ty chyba masz jakiegos slabego kompa skoro u ciebie GTA SA tak samo wyglada na kompie jak na PS2

Komentarz

Ja jeśli będę kupował to i tak na PS2 bo PC używam do neta, szkoły itp, ale nie do gier....od tego mam konsolę :wink:
                  Tak, więc ogólnie po przeczytaniu tego co napisaliście dochodzę do wniosku, że muszę udać się do sklepu

Dzięki za opinie

Pozdrawiam

Komentarz

Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie GTA: SA na PS2, czy daje się wgrywać w jakiś sposób własne MP3, tak jak to ma miejsce w przypadku wersji na PC ? Bo miło posłuchać sobie ulubionych utworów w czasie jazdy :wink:

Ps.Sorry, że nie użyłem "Edytuj", ale chciałem, żeby się na czerwono świeciło...

Pozdrawiam

Komentarz

Niestety nie ma takiej możliwosci ja też chciałem.

Lukas i dredy to pedały xD HAHAAAHA

Komentarz

Zamieszczone przez DLX
                        Niestety nie ma takiej możliwosci ja też chciałem.

No cóż....będę musiał zadowolić się radiem, przy ewentualnym zakupie tej gry :wink: Dziękuję Ci za szybką odpowiedź.

Pozdrawiam

Komentarz

Lukas ja mam Gta SA na PS2 szczerze mówiąc fajna gra ale od kiedy braciak ściągnął do tego kody to przestałem grać-jakoś nie lubię z myślą że mam kody takie zboczenie zawodowe. A co do muzy to racja nie da się w żaden sposób wgrać swojej muzy a poza tym muzyka w grze nie jest jako mp3 tylko w innym mało popularnym formacie teraz nie pamiętam nazwy. (omg? sam już nie wiem)

Komentarz

w Vice City był w formacie .adf.
                            narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
                              w Vice City był w formacie .adf.
                              Być może masz rację jak mówię nie pamiętam dokładnie. Pamiętałem tylko że jakiś inny format.

Komentarz

W GTA III i VC było w formacie mp3.Nawet w recenzji tak pisze.

Lukas i dredy to pedały xD HAHAAAHA

Komentarz

Pracuję...
                                X